.
Затворена тема
Страница 20 от 367 ПървиПърви ... 101617181920212223243070120 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 9154
    anonymous895156
    Guest
    преслава <3

Мега фен Аватара на galaxy29

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    .
    аз мога да те разгорещя

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от CrookedMirror Виж мнението
    Нали не говориш за бившия си? Нали?
    Нищо подобно, за човек, който уж ми се води приятел говоря.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    . И понеже съм много яка, сега ще си доизкарам лятото в нас, с епизодични излизания за цигари/сладко, тук-там някое кафе или да си лекувам депресията с шопинг терапия.
    Все едно си описала моето лято Някак си винаги съм си мислела,че лятото след 12 клас,след като ме приемат в университет ще е най-веселото,щурото и.т.н. ;но разнообразието ми се изразява в четене на по-различни книги и пробване на нови видове суши :д Уж не би трябвало да се оплаквам,приеха ме каквото искам,много щастливо влюбена съм;но почти всички планове за пътуване пропаднаха и всичко,дори излизанията с приятели ми е някак еднообразно. white world problems

Мега фен Аватара на Dagichka
    много ми е гадно на душичката, че май заради мен той се сдухва и е в такива състояния.. не знам как да постъпя, не искам да спираме контакт, защото наистина е прекрасник и с него съм водела едни от най-значимите и интересни разговори, ама кво да го правя иначе.. :с
    в нас е пълна лудница, лазим си по нервите всички, ама нормално като затвориш четирима в една стая. поне утре на летището ляляля :3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спи ми се, мързи ме, а трябва да излизам да пазарувам, искам да е слънчево, искам да ми е топло, искам... искам... искам...
    Трябва и да позачистя.
    Тва денонощието трябва да го увеличат на 48 часа.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    поне утре на летището ляляля :3
    Нда, на летището накрая винаги е "сопол über alles"!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Спи ми се, мързи ме
    Тва денонощието трябва да го увеличат на 48 часа.
    Това. А уж изпих една енергийна напитка и пак съм си същия парцал! Здраве да е, ще си легна тогава, защото заслужавам, хах, нали измих чиниите
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на tori
    Мда, кога е ставало точно МОИТЕ планове да се случват, хах?! Мислех да го гушкам и така нататък, а то взе, че се разболя животинчето. Липсва ми вече, искам да си го видя и намачкам. :333 Инак приготовленията за рождения ден вървят прекрасно за сега, остава ми само да си дооправя багажа и да купя цигари и тютюн за порастващия и всичко ще е шест. Дано си изкараме прекрасно, защото втората пандичка заслужава хубаво партей за РДто.

Мега фен Аватара на babity
    Хм. Ама много "хм"! Още не ми отговаря. Отказвам да приема, че е решил да ме оставя, защото не е момченце, което да се държи така. Но ме човърка отвътре... Знам, че и аз не се отчитах достатъчно през изминалите две седмици, но за разлика от него аз нямах физическа възможност за това. Не че е изключено и при него нещата да седят така де...
    Дано поне да се е пооправил със здравето, милия.
    Като се прибере, трябва сериозно да дискутираме някои въпроси, защото по никой начин не се чувствам готова да се променям в момента. И е добре да го знае, ако/преди всичко да е загаснало.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Добре съм, равновесието ми се възвърна. Радвам се, че от една страна се стекоха така нещата, но от друга искам просто да се чуем... ама само аз явно искам. Да видим като се върне след знам ли колко време какво ще става за напред.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сънена. Ям някаква вафла с халва и фъстъци и мъркам чак от удоволствие, най-сетне намерих нещо, което да ми утоли жаждата за сладко.
    Радвам се, че навън е жега, а аз съм вкъщи на хладно. Мисля да си доизгледам сериала, че ми останаха две-три серии и после някое филмче сигурно ще си пусна.
    И съм си поставила за цел да не му звъня няколко дни, така или иначе там, където е, я има обхват, я не. Той, като се върне, ще звънне. Надявам се. Ако не звънне - няма аз да му звъня първа, при положение, че се разбрахме той да се обади, когато му е удобно. Просто няма да стане. Не звънне ли до няколко дни, след като се прибере, хващам си чантичката, купувам си билет и заминавам за няколко дни без даже да му кажа къде отивам.

