.
Затворена тема
Страница 193 от 367 ПървиПърви ... 93143183189190191192193194195196197203243293 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 801 до 4 825 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Разни близки хора вчера ме разочароваха малко или много с постъпките си.Хубаво бе,брат ми вчера имаше рожден ден само че имайки предвид,че дядо ни е така да се каже на смъртно легло(поне според единият доктор) нямаше нужда от подобни изцепки.Хубаво,забрави ни за около 8 години,живееше си при други хора,пенсията му отиваше при тях и внуците им,но все пак...това не променя факта че той си ни е дядо,а и вчера му беше нещо много зле(условно казано имайки предвид,че вече не може да става от леглото).
    Та както казах някой хора малко или много ме поразочароваха.От неадекватността на гаджето на брат ми,която знаеше за ситуацията,но все пак си държеше да организирала нещата и да направи хубав рожден ден на брат ми.Може да е мило,но пък за сметка на това беше супер неадекватно в ситуацията,през хиленето като идиотки на нея и приятелката и,които дойдоха пред нас,когато един човек в задната част на двора се гърчеше.Не му беше мястото просто.Като продължим през това,че брат ми се беще затърчал едвали не да ходи и през леко путкенското му държание в случая.Вместо да "тропне по масата" и да каже,че сега не е времето и мястото,защото рожденни дни има всяка година,а дядо ни можеше да умре на рожденият му ден докато той си купонясва,той взе да и се обяснява колко готино била направила,как не е сгрешила въобще,да си прави снимки с тях и да се радва на изненадата и.И все пак с малко "поощрение" от баща ни си остана в нас.И накрая приключваме с дебилизма на чичо ми,който едвали не като му казахме че е зле го мързеше да стане от кревата и още по-големият дебилизъм на по-големият ми братовчед дето освен че отиде в София за изненадата на брат ми като си дойдоха въобще не се и поинтересува какво става,а тръгна да заминава някъде с един приятел,гаджето на брат ми и приятелката и.Преди започна да я храни леко,но нали сега му подсвирна нежно и търчииии...И стринка ми оня ден като и казах,че едно хапче го е изплюл и трябва да гледат с майка ми по-добре дали го е глътнал ще ми се пърчи и ще ми обяснява как съм бил млад и да съм му го давал аз.Само дето за разлика от нейните синове аз седя много по-често там и съм допринесъл поне да му е топло и не бягам като замирише на лошо,за разлика от други хора.
    И аз щях да бъда доволен да не беше такава ситуацията и да се съберем в апартамента и да си ударим един як купон.Това щеше даже да е поредният повод поне да се опитам да се видя и с нея и да си прекарам още по-готино.Но все пак за всичко си има време и място,а хората понякога трябва да имат поне малко акъл и съвест,но все пак да се явяват навреме...
    Това го пиша тук,защото ако кажа на всеки какво мисля в очите ще има доста обидени и нацупени,а няма смисъл да си развляме отношенията така и аз да съм най-лошият.То някъде горе всичко си се записва...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Тръгвам да се разболявам, ей сега наизвадих домашната аптека и почнах да друсам. :д Минах да си взема портокалов сок, хапвам някакви бисквити и ще го лягам вече, че не мога да издържа. Мойто момче и то киселее, а в момент на изпити не мисля, че ще му се отрази особено добре да боледува. :с Искам да съм при него и да си се лекуваме заедно. Все пак обаче снощи си поспах - малко, но от сърце. :д Подозирам, че тениската му е виновна за това.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Оф, много съм дразнеща, като съм гладна. Усещам се, че се заяждам безпричинно, ама какво да направя... Добре, че са ми свикнали на гладното настроение.

Снощи си открих един стар дневник от 2ри клас, някъде. Стабилно се посмях:
    "Днес приятелката ми Мими има рожден ден, и тъй като вчера ритнах топката й под една кола и тя се спука, сега ще ида да й купя нова"
    "Тази сутрин гледах "Джак и бобеното зърно", ама с хора. Много ми харесва. Искам и аз да посея бобче и да се покатеря в облаците. Много обичам да си катеря."
    "Днес към 9 часа пристигнахме в Равда. Първо не видях морето, защото се сливаше с небето. После ходихме на ресторант и ядохме риби. Бяхме и на плажа и мама ме зари под пясъка, а пък братовчед ми плачеше."
    "Вън вали и след малко, като спре, ще изляза и ще правя кюфтета от кал"
    "Днес една какичка ми каза, че имам много хубав телефон, пък той е играчка."
    "Дядо ми купи китара със струни, а мама не ми дава да дрънкам"
    "С братовчед ми ще идем да си купим тортинетки, когато баба и дядо заспят."
    :дд стига толкова
    Впрочем вярно си купихме тортинетки с неговите пари и после той яде пердаха, щото е по- голям

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ хаха, много весело.

Порядъчно раздразнена съм и леко ядосана. Обичайно бих била направо бясна, ама сега точно не съм. :Д Странно. Спи ми се и съм и гладна до някаква степен, въпреки belgian bun-a, и все пак не съм толкова ядосана, колкото по принцип съм в такива ситуации.
    Снощи беше адски яко и искам пак. В момента обаче бих се задоволила и само да си го гушкам, не мисля, че някога би ми омръзнало да го мачкам и тормозя, а тая сутрин не можах да се възползвам особено.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сесията започна прекрасно, което е добре като се има предвид колко тегавко е вътрешното ми усещане. един лош старт би ме сринал окончателно. пак не спах. труп съм.
    един е аут.

