.
Затворена тема
Страница 195 от 367 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 9154
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Лоша Ди!
    С нетърпение чакам да приключи този ден и да се прибера - да се чипна и да си го напрегръщам, да хапна ,каквото ми е сготвил. И после да се размазваме на някой филм.
    И имам да чета терамного.
    Ама бавно и славно успявам.

Баййй
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Боли ме главата яко, сигурно щото измръзнах. Егати времето, снощи беше толкова топло, днес сняг, замръзнаха ми ръцете.
    Оправих си часовника обаче, най-накрая, и съм много доволна.
    И на туториала се представих добре и тюторката ме хареса.
    Сега изпратих два имейла, надявам се да получа отговор до края на седмицата и то такъв, че да ми хареса. Омръзна ми от глупости просто. Мога ли да ги чакам два месеца да се натуткат да ми обърнат внимание, бахти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ш пукна от главоболие... Кой ме би по главата да пия червено вино снощи?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много глад изпитвам напоследък, нетипично за мен. Крайно време е да подхвана и готварските книги, не само учебните.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Наааай- накрая. Утре отивам да си дам декларацията, във вторник пътувам. А дотогава съм пълен айляк.
    Днес съм капнала. Ходих с километри и коляното ми вече се обажда. Ама поне си заслужаваше.
    А той е просто... не знам. Няма такъв човек. Разбирам колко много преживява и изпитвам някаква нужда да го направя адски щастлив, защото мисля, че го заслужава, макар понякога да се държи като гъз. Но след това, което ми каза снощи, вече знам, че си е моят човек. Ама все пак ме е страх да се открия напълно пред него. Оф.
    А тя вярно ме накара да се замисля за много неща. Заедно си разсъждавахме на по кафе. Много я обичам.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Добре ми е,спокойно.
    Намерих си отговорите,сега ще гледам филмче и чета малко и такава ще е програмата за тази вечер.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    смяната на обстановката ми подейства добре. липсваше ми този въздух, тази гледка, това чувство на... откъснатост. обичам си града.

Мега фен Аватара на Blab
    жужа си)))

Супер фен Аватара на mayaaa
    Еми, гадно ми е пък! Постоянно ли трябва да изкачат все нови и нови проблеми и не визирам себе си, ама... уморих се пък! Не, честно, изникват като гъби. А аз не съм всесилна. Колкото и да ми се иска, не мога да контролирам всичко. Чакам кога ще мога отново да вляза в тая тема и отново да бъда напълно положително по най-искреният възможен начин... Ама май тоя vol. няма да го бъде. Грр. Омръзна ми. Просто ми о-мръз-на! УМОРИХ СЕ!
    И онзи индивид, дето се появи незнайно откъде, както подарък, за да си го използвам да ме разсейва по същият внезапен начин си изчезна. Явно се появи колкото да провери дали съм жива.
    Ядосано ми е. На живота. И изобщо не е честно, че единственият човек, на когото наистина мога да споделя, е човекът, чиито проблеми ме тровят. Нда, прекрасно, само дето последното което му трябва е да му споделям това как се чувствам от всичко (не, че не се усеща, ама пак по-добре), защото нали, няма си други грижи, ся остава да му дойде на главата и за мен да се притеснява, че ми влияе така.

Мега фен Аватара на Blab
    ^пожелавам ти всичко да се оправи и възможно по-скоро да се почувстваш добре!)

Влюбено по време на сесия.. супер просто. Боговете да са ми на помощ в събота.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от KristaY Виж мнението
    Влюбено по време на сесия.. супер просто. Боговете да са ми на помощ в събота.
    Колко познато. Най-лошото ми представяне в целият ми академичен живот.
    //

тая математика ще ми отрови нервичките просто. Имам желание да изхвърля нещо през прозореца.
    Искам да ме местят и да си тръгвам на фитнес, току виж съм се успокоила малко.

Мега фен Аватара на tori
    Болна съм, а като съм болна, съм крива и мрънкаща. Не се понасям крива и мрънкаща... И той ми липсва много, направо не знам. А как не ми се излизаше тая сутрин... Исках да си кибича в нас и да спя цял ден.

