- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
'ми, беше по-студено, отколкото ми се искаше. имаше и заблуден чистач с листоразпръсквачка...
но пък винаги е приятно))
а в дни, в които не се чувствам особено красива, най обичам някой да ме задява. така пречистващо действа, по-добро от тренировка, след като някой те е зарязал:Д
бъди мнителна и си договори нещата ясно; //при мен, например, има(ше) подвеждащи условия
не подписвай договор преди 11-и;
иначе, успех! да е за добро!))
.....
едит:
като нова съм, бе. въпреки температурата.
даже съм готова за любов. харесали са ми кандидат. да го видим:Д
чакам Меркурий малко и аз и почваме да снимаме и репетираме. да се оправят всички.
i keep goin' to the river to pray.... the ghost of you it keeps me awake..........ляляля
Последно редактирано от Blab : 02-02-2015 на 17:57
Не знам какво е тва любовното, гушкаво, прекрасно сладичко настроение, което ме е обзело. Седя и си мисля колко си обичам кривотийката и колко много искам да си го гушкам и мачкам. И некво такоа... не знам ама имам чувството, че целия шибан свят трябва да научи. По дяволите, готова съм да спирам некви рандъм минувачи по улицата, само и единствено, за да се похваля колко го обичам. И наистина нямам търпение да го видя. Сряда. <3
да ти започне седмицата с изпит
камък ми падна от сърцето, съсипах си здравето заради тоя изпит
а сега последни часове почивка и от утре пак се почва ;\
бля :Д
интересно ми е, хайде да се случват някви неща:Д
Странно е как се чувствам едновременно много хармонично в едни отношения и страшно колеблива и раздвоена в други.
Обичам иначе. <3
Днес ми беше ден за почивка и готвенки, хубаво си нагушках и домашния звяр, че все не мога да го хвана буден. Явно за израза "спиш като пор" все пак има някакви сериозни доводи. :Д
Идеално... Главата ми мина, почти не ми пука за нищо и имам чувството, че ще си взема изпита...
//явно неслучайно виното е наречено "напитката на боговете"...
Лежа си на топло, а по z-rock са пуснали албума на hozier, как да се чувствам, освен прекрасно)
хаха, в такива моменти осъзнавам колко малко ми/ни трябва))
ORGASM, NERDGASM, EYEGASM, EARGASM, SOULGASM
Липсва ми геймърстванетоНо няма да се поддам!
EARGASM, SOULGASM.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ в Planetside 2 е същото откъм тийм и координация, особено като сте 2 платуна по 40 човека -- с разликата, че не се налага да фармиш в продължение на месеци и играта е фпс -> доста по-динамично е
https://www.youtube.com/watch?v=IJYRCxhUjMQ
Ако играя бих играл този пиратски сървър на lineage 2 > http://lineage.ru/#
Забележи как в 2 през нощта във вторник, което не е пиков ден, щото хората утре са на работа. Реалм Нанна х75 има 20к онлайн ;3 Сега си представи какво става през уийкенда. Едни приятели то 23ти януари до сега, вече са с 1к евро напред. От продаване.. ;3
Изисква се ненормално количество self control, crowdcontrol, tactical environmental abuse, gameplay, co-op (teamplay) & skill level. О и също да не бътхъртваш като вие сте 100 а дойдат 1000 и ви премачкат. Its not about quality its all about quantity kids, learn this!
Мога да изкарам много пари от това сървърче, но не ми се занимава, ако почна пак да играя би било за гавра и ташак, гангвайки по 20 отрепки сам, прибирайки 10 + преди да падам ;с
Ето нещо мое.
Videos from back in DA DAYS, bitches.
лол гейминг мъч.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-02-2015 на 22:57
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не и ли мина модата на тази игра?
World of Warcraft не бихте ли казали,че е класи над L2?
Като гледам най-играния прайвът на уоу със свойте велики 8к онлайн в няколко реалма общо. Не особено. 3 пъти повече събираме в един реалм, а има мулти-сървъри с по 10 реалма, всеки с по 10-12к онлайн.
Същата е и ситуацията на официалните. Докато близардци изстискват и последния лев от играчите си за месечен събскрайб, л2 отиде фрий то плей, 2 години назад и от тогава има супер огромни популационни спайкове.. С ин-гейм шоп и фтп вариант е малко бозаво, ама всички играят. Също докато близард забраняват ин-гейм итем сел, л2 го поощрява и всеки продава голд и предмети за зелено.
Dr. Gregory House
Имах в предвид,като цяло,че wow е по-развита,трудна,интересна.(н е съм много запознат но популярността изглежда огромна)
Да не говорим за разликата в битките,няма база за сравнение.
Но съм съгласен,че близард искат доста високи месечни такси,а пък в същото време забраняват ин-гейм селла(макар че има заобиколен начин за голд трейда специално)
Предполагам е въпрос на гледна точка де,аз лично на тия корейци нито едно MMORPG не съм харесвал.
Едно самотно и тихичко ми е. Легълцето ми е празно и студено. Толкова съм свикнал с нея, че дори не го осъзнавах до преди няколко дена. Мисля си за нея докато не е до мен, а когато тя е с мен се държа като дебил, отпуснат и щастлив. За първи път мога да бъда изцяло себе си пред някого и да не бъда съден за това.
Направих го скапаното CV, остана само да нахвърля есетата и да си оформя препоръката. Сън не ме хваща изобщо и накрая ще се озова над учебниците по математика. Обичам, когато усещам умората в себе си.
