.
Затворена тема
Страница 203 от 367 ПървиПърви ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 051 до 5 075 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Blab
    докато не гледах ми се ъпгрейдна шибаният скайп. в момента искам да убия някого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    пфффффффффффффффф.

Мега фен Аватара на Colouring
    6 по математика, оле, оле оле!!!
    И химяита мина доволно, мисля, че я взех, пък с колко хич не е и от значение!
    Сега лека нощ!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Блаб, я кажи нещо за ретрогарден меркурий, луната в пети дом и такива неща :д

Моето приключение със запазването на билет за полетите.
    Днес си получих парите и бързах да си взема билет, да не би да поскъпнат още повече и цъкам и понеже от две седмици ги проверявам - видях си полетите на връщане и директно си го взех. Запазих си го, спокойна вече реших да направя последна проверка и какво се оказва - на отиване пристигам с ден по-късно заради 15-часов престой, а трябва да пристигна на точно определена дата.
    Обаждам на другарите от esky да си оправя резервацията, поскъпна ми с 12 евро, но не е болка за умиране. Пратиха ми мейл за потвърждение, отговорих им, че всичко е ок и пратих последните 4 цифри от картата за потвърждение, за да могат да направят плащането. Обажда ми се пак момчето да ми каже, че имало някакви карти от райфайзен, с които не може да се плаща онлайн и моята е една от тях и ще трябва да платя по банков път или с друга карта. Също така се сети да добави, че единият ми полет на връщане не включва багаж, освен ръчен до 8 кг., и ще трябва да си го заплатя допълнително 40 евро седмица преди полета.
    Накрая се наложи да си анулирам и тази резервация и сега ще търся други варианти :д

И по този повод - кажете ми друга такава компания като esky, може и чужда да е.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    http://www.trip.bg/ - ползвам си я да проверя кога какви полети има, но после резервирам директно от авиокомпанията, не през сайта - там ти взимат допълнително отгоре, че и те да имат кяр :Д
    Инак, до там, до където отиваш .. не съм виждала директни полети от софия :/ , твоите с прекачване ли са всичките?
    + тук на този сайт много удобно виждаш къде и за колко часа спираш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Станаха 2 седмици откакто спрях да пуша.

Понеже четох в нета, че за доста хора това е моментът, когато започват да се чувстват физически и психически независими, бях решил на този ден да си запаля цигара за да видя как ще ми се стори.
    Ако трябва да съм честен не ми се нравеше идеята, че докрая на живота си ще съм ограничен един вид не трябва да паля нито 1 цигара - доста хора твърдят, че направиш ли го, обезателно ще се върнеш към навика.
    И понеже ми беше ясно, че със сигурност ще я запаля тази цигара - дали след месец или година - реших да е възможно най-скоро след като съм 'спрял' цигарите.

Е, запалих я сутринта. От първата дръпка имах вкус на изгоряла шума в устата, от втората започна да ми се завива свят, на 3-тата ми се докашля. Дръпнах си още няколко пъти я изгасих. А сега съм с главоболие.

Яко ми е. Мислех си, че доживот ще трябва да се лишавам от нещо, което макар да е абсурдно вредно ми доставяше удоволствие. Е, не ми. И се чувствам свободно :Д

break филмарщина;

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ewok, къде отиваш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    http://www.trip.bg/ - ползвам си я да проверя кога какви полети има, но после резервирам директно от авиокомпанията, не през сайта - там ти взимат допълнително отгоре, че и те да имат кяр :Д
    Инак, до там, до където отиваш .. не съм виждала директни полети от софия :/ , твоите с прекачване ли са всичките?
    + тук на този сайт много удобно виждаш къде и за колко часа спираш

Викам да си направим една тема, че искам акъл за евтини полети до Прага. От Франкфурт са по 130+, от Кьолн-Бон са по 30 евро :д
    С мъжо най-вероятно ще ходим за 4 дни до Латвия през априлската, двупосочен билет за 2-ма плюс опция за кефар до 15 кг - 150 евро. Е, до летището са по още 20 на човек, ама като цяло е мн добре^^

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Благодаря, номи, да, с прекачване са всичките, но аз нямам против. Всъщност така и предпочитам :д
    Лейди - до Рига.

бтв Номи, аз съм гледала да си купувам еднопосочни билети и сама да си направя комбинацията, но миизлиза доста по-скъпо, или поне през ескай. Само в едната посока билетът е ~200 евро, а отиване и връщане са около 280...
    Последно редактирано от Ewok : 02-04-2015 на 12:58

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Яко ми е. Мислех си, че доживот ще трябва да се лишавам от нещо, което макар да е абсурдно вредно ми доставяше удоволствие. Е, не ми. И се чувствам свободно :Д

break филмарщина;
    Честито, макар че - ако не това, друго ще те убие :Д

Не знам дали някой ден ще го усетя :Д Много се опитвах да пропуша, даже в един период месец-два пушех, ама не ми беше вкусно, и толкоз.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Викам да си направим една тема, че искам акъл за евтини полети до Прага. От Франкфурт са по 130+, от Кьолн-Бон са по 30 евро :д
    С мъжо най-вероятно ще ходим за 4 дни до Латвия през априлската, двупосочен билет за 2-ма плюс опция за кефар до 15 кг - 150 евро. Е, до летището са по още 20 на човек, ама като цяло е мн добре^^
    Ще питам бфф-а ми, той работи и живее от там, и каза, че офертата е да отидеш с автобус/влак от германия до прага, ама ще разпитам за детайли

Иначе, това 150 евро двупосочен за двама, втф , колко яко.