Мега фен
    май спрях цигарите

чудно защо на хората им е трудно

Супер фен Аватара на paradosou
    Тая техника, бе... Ще загина с нея. Трябвало е да се родя през 15-ти век .
    Апф, и остава малко, много малко. Извън темата за изтичащите секунди ми е смешно на какво се съгласих. Егати доверието му имам на тва момче о.О. Без ирония.

*Някой иска ли да ми предложи някакви сериали? Умишлено не предявявам претенции.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^Orange is the new black

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цял ден умирам от глад,ама направо умирам.
    Нямам много работа и след обедната почива ще уча, което е добре за мозъка и академичните ми цели.
    Той е любов и е по детски сладък, но може и да е адски груб на моменти, не че не е на място,просто казвам.
    И така, искам храна, ама много ... не е честно
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    фактът, че хората, които в последните години са ме карали да страдам най-много, са окупирали любими мои островчета/пространства, ме кара да се замисля сериозно дали трябва да се преместя в нов топос.
    слушам лигава музика, вместо да си цъкам задачките.
    йей:Д
    //трябва да го спра този форум, знам

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    с надеждата, че следващият ден ще бъде по-добър от днешният
    отлитам, свивам в ъгъла загърнат във балтона,
    притихнал след цигара на балкона,
    попаднал в един от онези дни
    безсмислено затворен в себе си обесен в примка от лъжи.
    в ответен спор словесен отвесно окачен като стара статия
    потънала в мисли статуя, сам стоя в стаята с тъга на рамото
    прегръщам я в хартиен лист прегъната забравен стих съм.
    затворник сред бумащина забутан в прашни рафтове
    в кошмарен сън събуди ме, виж ме хубаво,
    защото заприличал съм на старо мръсно фото,
    овехтяло черно бяло

...

ще ме зарадва, ако повярваш без резерви на гласа ми,
    но никъде не пише че съм прав освен на листа ми.

^^

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    май спрях цигарите

чудно защо на хората им е трудно
    Браво на теб!

ОН: Аз продължавам да съм болна, но далеч не съм крива вече. Един авер ми домъкна чай Туинингс в кутия да пробваме в нас и, макар да си изцапах цялата къща и да пих ебати силния чай, МЕГА много ми хареса и ме вдигна. Имам си още мноооооого за пиене, сигурно до другата седмица по същото време ще е изпит чак. :д Ама да де - верно си ме вдигна бая. Чувствам се енергична и за пръв път откак съм болна, не искам да избия света и не ми е гадно. Хахах, трябвало е още във понеделник да се хванем да пием такова нещо. И да - сутринта преди първата матура верно ще си сваря такова. И преди втората, както и преди изпита за професия. А пък да не говорим преди бала. :ддддд Тва ми е по-силно от кафе, енергийна и секс сутрин. :ддд

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Чувствам се добре, още има - няма 2-3 часа и приключвам с работата. Е, като се сетя колко купища посуда ми остана за миене от снощи... Ама така е, като спират водата п*далите и не мога да си ги измия на момента... Супер е гадно, мразя да ям или пия нещо и да не мога да си измия съдчетата. А представете си, като съм и готвила нещо, както се случи снощи.... Мамка му....
    Иначе ми се спи, ама на мен винаги ми се спи, то тва не е нещо ново, единствено не ми се спи, когато дойде момента за спане Въртим се у леглото, като пумпал и не мога да си намеря място... Пфффф, живот!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Днес съм по-добре. Вчера се скарах със всичките, които можах и казах им всичкото, което толкова дълго време го държах в себе си. Олекна ми малко.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    american horror story, once upon a time
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Жив! И доволен.

А може би и малко ретро: www.youtube.com/watch?v=gdSMSMcPO68 Lordz of Brooklyn -Lake of Fire.

Желая Ви същото.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    най-безболезнената менструация!
    /активна, весела, доволна/
    заслужаваше отбелязване
    дай Боже всекиму
    АМИН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми