- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Някой хора може и да не вярват в съществуването на душата,задгробният живот и т.н.,но... сякаш духът на наскоро починалият ми дядо все още не може да си намери покой.Сякаш си иска телевизора дори от отвъдното.
Историята е такава.Когато баща ми му предложил да си го вземем ние от болницата,той казал,че има само едно условие.Не иска нищо друго от другото си "семейство", въпреки,че се чу че е купил много неща за тях, а единствено си иска телевизора.Баща ми си го заиска,а те отказаха,след което просто,защото е било може би едно от последните желания на дядо ми той се запъна и каза че ще ги съди.Те донесоха някакво малко ЛСД телевизорче,което разбрахме че струва от 150 до 200 лева, а се разбра,че той е теглил кредит преди години към 1000 лева.Като му го показах вече почти не говореше и ми се стори,че го погледна с някакво доста голямо прнебрежение и се обърна. Чичо ми като го видя започна да кори баща ми защо се бил занимавал с глупости и като толкова му е призорило за този телевизор да си го пази.На него не му било трябвало нищо от тия и не му се занимавало избщо с тях. Вчера обаче казал на стринка ми,че сънувал дядо ми,който му казвал,че си иска големият телевизор постоянно.
Нещо се стреснах вчера яко макар че от дядо ми никога не ме е било страх и за милисекунда.Даже и като съм бил малък и ми се е карал аз съм му отговарял.Вчера вечерта се плашех едва ли не от сянката си като останех сам.За първи път от много години насам не си легнах минавайки през тъмното в спалнята,а първо светнах нощтната лампа. И тази вечер го сънувах.
Видях го на някакво хълмче в някаква гора.Беше здрав,весел и спокоен и си ходеше съвсем нормално.Отидохме в нещо като болница и той като легна на някакво канапе и не можеше да стане.Събрахме се един куп народ да го вдигнем,но не можехме.Появи се някакво усещане,че това не е той,а баща му или дядо му,но по-скоро баща му.В действителност гроба на майка му и баща е в селото ни.Открихме го преди около две години и го позачистихме аз и баща ми.После сме ходили още 2 или три пъти двамата заедно с майки ми и брат ми.По едно време в съня се появи някакво момиче,с което се запознахме.Нещо ходехме на някакви уроци пък не си бяхме написали някакво домашно и нещо ходехме и по София.Всъщност това,което се сещам от действителността е че бабичката му действително има някаква внучка дето аз не я познавам.Като са носели телевизрчето тя е разпитвала майка ми дали има морал и малко са се поскарали.Впоследствие се разбра,че е на около 22-23 години и се връща само Събота и Неделя иначе си седи по София и може много неща да не са и ясни.Включително и за кой телевизор е ставало въпрос.Та какви са тези препратки дето ги сънувах и аз правилно ли ги ловя не знам.То всъщност аз му нося и името на дядо ми,а с чичо ми са родени май в един и същ месец.
Последно редактирано от Niakoitam : 02-03-2015 на 09:32
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Синеочке, бебоци ли ще имаш? Честито, прекрасна новина!
Нещо денят ми започна на криво, а и се успах. Имам и задачки за деня, след малко излизам да ги свърша. Има един точно определен човек, който искам да видя, но пък той е на дооста километри и май няма изгледи да се срещнем скоро :/
Благодаря ти, Блаб, ще го видим дали ще го бъде днес.![]()
//
Спах ужасно, ако изобщо мога да кажа, че съм спала особено, повече няма да си правя такива експерименти. Цяла вечер си задавах въпроси наум, привиждаха ми се мишки и се притеснявах за всичко, за което мога да се тревожа в момента, по-голямата част, разбира се, пълни простотии.
Гузно ми е, че май му хлопнах телефона днес, докато още говореше, ама бях толкова заспала, че не знаех къде се намирам. И още не знам, а на интервю ще ходя. Леле.
Малко ме събуди, но му прощавам. Днес не е кривотийка за разлика от вчера, даже по скайп беше баси ухиленото говедце. :3 Харесва ми като е щастлив и ухилен гадин, иде ми да го разцелувам и да му се метна на врата. И да си го нагушкам.
Много съм разстроен, сега забелязах че съм си объркал ника![]()
Нещо изключително много ми се допи, а още няма и средата на седмицата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
уморена съм. предната вечер бях спала два, макс три часа. сутринта тела ми звънна и станах отново рано. не знам как бих спала в едно легло/стая с друг човек като съм станала толкова претенциозна :Д. да ми е мн дарк, абсолютно тихо, да няма движение и тн. мръдна ли веднъж, край да заспя отново. ох, дневниче, сори че те товаря с глупости, но това са ми неволите засега.
