- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Лоша Ди!
С нетърпение чакам да приключи този ден и да се прибера - да се чипна и да си го напрегръщам, да хапна ,каквото ми е сготвил. И после да се размазваме на някой филм.
И имам да чета терамного.
Ама бавно и славно успявам.
Баййй
maDamn
Боли ме главата яко, сигурно щото измръзнах. Егати времето, снощи беше толкова топло, днес сняг, замръзнаха ми ръцете.
Оправих си часовника обаче, най-накрая, и съм много доволна.
И на туториала се представих добре и тюторката ме хареса.![]()
Сега изпратих два имейла, надявам се да получа отговор до края на седмицата и то такъв, че да ми хареса. Омръзна ми от глупости просто. Мога ли да ги чакам два месеца да се натуткат да ми обърнат внимание, бахти.
Ш пукна от главоболие... Кой ме би по главата да пия червено вино снощи?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много глад изпитвам напоследък, нетипично за мен. Крайно време е да подхвана и готварските книги, не само учебните.![]()
You are broken, I can fix you...
Наааай- накрая. Утре отивам да си дам декларацията, във вторник пътувам. А дотогава съм пълен айляк.
Днес съм капнала. Ходих с километри и коляното ми вече се обажда. Ама поне си заслужаваше.
А той е просто... не знам. Няма такъв човек. Разбирам колко много преживява и изпитвам някаква нужда да го направя адски щастлив, защото мисля, че го заслужава, макар понякога да се държи като гъз. Но след това, което ми каза снощи, вече знам, че си е моят човек. Ама все пак ме е страх да се открия напълно пред него. Оф.
А тя вярно ме накара да се замисля за много неща. Заедно си разсъждавахме на по кафе. Много я обичам.
Добре ми е,спокойно.
Намерих си отговорите,сега ще гледам филмче и чета малко и такава ще е програмата за тази вечер.
смяната на обстановката ми подейства добре. липсваше ми този въздух, тази гледка, това чувство на... откъснатост. обичам си града.
жужа си)))
Еми, гадно ми е пък! Постоянно ли трябва да изкачат все нови и нови проблеми и не визирам себе си, ама... уморих се пък! Не, честно, изникват като гъби. А аз не съм всесилна. Колкото и да ми се иска, не мога да контролирам всичко. Чакам кога ще мога отново да вляза в тая тема и отново да бъда напълно положително по най-искреният възможен начин... Ама май тоя vol. няма да го бъде. Грр. Омръзна ми. Просто ми о-мръз-на! УМОРИХ СЕ!
И онзи индивид, дето се появи незнайно откъде, както подарък, за да си го използвам да ме разсейва по същият внезапен начин си изчезна. Явно се появи колкото да провери дали съм жива.
Ядосано ми е. На живота. И изобщо не е честно, че единственият човек, на когото наистина мога да споделя, е човекът, чиито проблеми ме тровят. Нда, прекрасно, само дето последното което му трябва е да му споделям това как се чувствам от всичко (не, че не се усеща, ама пак по-добре), защото нали, няма си други грижи, ся остава да му дойде на главата и за мен да се притеснява, че ми влияе така.
^пожелавам ти всичко да се оправи и възможно по-скоро да се почувстваш добре!)
Влюбено по време на сесия.. супер просто. Боговете да са ми на помощ в събота.
Болна съм, а като съм болна, съм крива и мрънкаща. Не се понасям крива и мрънкаща... И той ми липсва много, направо не знам. А как не ми се излизаше тая сутрин... Исках да си кибича в нас и да спя цял ден.
май спрях цигарите
чудно защо на хората им е трудно
Тая техника, бе... Ще загина с нея. Трябвало е да се родя през 15-ти век.
Апф, и остава малко, много малко. Извън темата за изтичащите секунди ми е смешно на какво се съгласих. Егати доверието му имам на тва момче о.О. Без ирония.
*Някой иска ли да ми предложи някакви сериали? Умишлено не предявявам претенции.
Цял ден умирам от глад,ама направо умирам.
Нямам много работа и след обедната почива ще уча, което е добре за мозъка и академичните ми цели.
Той е любов и е по детски сладък, но може и да е адски груб на моменти, не че не е на място,просто казвам.
И така, искам храна, ама много ... не е честно
maDamn
фактът, че хората, които в последните години са ме карали да страдам най-много, са окупирали любими мои островчета/пространства, ме кара да се замисля сериозно дали трябва да се преместя в нов топос.
слушам лигава музика, вместо да си цъкам задачките.
йей:Д
//трябва да го спра този форум, знам
с надеждата, че следващият ден ще бъде по-добър от днешният
отлитам, свивам в ъгъла загърнат във балтона,
притихнал след цигара на балкона,
попаднал в един от онези дни
безсмислено затворен в себе си обесен в примка от лъжи.
в ответен спор словесен отвесно окачен като стара статия
потънала в мисли статуя, сам стоя в стаята с тъга на рамото
прегръщам я в хартиен лист прегъната забравен стих съм.
затворник сред бумащина забутан в прашни рафтове
в кошмарен сън събуди ме, виж ме хубаво,
защото заприличал съм на старо мръсно фото,
овехтяло черно бяло
...
ще ме зарадва, ако повярваш без резерви на гласа ми,
но никъде не пише че съм прав освен на листа ми.
^^
Браво на теб!
ОН: Аз продължавам да съм болна, но далеч не съм крива вече. Един авер ми домъкна чай Туинингс в кутия да пробваме в нас и, макар да си изцапах цялата къща и да пих ебати силния чай, МЕГА много ми хареса и ме вдигна. Имам си още мноооооого за пиене, сигурно до другата седмица по същото време ще е изпит чак. :д Ама да де - верно си ме вдигна бая. Чувствам се енергична и за пръв път откак съм болна, не искам да избия света и не ми е гадно. Хахах, трябвало е още във понеделник да се хванем да пием такова нещо. И да - сутринта преди първата матура верно ще си сваря такова. И преди втората, както и преди изпита за професия. А пък да не говорим преди бала. :ддддд Тва ми е по-силно от кафе, енергийна и секс сутрин. :ддд
Чувствам се добре, още има - няма 2-3 часа и приключвам с работата. Е, като се сетя колко купища посуда ми остана за миене от снощи... Ама така е, като спират водата п*далите и не мога да си ги измия на момента... Супер е гадно, мразя да ям или пия нещо и да не мога да си измия съдчетата. А представете си, като съм и готвила нещо, както се случи снощи.... Мамка му....
Иначе ми се спи, ама на мен винаги ми се спи, то тва не е нещо ново, единствено не ми се спи, когато дойде момента за спанеВъртим се у леглото, като пумпал и не мога да си намеря място... Пфффф, живот!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Днес съм по-добре. Вчера се скарах със всичките, които можах и казах им всичкото, което толкова дълго време го държах в себе си. Олекна ми малко.
american horror story, once upon a time
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Жив! И доволен.
А може би и малко ретро: www.youtube.com/watch?v=gdSMSMcPO68 Lordz of Brooklyn -Lake of Fire.
Желая Ви същото.
най-безболезнената менструация!
/активна, весела, доволна/
заслужаваше отбелязване
дай Боже всекиму
АМИН