Аз съм редовен пътник към испания, и дори визз еър ме дънят понякога със 100 евро на посока ( като включа и багажа , по едно време беше станал 30 евро ) , но алтернативи почти не виждам,или са с огромна загуба на време :/
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-04-2015 на 13:05
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Wizzair са си педераси като повечето нискобюджетни. Накараха баща ми да плати 35 евро такса за ръчен багаж, който е напълно стандартен ( от малките куфарчета) и който е минавал милиони пъти пред Луфтханза.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ина, ти откъде си запазваш билети?

anonymous708973
    Guest
    Ами, търся в гугъл, защото примерно за Латвия уж в някакви сайтове сравняват цени, уж "най-добрата оферта", после влизам в сайта на райънеър и гледам, че е по-евтино! Срамота. Та, търси здраво.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ами, аз не държа да е най-евтиния вариант, предпочитам да не е нискобюджетна компания, твърде мн занимавка е. Част от пътните разходи са ми покрити, затова.
    Обаче искам да имам по-голям дневен престой на връщане и затова сега гледам какви схеми да направя :д

Супер фен Аватара на Deadlock
    вижте momondo.com/rumbo.com/skyscanner.net

pinkpanther, в сайта на уизеър си пише максималните размери на багажите. пише го и при купуването на билета. не са педераси, задето баща ти не е проверил. Оо

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и този ден го пиша бегал. то стана 5. станах в 12, уж ше уча. мина се час в сладки приказки с мамчето, мотках се и деня отмина ;д. навън е облачно и създава едно токова прекрасно уютно меланхолично настроение. никак не ми се учи, а времето си минава. този изпит е най-тегавия. ew. трябва да зубря, няа как, а мн мразя.
    искам да знам че нямам нищо за вършене, да се завия през глава, да забия слушалките и да потъна в блажен сън.
    ъх.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Отброявам вече дните на един календар, толкова до гуша ми дойде. И пак нещо гърлото не е наред, искам почивка. (

П.П. От Дрезден до Прага има автобус и граница няма, супер бързо се стига- 2 часа. (ама от Южна Германия до Дрезден... :Д)

anonymous708973
    Guest
    Хаха, Деси, мерси :Д

Еwok, накъде ще ходиш?

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    вижте momondo.com/rumbo.com/skyscanner.net

pinkpanther, в сайта на уизеър си пише максималните размери на багажите. пише го и при купуването на билета. не са педераси, задето баща ти не е проверил. Оо
    Девойче, баща ми е прекарал по самолети толкова време колкото аз сумарно не съм живяла. Идеално знаем и двамата къде пише размерите. Куфарчето е напълно класически размер и за една камара време никъде не го бяха карали да плаща; да не говорим, че евентуалната такса далееееч не се плаща на гейта, докато чакаш да влезеш в самолета, а доста по-рано.

И по мениджмънт им учихме тъпите номерца даже.

на 7мото небе!!!!!!!!!! Объркала е точките, няма ликвидации, даже с по-умерен разговор добре се подготвих за предмета ѝ следващата година.
    Утре е интервюто за работата, ако всичко свърши добре този уикенд ще имам няколко повода така да се направя, че и най-близките ми да не ме познаят.
    Аааах, аз наистина съм само мечтател, и толкоз
    Секс в Хаити, френски кибрити

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Нямам полети, нямам рейсове, нямам курсове! Отивам пеша във фитнеса!

Супер фен Аватара на Jaune
    Въздъх. Явно да се държиш нормално е твърде мейнстрийм. Този път компромиси - йок. Всичко ще дам, но ще прекъсна омагьосания кръг.
    Но пък си взех изпита. Подариха ми книга в една книжарница. И ядох най-божествения сандвич на света.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Оо
    девойче

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Еwok, накъде ще ходиш?

Девойче, баща ми е прекарал по самолети толкова време колкото аз сумарно не съм живяла. Идеално знаем и двамата къде пише размерите. Куфарчето е напълно класически размер и за една камара време никъде не го бяха карали да плаща; да не говорим, че евентуалната такса далееееч не се плаща на гейта, докато чакаш да влезеш в самолета, а доста по-рано.

И по мениджмънт им учихме тъпите номерца даже.
    Рига

Обаче ще подкрепя дедлок - уизеър не са всички останали компании и съответно изискванията им за багаж са различни. Това, че при нормалните компании са го пускали, не значи, че е задължително и нискотарифна като уиз да го направи.
    Последно редактирано от Ewok : 02-04-2015 на 14:53

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Добрем, най-изгодно ще ми излезе с турските авиолинии, а и честно казано бих обиколила и Истанбул.
    Но пък се чудя дали е добра идея да си обикалям истанбул сама :Д

Супер фен Аватара на Deadlock
    каката ;Д, баща ти може и на летището да живее, но това няма отношение към факта, че авиокомпаниите имат различни изисквания, които можеш да прочетеш, и ако куфарът ти е съобразен с тях, не те глобяват, нали ^^ типично в твой стил, ще 'помоля' - погледни какви размери е този класически куфар, погледни размерите според сайта на уизеър и си поеми въздух

Мега фен Аватара на 102
    ти девойко за нейния баща няма да говориш
    не си му на годините нито на парите
    а още по-малко на интелектуалниа багаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си