Наистина се радвам на това, което съм в момента и мисля, че развитието ми през последните няколко години е за по-добро. Днес ми го казаха двама стари познати, с които не се бях виждал от доста време. През уикенда ще ходим да пием по биричка даже.Това, което бях преди ме кара да се подобрявам и да работя върху себе си. Тя също ме прави по-добър човек.
Бррр!!! https://www.youtube.com/watch?v=j5mYJrpx0gI
Денят започна странно. Събуждането супер - алармата, гушнахме се за още 5 минути, после станахме и го закарах на бачкане, всичко 6, цунки, обичам те - браво, супер, доволна съм, нещата вървят добре
Обаче скапаната кола... По груби сметки съм вложила над 2000лв за година и половина, и то в кола, която реално в момента не струва дори 1000.... Както си карам и прас-угасва.... След минутка въртя, малко трудно, но пали пак. Проверявахме газовата, проверявахме дистрибуторната капачка, електрониката, и нямам вече идея какво й става на тая таратайка.... Хич не ми се иска малкото закътани пари, които имам да влагам в нова кола... Ама май ще се наложи.... Мамка му...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
За пореден път за последните 2 седмици настроението ми се срутва за секунди.. Тази любов ще ме убие някой ден.. Знаете ли, не се ядосвам от това, че с нея няма да стане, а се ядосвам на това, че се пре*баха и приятелските ни отношения.. Представяте ли си, 1500 съобщения за седмица и накрая да ти каже "Спри да ми пишеш, не искам да поддържаме контакт".. Има моменти в които изобщо не ми пука за нея, но моментите, в които мисля за нея са няколко пъти повече.. Толкова е сладка, малко е тъпичка, но е сладко тъпичка.. Не знам вече..
Последно редактирано от Rafa7a : 02-03-2015 на 06:37 Причина: Добавка
ох, не искам да ходя на лекар :с пресилих си тялото тези дни, то не беше парти, то не беше секс и сега ми го връща най-вероятно :д ноо всичко ще е наред, няма да се сдухвам)
днес се записвам за втория семестър хохо и ще си го видя ^^
Пожелавам му успех днес, дано да се справи. А на мен как ми се иска да ми се получат нещата - малееее, голям празник ще е! А дано, ама надали.
И как можах да се разболея точно сега?
Ебаси кефа, вчера си взех изпита с 5 ,не знам как стана,явно пък съм ги запомнилa нещата
![]()
А днес ще си видя гупито и ще тлъстеемтортичкииии!
maDamn
https://www.youtube.com/watch?v=UqtayBoIc-o#t=1355 изгледай старателно целия клип.
Или за по-лесно отиди на 16:01 и ми говори за битки, в уоу 40 вс 40 и всички се кефят на макс заради "епичността" на битката. При нас, 40 вс 40 си е поредния нормален понеделник. Битките в л2 могат да ескалират от парти вс парти до 10 минути по-късно 1000 вс 1000 вс 1000 / че и повече/ За това при нас трябва да имате крауд контрол, някъде в тубата има клипче, с мен и моето парти 9 вс 170 на еднакъв гиър и левъл, просто абсолютен контрол и доминейт пред тях заради скила и крауд контрола. 10 минути ги гаврихме. от там един коментатор ни кръсти "Legendary" и сега константното ми парти си остана с такова име. Делиани Леджендъри. ;3
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-03-2015 на 08:15
Dr. Gregory House
Лошо ми е, повдига ми се, а не съм нервна. Има време до изпита де, и това ще стане.
Оф, искам просто лесни правни случаи - без 18 000 мини параграфченца и честно оценяване на база знания и обяснени предпоставки, не на база оформление. ОФ!
Нещо сякаш умря.
Трябва да си прекомпилирам живота без това нещо и да направя някакви планове .. евентуално.
Чувствам се почти по същия начин, както когато преди време приятелят ми каза, че няма да сме заедно.
Само че той е единствен , пък това нещо - макар и да е безумно безумно рядко, вероятно до една година ще се появи.
Но пък сходното е, че нямам обяснение. Но пък без него пак просто мога да си продължа нататък и да остане един лош спомен. Но се чувствам буквално все едно изоставена от някого , когото обичам.
Явно този шок настъпва, когато искаш нещо, т.е. любовните разочарования са пак нещо, което искаш и не го получаваш. Дали ще искаш човек, или вещ, или нещо друго, пак когато не го получиш, се чувстваш по същия начин.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-03-2015 на 09:22
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мдамм сега цял ден ще се занимавам това нещо сама съм си виновна нищо другияят път ще знам да прилагам снимките към докладите по навреме .Видях си мъниците на видеозоноа и ме поляха такива тръпки на радост толкова са мънички направо се разтопих <3 снощи доста ритаха изглежда хокеисти ще стават но ми е приятно да ги усещам в коремчето си и той всеки ден става толкова мил как може да ме глези толкова <3 и с такава нежност и страст ме гледа .
Много, много болна, снощи вдигнах почти 39 ебаси чудото, скоро не съм била толкова зле, като парцал, добре, че поне сесията мина и нямам за учене, най-вероятно щях да си пропуска всички изпитиоххх и понежи пия ногу чайове, не излизам от тоалетната... черен чай и древните вампири <3
cuz I swear, I don't care ... ;]]