Мега фен Аватара на skatew
    "Вън вали и след малко, като спре, ще изляза и ще правя кюфтета от кал" ahahahhahaha
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    ^ обожавах да се цапотя, всъщност още обожавам, ама вече ме е срам :д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Говорите за зодии, много ли е лошо скорпион с асцендент рак?

Заветното интервю мина. Трябваше да е час, но започнахме по-рано и свършихме по-късно. Наспамих ги яко и пърхах от ентусиазъм. Казаха ми, че ако не ми звъннат, да им звънна аз, защото щяло да е по грешка Но да видим, казах им, освен всичко, че съм проучила пазара и че знам, че в града има по-опитни хора от мен, поне в линкд ин така пише Ако не ме вземат точно за тази позиция, поне знам, че съм направила сериозно впечатление.
    Да видим, 9-11 човека се борим за 4 места.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    НомНомНом, до колкото знам, ако на интервю ти кажат да звъннеш, ако те не го направят - това си е доста добър знак, явно си им взела акъла, както се казва. Много рядко пасивните хора по интервюта успяват да бъдат забелязани и да получат работата, според мен имаш огромен шанс
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на Jaune
    1)"Много анализираш"/"Много си сериозна"/"Търсиш скрит смисъл"
    Дори когато не правя тези неща, хората пак остават с такова впечатление.
    Добре, да не дишам ли, да не говоря ли, к'во?:Д Аман, ейййй, аман.

2)Цял ден се моткам и уж си правя проекта по информационни. Имам добра идея, обаче не знам дали изпълнението ще е толкова блестящо, колкото е в главата ми... сравнително оправна съм де, ама 'ба ли го. Искам днес-утре да го завърша, което предполага още доста часове, прекарани в работа... а с моето разсейване, подбиране, чудене... поне Movie Maker-a да си бях инсталирала овреме, а сега и него трябва да го чакам. Да не говорим, че лаптопът ми също не е в най-цветущо състояние, но поне работи, тъй че няма да мрънкам по този параграф.

3)А как ли да коментирам диалога тази сутрин:
    "Имаш си страница и не си ми казала?"
    "Трябва ли?"
    "Да?"
    Мииииииииииииииии не.

4)Завърших си 1-ви сезон на Скинс (не го гледам за 1-ви път) и си поревах приятно, имах нужда.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цял ден чистя и готвя...и ме боли корем. И искам да ям чийзкейк, и нямам чийзкейк и мразя всички. чао.
    И съм си загубила книгата някъде,къде по дяволите съм си загубила книгата...
    сигурно е в общака
    деба.
    искам чийзкейк.
    деба.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Еве, браво! Стискам ти палци - заслужаваш го

Предвид че последните дни бях парцал, днес се чувствам отлично. Свърших много работа и съм доволна.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

Заветното интервю мина. Трябваше да е час, но започнахме по-рано и свършихме по-късно. Наспамих ги яко и пърхах от ентусиазъм. Казаха ми, че ако не ми звъннат, да им звънна аз, защото щяло да е по грешка Но да видим, казах им, освен всичко, че съм проучила пазара и че знам, че в града има по-опитни хора от мен, поне в линкд ин така пише Ако не ме вземат точно за тази позиция, поне знам, че съм направила сериозно впечатление.
    Да видим, 9-11 човека се борим за 4 места.
    Стискам палци!
    maDamn

не може да се каже така
    аз не виждам нищо лошо :д
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Руският "Стани богат'. Втори въпрос. Жокер 'Обади се на приятел'
    - Алооо, Серьожааа, 100 рубли стигат ли да се напием?
    - Да!
    - Отказвам се...

let it snow let it snow let it snow ❄❄❄ :д

Мега фен Аватара на an7raks
    Липсва ми... Меко казано ми липсва...
    Дано се видим пак този петък, събота и неделя... Трябва да уча, но искам да е тук дори и само за 6-те часа сън...

Мега фен Аватара на 102
    аз съм това
    и съм страхотен

Мега фен Аватара на xoxi
    'Баси, съвсем го забравих тоя форумец.
    Чувствам се добре, мхм.
    Очевидно ми е скучно. И трябва да си лягам.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аз съм това
    и съм страхотен
    хаахах ето що
    аз съм обратното:д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    хаахах ето що
    аз съм обратното:д
    какво искаш да речеш

Супер фен Аватара на skate
    somefries mothefucker zodii modii az sam ribi sas ami6scindent robin hud i abs nikva ideq nqam kvo onza4ava tova wahahaha

Повече от фен Аватара на Challenger
    Липсва ми.

Мега фен Аватара на Dagichka
    имам чувството, че ще умра от загуба на кръв :д ужасно е, не можах да се наспя, сега ям шоколад за закуска (браво бе камелийо, много здравословно) и преговарям по физика за утре

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аз съм това
    и съм страхотен
    дейба не съм само аз толко яка

Хора, много ви благодаря за подкрепата. Ще се похваля/или възпоменя тези дни, какъвто и да е резултата.

6:00 ставам да пишкам, тъмно като в пещера ( външните щори ).
    Връщам се, примряла от страх , минавам покрай леглото - шибва ме.по задника, примрях :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове