- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
А женската е същата работа, спи на облегалката на стола която е широка 4см. По-скоро спи с предните крака на облегалката на стола със задните на бюрото докато между двете има едно 40см отстояние. Тая котка на равно не ляга да спи никога. Ама виж мъжкия си спи през по-голямата част от денонощието и е много благ.
Прегледай тоя канал, може да се посмееш доволно ако не го знаеш. Човека рисува кратки анимации на база опита му с неговите котки. Просто са велики.
https://www.youtube.com/channel/UCH6...A7QHl0KnfL-7RQ
Тъжна съм.
Имам нужда от прегръдка и рамо, на което да помълча. В никакъв случай не ми се реве, просто.. имам нужда от тишина и подкрепа.
@Пантерке, аз не си пляснах о време, там е проблемът.Изпушвам си цигарата, вземам си душче и си правя един филмов маратон, каквото ще да става.
То тия дни ще се разбере колко съм се забатачила.
Пантерке, радвай се тогава, че не можеш да си представиш такова 'препятствие'.![]()
Предчувствам, че и тази нощ няма да се спи, а все още нямам място да си сваля филма. Върви ми се една идея в главата как да си запълвам времето, когато всичко живо спи и ако не стане с филма, ще подхващам другото. Като цяло се чувствам добре.
едит: не знаех, че котката ми яде солети... повече няма да си оставям пакетчето отворено без надзор...
http://time.com/3101990/robin-williams-dead-63/
Жалко...
Харесвах го.
RIP Robin ;/ Сега научавам, беше някак си по своему пленителен, Dead Poets Society !!
Тая вечер беше прекрасна
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оффф...!!!
I`m trying to make your dreams come true...
Опитвам се да съм по-ведра днес, ама едва ли ще се получи. Дано поне само днес е така, ще изтърпя някак, а утре положението да е вече нормално.
Иначе снощи сънувах най-болния сън, който някога съм имала. Лелеееее, апокалиптичен беше! Буквално.. Много добре, мнооого. Събудих се супер стресната, направо не знаех къде се намирам. Ако можех всяка нощ щях да сънувам такива неща, 'баси интересното, не исках да се будя.
Много кофти се получи. Знам, че съм виновна, задето не помислих навреме за всичките кусури и емоционално казах "да", наистина е много глупаво първо да се съглася, пък после, поразмислила вече, да откажа, ама... ТваЙ. Няма как да стане просто. Тая случка трябва да ми е обеца на ухото да не действам импулсивно вече(да видим докога).
Тооолкова ми е неебателно вече кой какво си мисли, че думи нямам.Първият, който реши да ми чете конско и да ми размахва пръст, ще бъде изяден с парцалите.
Иначе сутринта започна прекрасно, малко скучно, за жалост, такъв се очертава и да е целият ден. Ама какво пък. Ще си свърша задачките, после се прибирам, взимам си душче и разпускам, доколкото ми душа иска. Нямам уговорки, нямам ангажименти(с изключение на малката задача, която имам да свърша), няма и да имам, така че денят(и вечерта) са мои за мързелуване и проспиване. Тъкмо ще си почна сериала.![]()
Най-после приключих с реториката, както никога този път организацията беше на ниво. Сега е време да се отдам на заслужена почивка.![]()
Welcome to the Jungle...
отново бях обявена за луда, отрепка и 'битник', както и най-вероятно сектантка. хах, жива и здрава да е, само си извличам поуки как не бих се държала с моето собствено дете някой ден.
иначе ми е добре, доволно сама бях тази сутрин и успях да си грача на спокойствие, нямам търпение да си имам собствено жилище някой ден
Не знам и аз... Изморена и пренебрегната от всички.Нося се по течението и се надявам това състояние "добре съм, но не съм щастлива" да стане само "щастлива съм", защото от известно време не правя нищо за себе си, нехая за всичко сякаш животът не е пред мене и много неща не могат да са различни...
ПУл свърши САААААААААААААААААААА
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Току-що сложих щрудела във фурната, чакам майка ми и приятелят ми да се върнат от работа. Седя си на отворен прозорец, слушам жуженето на една пчела. Щастлива съм.)))
Пълния непукизъм ме е обзел..
Сякаш всичко минава покрай мен, а само аз си съществувам.
Имах ужасна вечер. Егати кошмарите, егати ужаса... направо не знам ква беше тая вечер ..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
От целия диск от бала нямам нито една снимка от изпращането и 5 снимки от самия бал.
![]()
Всичко друго ама да плувам в ледена вода в 5 сутринта що направо не умра . Искам остатъка от деня да си прекарам в почивка ама няма да стане .
Ще се видим, ще си почина, униини, хубаво ми е. Скоро и с нашите ще се видя!!Йес бе!
maDamn