- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Разцепих я тая математика, ей! Да не казвам голяма дума де, нищо не се знае, но съм доволна, така че - whew! Ох, сега идва химията. Е, мама му, срам ме е да го кажа, обаче имам познанията на третокласник по Химия. Тотално съм зле, за четири дена трябва да стана про, иначе лошо. Не ми се мисли. :Д 'Що не може да имам още два изпита по математика просто?!
Хм, ще се пробвам да се съсредоточа и да избутам.
милата ми тя :* то и аз принципно искам ако съм с едно човече да е сериозно, ноо ще видим, може би тоз ще ме научи как да стана малко по-свободна от собствентие си граници :д
пфу, не можах да спя от тоя вятър, имах чувството, че прозорците ще се счупят :д даноданодано днес е по-добре, партито идваа :д
Последно редактирано от Dagichka : 01-31-2015 на 07:15
Почти постоянно ме впечатлява. Вчера изявата беше особено силна xD. Извадих нереалния късмет просто. Радвам се, че съм късметлийка и по принцип.
А, и благодарско на отзовалите се с предложения за сериали.
Чувствам се страхотно.Снощи се возихме в зверче Опел,на едно приятелче и още ми е повдигнат адреналина![]()
Добро утро. Определено е добро. Вечерта с нея беше интересна, харесва ми да има върху какво да циклим и да говорим. Дойде ми добре, определено. Само не ме кефи, че имам да чистя, но и тва се преживява. Аре, хапчета, баня и в бабини, че вече мойта става нахална. Приятен ден.
Добре съм, може й да е по-добре, че не прави нищо за да се върне. Най-накрая ще ни се разделят пътищата. и без това ни разделят 2000 км.
Като парцал съм... ;д Вчера реших да ида до фитнеса след като 10 дена го ударих на живот и викам да се връщам във форма. Видях се с едно аверче и тъкмо се готвеше за ММА тренировката си та реши да ме покани за спаринг партньор... Първо си направих моята тренировка и след това реших да му наритам задника ;д (Доста пъти съм му бил спаринг партньор, трудно се навива човек да се качи на ринга с него ;д ) Та определено съм загубил форма.... Понабихме се или по скоро той мен ;д . Според него трябвало да ме потроши защото съм тотално загубил форма... И не го виня от известно време освен да пия и обикалям по кръчми не правех нищо друго а преди имах мотивация. Като се замисля доста съм се отдалечил от това което бях преди. Та след като ме преби на ринга решихме вечерта да излезем и да се накажем като за последно ;д Събудих се потрошен с една невероятна мускулна треска и до момиче което не познавам. Отново се връщам към това което бях и не харесвам този ми факт. Реших отново да се взема в ръце и да спра този скапан кръговрат в който се въртя от доста време...
И аз получих вдъхновение да ходя на фитнес, дано не се окаже само временно.
Сега поне разполагам със свободно време, което се чудя как да запълня.
От месец и половина не съм се наспивала така добре, времето навън е приятно, а след малко предстои да пазарувам. Абе.. суперско ми е.![]()
You are broken, I can fix you...
Обичана и обичаща.И на фона на това, всичко друго ми се струва маловажно.
Блаб е малко болна, но ще се оправи.
пуснала си е филмче и пие чай))
//из диалога там:
She: So what's your deal?
He: Well, I put up an album 5 years ago. Brought me indie fame and sort of fortune. (Pause) I'm a Libra.
She (smiles): Go on!
))
Бясна съм. Едно и също нещо го дъвчем сумати пъти и тая жена продължава да вика и да се прави на интересна. И когато аз повиша глас, защото вече ми е дошло до гуша, моите думи биват обърнати. Малко ми оставаше да ѝ откъсна ръката и да я набия с нея. И без друго се прибрах крива, кво се заяжда за вече обсъждани работи не ми е ясно. На мен приятно ли ми е да се мъча да угодя на всеки и всеки отвсякъде само да ме дърпа и ръчка със своите си простотии?!
^ https://www.youtube.com/watch?v=yw32oupXphA
за какви неща се сещам като ви чета постовете ;/ смятай ... ;д
Нещо се запалих тези дни по капучино рисунките :д
Тъкмо започна да ми се получава идеална пяната, сега започнах да правя разни фигурки. Засега изглеждат ужасно, някво супер безформено, както обикновено, но пък гледам клипчета и утре пак ще пробвам поне едно сърце или клонка да направя :Д
От ден на ден по зле..Искам само всичко да свърши,неиздържам на тази болка вече.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
доволно ми е че изпитите приключиха и то доста успешно, йеййй последна сесия юни и ако всичко е наред ще се дипломирам хах... само да не бях болна и той да не ми липсваще толкова много...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Изпратих го до летището. Разстоянието от чек-ина до секюрити контрола за съжаление е никакво.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Снощи беше яко. След ученето цял ден се възнаградих с мързелуване с него в леглото и целувки. Доволно си беше! После пък вечерта с тях беше забавна, напрегнахме си мозъчните клетки с тази игра.
Днес едва се вдигнах от леглото и като си помисля какво ме чака ми става лошо. Обаче смятам да съм по-сериозна от вчера. Пия кафето и почвам, няма време за губене!
Неделя тук не се брои за ден. Отворен магазин за храна - йок. Аптека - йок.
По случайност намираш някаква "спешна" (която работи в събота - което също е рядкост, та "чак" до 8.30 в неделя!) и си правиш една разходка в 7.40 така 3 км... Щото и транспорт няма преди 8.20. Много освежаващо, веднага се събудих!
Ако всеки ден ми започваше толкова свежо денят, Нобелова награда щях да имам.
Има време :Д за момента ми стига и прилична оценка по финанси, да не се лакомеем!
от 6 дни, които съм си оставил по имунология да уча 3 дни пълно бездействие и ся 3 дни трябва да се пръсна от учене.. да се е*а в тъпака:Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
За последната седмица-две по-добре не съм бил, най-накрая я заебах!
Последно редактирано от Rafa7a : 02-01-2015 на 07:26
Утре имам изпит, чувствам се крайно неподготвена, но да кажем,че ще го преживея някак...
Само утре да мине, нека мине...
Допивам си кафето,спирам да се самосъжалявам и започвам пак да чета.
maDamn