- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Добре, последно - ще имам престой в Мюнхен на 31.03 :Д
Ако има някого там на тази дата би било прекрасно да обиколим заедно.
Днес ми е някво' умърлушено. Дано се пооправя малко..
Прекарах супер готин ден! Но накрая пак се сетих за нея.. а познайте какво стана с настроението ми..
Хах, пак качи нова секси снимка..
Последно редактирано от Rafa7a : 02-04-2015 на 17:51
Имам толкова много чувства, 'ма зак'во да ви ги споделям, кат' мога да си ги изям.![]()
От доста време не съм се спирала просто ей така вкъщи, даже чак сега забелязах, че все още имам снежинки висящи от тавана .
Трябва да седнем и да изгледаме някой хубав филм, за разнообразие, понеже последните няколко дни все с ненормалници се занимавам и имам нужда да си почина малко.
пинкпан7ер може да се лигави колкото си иска
баща и е кондуктор
uj megahipersomniya, a ne moga da zaspya. ot druga strana pyk ne sym chuval. stanah kysno, sledobeda dremnah malko, NE UCHIH, no kak mamka mu da go napravya sled kato ima tolkova sladki jivotinki za zyapane. weekenda pyk ima zimni sportove i nz kak shte se nastroya ot priyatnata trypka, koyato mi syzdavat kym tegavko zubrene. tozi pyt naistina shte se izdynya. kot takoa. chakam da stane tri i shte si zapovyadam da zaspya. prez tova vreme shte si vzema edno hapche petter northug. deistvieto mu e osvobojdavane na endorfini, zagryavane i priyatna umora. leka noshtt ((:
sori za shlyokavicata, no sym ot tel i NEPREMENNO tryabvashe da spodelya
- гърлото ми се е подуло
- кашлям от белите дробове
-подгади ми се от трахизана , и продължи да ми е гадно на корема
-тека като река с парцали 4ти ден, гърдите ме болят, което ме навежда на мисълта, че това не е менструция
- и ме е шубе да заспя сега :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
другите неща, дето сте писали не ми се четат сега, после ще ви отразя, ако прочета и реша
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Студено ми е много, гърлото ме мъчи вече 3-ти ден...
Днес отивам да гледам една кола, дано се окаже читава и дано се навият да ми смъкнат малко от ценатаКак само си мечтая за кола с 4 врати, боже, боже.......
Моя човек си заминава утре през нощта и 9 дни няма да го видя, това е меко казано ужасно... Но нищо, ще си липсваме повече и ще се радваме още повече, като се върне.... И си идва точно за рождения ми ден![]()
![]()
А подаръка, който му взех ей така уж а празника на флюбените пристига утре (нямам търпение да му видя физиономията, като го получи) , дано се зарадва и дано му хареса...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....