Лятото за мен свърши, лекциите започват от днес, въпреки че имам намерение да пропусна първият ден, както ще пропусна и творият де, но това вече е по основателни причини. Вярно, че ще наврeди на participation grade, но като за последна година съм решила да не си давам много зор.
    А Четвъртък заминавам, нямам търпение вече, багажа е стегнат и всичко е готово

Прекалявам вече

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Още от сутринта се почна с някакви скандали, дори и той ми е ядосан, а си нямам на идея защо. 1000 пъти прочетох написаното и още се чудя какво по дяволите стана.
    BEST.BIRTHDAY.EVER.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Нда, на летището накрая винаги е "сопол über alles"!
    Ммм, обясни на албанския реотан какво имаш предвид :д

Пуууу, така хубаво се гримирах, направо не мога да си се нагледам, май за първи път в живота си след поне 10 различни фон-дьо-тена си нацелих цвета. Или почти Малка победа!!

Бях на фризьор, сега ще си спретна педикюрчето, а утре продължавам с козметичните процедури и последни приготовления + приятна уговорка, която чакам цяло лято горе-долу.

Мега фен Аватара на babity
    Грозно и дебело ми е. И не ми се говори. Ще ида да си изям чувствата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ммм, обясни на албанския реотан какво имаш предвид :д
    Ми рев, особено момента преди да минеш по ескалаторите нагоре /на Терминал 2/. Затова написах и сопол ueber alles

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не, че съм такава, ама уаааау. не съм серта. хах. стана ми толкова яко кат я овиках таяяяяя. и *пърха мигли* 'ама,ама..'. две не можа да каже. не съм лоша!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Преобразувала съм емоцията в неспирен глад (надявам се да е пмс, та поне знам, че е за кратко), дано не продължава дълго само, 'щото дебели не мо'ем се гледаме

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Още от сутринта се почна с някакви скандали, дори и той ми е ядосан, а си нямам на идея защо. 1000 пъти прочетох написаното и още се чудя какво по дяволите стана.
    BEST.BIRTHDAY.EVER.
    рожден ден ли имаш?
    чрд
    кой ти беше любимец от гот
    да ти излезе от торта и да изпълни сънищата ти с влага

Мега фен Аватара на draid
    Леко тъжно може би.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    BEST.BIRTHDAY.EVER.
    Честит рожден ден^^

Он-Успях да си свърша малко задачки и съм доволна .От утре си започвам да си лягам pak в 21 защото иначе ми се доспива . И искам вече да си ме гушне и аз него остана много мъничко .

Супер фен Аватара на mayaaa
    Доста се ядосах, за такова нещо не ми се беше случвало скоро, но след известно време чувство на яд и безсилие, все пак постигнах някакъв напредък. Да не храня големи надежди, сега ми остава само да чакам.
    И 'баси хората, честно. От два дена (буквално) ходят и вече се обичали. Жалка работа, тая думичка за нищо я нямат. Пък и нея си я знам. Седмица й давам най-много и ще почне да се натиска на други. Не мога да повярвам, че е възможно да съм била близка с човек като нея.
    Той 'баси сухите отговори, които ми удари в началото. Ама се оправи после, сносно разговорче си проведохме. Нооо сме много различни, все повече го осъзнавам. Жалко. Но да прави каквото иска, и към него, и към другия съм изпълнила моята част, пък те какво ще правят, тяхна си работа.
    Ама едни мисли ме налягат такива никакви. Но и аз не им се давам лесно. Най-безсмислените и не-дълбоки песни на телефона си в един плейлист, слушалките и два пъти вече ми оправят настроението, само дето не знам до кога така ще го карам. Те и тия двамата на гарата ме вдъхновиха малко. Искам, бе, искам!
    Home, sweet home... Ама няма никой тук, бе. Айде оная моята да се връща най-после, че ще си полудея иначе.
    И не, честно, по-ненормални сънища не мога да сънувам просто. То не бяха действия подобни на психопат (от моя страна), то не бяха гадни неща с близки, то не бяха абсолютно извратените неща. Нямам думи просто. И даже не ми е гадно след тях, както ми е след кошмар и не знам защо. Не може ли да сънувам един обикновен кошмар с много паяци?

anonymous895156
    Guest
    престъпно невероятен съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си