а, има и още. в цикъл съм, мамицата му. този път директно изпих една ампула аналгин, колкото и да е вреден иначе. ми неа такава болка, бате. преди не беше така ):
колкото до *КХЪМ–КХЪЪМ*.., хубаво е, че никой не може да вижда какво си мисля и какво става в главата ми. през повечето време си държах здраво стиснати ръцете в скута, потискайки порива да развея средното си пръстче и да затръшна вратата след себе си.
и тъй
Такива завистливи копелета като тези от класа ми няма..честно ви говоря..
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Трудно ми е, но мисля, че взимам правилните решения в ситуацията.
Видях прекрасна падаща звезда! <3
Едва 3та седмица, откакто почнахме, а вече говорим за Midterm exams. За Четвърък съм затрупана със статии и уроци за четене, а след няма и седмица трябва да си предавам първото есе. Ненужно е да споменавам, че дори не съм го започнала и все още се чувствам толкова объркана, че си нямам и идея за какво да пиша. А книгата, която четем е толкова суха и разтяга едни лукуми, във всяка глава едно и също пише, само словореда променя. Явно "Професор в Корнел" е титла, която ти позволява да си пишеш каквото пожелаеш и все пак да пожънеш успех.
Само още един месец и излизам във ваканция, трябва да го накарам да попътуваме малко, от доста време не сме го правили
Доста криво си наредих живота. Бачкам няколко седмици като ненормален, после още толкова нищо не правя. Сутрин тренирам здравата. На обед върши някои рутинни занимания, за да поддържам бизнеса, после пак ходя в залата. Вечер се прибирам и ми е някак самотно, понеже в момента си кукувам самичък в България. Говоря по скайп 2-3 часа с близките ми хора и после пак ме обзема самота. Цяла нощ се въртя в леглото и не ме хваща сън. За една една седмица прочетох 5 книги. 7 дни - 5 дебели тома.
Почерпихме се леко с приятелчетата,даже си върнахме времето назад и се посмяхме доста,можеше още бая да продължим но все пак утре е работен ден иии...някак си по това време на седмицата не е много удобно да се пие...
Иначе се чувствам доста объркан.
Приключих успешно сесията,за което се радвам,обаче в любовен аспект,са доста зле нещата.
Забърках се с момиче което може би дори не съществува,отделих доста от времето си за нея,и сега съжалявам.
Спах толкова много снощи, а пак не се чувствам добре, явно се разболявам... Хич не ми се виси в офиса, а нямам никакъв шанс да се спасяИмам доста работа да върша, а нямам сили, само да си изпия кафето и започвам, че няма кой да ме чака...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Home office съм днес, хем нямам грам глас да си кажа името :д хем ме мързи да мръдна от печката до леглото :д хем на работа всички сме болни освен шефката, а у нас братчедка ми също е болна, егати грипа
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре е не очаквах да приключа толкова бързо цялата работа .Днес общо взето ще работя вкъщи а следобяд ще отида за да помогна малко дано само не ми направят някакъв проблем пак .
бахти ташака до 3 часа да доучвам за изпита, да стана в 6, да отида в 8 и 30, за да разбера, че изпита започва от 7 и 30 (dafuq?!), реално са почнали в 8 часа и още правеха теста и доцентката не ме пусна да го правя и ще се явявам на 27ми.. деня ми почна ужасно, ма аз и си имах няк'во такова предчувствие.. както и да е, шсе наблъскам и шми мине :д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Пак се вкарвам в някакви филми, писна ми вече, трябва да си наложа да не се вманиачавам толкова много.... Нооо ще го направя луд, само да се оплаче, че му се спи! Висиш у тъпия фейс до 1, при положение, че трябва да ставаш в 6...? Ооо, не, не , само да е посмял да измрънка....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
от много време не се бях събуждала с усмивка. вчера всичко беше чудесно.
обичам този клип.
обичам тази песен.
пък и Адам Лавин си го бива много в костюм :}}
официално съм втори семестър, аа кога мина толкова бързо времето? :дд хубаво ми е, излязох дори без грим и сутиен/бюстие, чувствах се като вкъщи и по улиците в центъра, без да се старая особено как ли изглеждам.. та за кой да се старая? важното е аз да се чувствам удобно в кожата си ^^
Променям си стила. Стига с т'ва официално, вече само спортно- go beastly. go alpha all the time. Да се чудят хората защо се разхождам със сакче постоянно? Фитнес майна.
Макар, че ся обучението ще е не само психическо смисъл учене, ами и физически тренировки до побъркване или поне аз така ще им се отдам. go beastly or go home.
С нова прическа съм... Тя мое си ебе путката майна сериозно... Аргх антипатична ми е. :@ Проблеми, ама все тая ш се справя с всичко.. само още 10 дни. гладен съм и искам да ида да тренирам, ама ме мързи, спи ми се, едва спах.. сутринта се събудих от лудо квичане и едно счупено краче, к'во да права.. ае до болницата и там занимавки бе заеби.
Ся ш гледам филм и ше спя после отивам да тичам евентуално с кучо и да плувам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.