.
Затворена тема
Страница 2 от 367 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 9154
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И моят е самостоятелен, но спи навсякъде, освен при мен, в т.ч. - в обувките ми, върху сушилника с дрехите (не питай как, това е висша еквилибристика), по первазите, върху телевизора, в гардероба и върху клавиатурата. При мен идва само, за да ми съобщи, че е гладен и да настоява да му отворя вратата на терасата. От няколко дни второто му е забранено, защото комшийката го сварила в нейното легло...
    А женската е същата работа, спи на облегалката на стола която е широка 4см. По-скоро спи с предните крака на облегалката на стола със задните на бюрото докато между двете има едно 40см отстояние. Тая котка на равно не ляга да спи никога. Ама виж мъжкия си спи през по-голямата част от денонощието и е много благ.

Прегледай тоя канал, може да се посмееш доволно ако не го знаеш. Човека рисува кратки анимации на база опита му с неговите котки. Просто са велики.

https://www.youtube.com/channel/UCH6...A7QHl0KnfL-7RQ

Мега фен Аватара на Colouring
    Тъжна съм.
    Имам нужда от прегръдка и рамо, на което да помълча. В никакъв случай не ми се реве, просто.. имам нужда от тишина и подкрепа.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    @Пантерке, аз не си пляснах о време, там е проблемът. Изпушвам си цигарата, вземам си душче и си правя един филмов маратон, каквото ще да става. То тия дни ще се разбере колко съм се забатачила.

Мега фен Аватара на xoxi
    Пантерке, радвай се тогава, че не можеш да си представиш такова 'препятствие'.

Предчувствам, че и тази нощ няма да се спи, а все още нямам място да си сваля филма. Върви ми се една идея в главата как да си запълвам времето, когато всичко живо спи и ако не стане с филма, ще подхващам другото. Като цяло се чувствам добре.

едит: не знаех, че котката ми яде солети... повече няма да си оставям пакетчето отворено без надзор...

Мега фен Аватара на 102
    нов вол
    същите мрънкачи

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А женската е същата работа, спи на облегалката на стола която е широка 4см. По-скоро спи с предните крака на облегалката на стола със задните на бюрото докато между двете има едно 40см отстояние. Тая котка на равно не ляга да спи никога. Ама виж мъжкия си спи през по-голямата част от денонощието и е много благ.

Прегледай тоя канал, може да се посмееш доволно ако не го знаеш. Човека рисува кратки анимации на база опита му с неговите котки. Просто са велики.

https://www.youtube.com/channel/UCH6...A7QHl0KnfL-7RQ
    Ей, да си жив и здрав, че го показа тва. Цяла вечер цикля на тия клипове и си умирам от кеф, че нямам котка.

Мега фен Аватара на xoxi
    http://time.com/3101990/robin-williams-dead-63/
    Жалко...
    Харесвах го.

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    RIP Robin ;/ Сега научавам, беше някак си по своему пленителен, Dead Poets Society !!

Тая вечер беше прекрасна

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    http://time.com/3101990/robin-williams-dead-63/
    Жалко...
    Харесвах го.
    Аз не го харесвах. Но наистина е жалко...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Защо?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Защо?
    Не знам, просто не ми допада. Гледала съм повечето му филми, съзнавам, че е добър актьор, но някак не ми е приятен да го гледам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на sometimes_
    Оффф...!!!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Чудесна утрин. ;3 Само моето човече ми липсва. ;/

Мега фен Аватара на Colouring
    Опитвам се да съм по-ведра днес, ама едва ли ще се получи. Дано поне само днес е така, ще изтърпя някак, а утре положението да е вече нормално.
    Иначе снощи сънувах най-болния сън, който някога съм имала. Лелеееее, апокалиптичен беше! Буквално.. Много добре, мнооого. Събудих се супер стресната, направо не знаех къде се намирам. Ако можех всяка нощ щях да сънувам такива неща, 'баси интересното, не исках да се будя.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много кофти се получи. Знам, че съм виновна, задето не помислих навреме за всичките кусури и емоционално казах "да", наистина е много глупаво първо да се съглася, пък после, поразмислила вече, да откажа, ама... ТваЙ. Няма как да стане просто. Тая случка трябва да ми е обеца на ухото да не действам импулсивно вече(да видим докога).

Тооолкова ми е неебателно вече кой какво си мисли, че думи нямам. Първият, който реши да ми чете конско и да ми размахва пръст, ще бъде изяден с парцалите.

Иначе сутринта започна прекрасно, малко скучно, за жалост, такъв се очертава и да е целият ден. Ама какво пък. Ще си свърша задачките, после се прибирам, взимам си душче и разпускам, доколкото ми душа иска. Нямам уговорки, нямам ангажименти(с изключение на малката задача, която имам да свърша), няма и да имам, така че денят(и вечерта) са мои за мързелуване и проспиване. Тъкмо ще си почна сериала.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Най-после приключих с реториката, както никога този път организацията беше на ниво. Сега е време да се отдам на заслужена почивка.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Dagichka
    отново бях обявена за луда, отрепка и 'битник', както и най-вероятно сектантка. хах, жива и здрава да е, само си извличам поуки как не бих се държала с моето собствено дете някой ден.
    иначе ми е добре, доволно сама бях тази сутрин и успях да си грача на спокойствие, нямам търпение да си имам собствено жилище някой ден

Не знам и аз... Изморена и пренебрегната от всички.Нося се по течението и се надявам това състояние "добре съм, но не съм щастлива" да стане само "щастлива съм", защото от известно време не правя нищо за себе си, нехая за всичко сякаш животът не е пред мене и много неща не могат да са различни...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ПУл свърши САААААААААААААААААААА
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на yolo..
    Току-що сложих щрудела във фурната, чакам майка ми и приятелят ми да се върнат от работа. Седя си на отворен прозорец, слушам жуженето на една пчела. Щастлива съм. )))

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Пълния непукизъм ме е обзел..
    Сякаш всичко минава покрай мен, а само аз си съществувам.
    Имах ужасна вечер. Егати кошмарите, егати ужаса... направо не знам ква беше тая вечер ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От целия диск от бала нямам нито една снимка от изпращането и 5 снимки от самия бал.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    ^lol

Тъжно ми е някво.

Всичко друго ама да плувам в ледена вода в 5 сутринта що направо не умра . Искам остатъка от деня да си прекарам в почивка ама няма да стане .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ще се видим, ще си почина, униини, хубаво ми е. Скоро и с нашите ще се видя!!Йес бе!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си