.
Затворена тема
Страница 205 от 367 ПървиПърви ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 101 до 5 125 от общо 9154
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    епа стягай я тая киста бе ее
    ся ше го ходя да ме погледнат, лекарката не пожела да се разберем по телефона, искала да се видим
    аз си мислех и за дробовете да звънна на личния по телефона да се разберем, ама и той ще ме накара да ходя при него

не знам защо тези хора държат на личен контакт, не им ли писва

шегувам се, добре, че са те, иначе ще съм на гъбите тор
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    свърши го да ти се маха от главата

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    свърши го да ти се маха от главата
    Отивам

Между другото, преди да ми пратят мейла, ме боля почти толкова колкото при любовно разочарование ( си направих списък с грешките, които съм допуснала на организационните и персоналните въпроси, защото на техническите нямах слабо място, че не трябва да изглеждам толкова work-driven, ами по-кротичка и по-уверена, а не постоянно да обяснявам, че ще се адаптирам към средата и хората във всяка ситуация ), иначе интервюто беше дълго и много приятно, и забавно, и хората искаха да ме вземат, но бях 2ра , а след мен са минали още около 7-8, 5 от които много по-вече години опит

On this process we had a lot of very good candidates (including you). I would like to maintain your resume for the future in case there will be new opportunities.

двама французи и двама испанци с по 5-7г. опит са ме минали, което е абсолютно нормално, но поне знам, че тези са около 10 - 15 на брой в целия град, и вече са с 4ма по-малко търсещите работа.
    ще си направя екселска таблица, за да си следя кога ще дойде моя ред :Д , междувременно ще си лабя някакви неща + вдигнах левел на vpn-и, скоро може и на изпит да отида, макар, че изпитите са идиотски и ревах на един бивш колега по въпроса вчера, та той ме посъветва
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-05-2015 на 07:23
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    каката ;Д, баща ти може и на летището да живее, но това няма отношение към факта, че авиокомпаниите имат различни изисквания, които можеш да прочетеш, и ако куфарът ти е съобразен с тях, не те глобяват, нали ^^ типично в твой стил, ще 'помоля' - погледни какви размери е този класически куфар, погледни размерите според сайта на уизеър и си поеми въздух
    секси звучиш

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Разочарована съм от някакви неща, по никакъв начин независещи и непроменяеми от мен, оф.
    Иначе разговорът снощи ми дойде повече от добре, одавна не бяхме отделяли няколко часа ей така да си поговорим само двамата, липсва ни време за нас като двойка с всички тези хора и шумотевици наоколо. Като цяло обстановката около мен е много определяща за начина, по който се чувствам, иска ми се да се науча да не се влияя толкова от външни фактори.
    Има много неща в личностен план, върху които трябва съзнателно да работя, да променям и подобрявам. Като хвърля един поглед назад обаче, виждам с колко много неща съм се приближила до това, което искам да бъда и видяното ме прави много щастлива. Дълъг, дори безкраен процес е това търсене на хармония
    Обърква ме това, че се стремя към наглед толкова прости и естествени неща, а пътя, който трябва да извървя до тях е някак си заобиколен и трябва да бъда готова да мина през неща, с които никак не искам да се забърквам, в името на целите ми.
    Много го ударих на равносметки, спирам се :д

Отвратително !Днес нищо няма да правя а имам толкова неща за вършене нищо ще отметна някой неща от вкъщи и по-късно ще напазарувам за вечеря ако ли пак ми е така зле ще видим

Positive experience беше това интервю, силно се надявам да ме вземат, даже бих се молил, това работно място е РАЙ!

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Positive experience беше това интервю, силно се надявам да ме вземат, даже бих се молил, това работно място е РАЙ!
    Каква е работата ако не е тайна?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Дразня се,не мога да ръчкам форума,нещо много ми е бавен интернета,хаха

Мега фен Аватара на tori
    Ей, тва моето прекрасно момче, бе! Много не ми се искаше да си тръгва, не ми стигна една вечер с него... Ако не друго, поне тоя път цялото ми легло ще мирише на него. :3 Май малко ме понаболява главата, че не знам. Ей сега мисля да друсна някое обезболяващо и да се видя с оная шматка, а нататък - квото сабя покаже.

Мега фен Аватара на Blab
    пуснала съм си сесиите на BBC Radio 1 и си почивам качествено))
    трябва да попреведа още малко днес, но ще е по-късничко май-май:Д

хубава вечер на всички!

Събудих се в 6, станах, гледам все още спя, и така откарах още 5 часа, на лекции така и не отидох. Ама какво пък, Precious мога и у нас да си го гледам, а и имам да наваксвам на няколко епизода.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    https://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg Кофти ден и въпреки това съм щастлив.

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Каква е работата ако не е тайна?
    Sports Operator - предаваш спортни събития на живо. С някой репортер си комуникирате нон стоп по време на събитието, а твоята задача е да си седиш в офиса, да го слушаш на всеки 10-15 секунди какво се случва и да го въвеждаш в системата. Дори не знаех, че по този начин работят бъкмейкърите :d
    Но раят е по-скоро условията, които ти предлагат, пред всичките около 50 интервюта, на които съм ходил за нашенски хотели, ресторанти, супермаркети, дискотеки и кво ли не по черноморието, веднага разбрах каква е разликата когато отиваш да кандидатстваш за работа в чуждестранна фирма.

// и съм много слаб на билярд :Д

Почти Петък е, днес успях да си почина, остана ми само още един сериал и съм готова за седмицата. Сега си седя тук, чета някакви стари писма и чатове и не мога да не се смея. Как може някои хора да лъжат до такава степен, то това си е направо болестно състояние, толкова ли им е скучен живота, че им се налага да си измислят цял нов живот? Лъжите ли са единственото, с което могат да изпъкнат?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Много гаден ден ще ми е днес, любовта си заминава за цяла седмица, чак до другата неделя. Аз пък защо съм се депресирала от тоя факт, не знам... Не може да сме нон-стоп заедно, а и след това ще си е 4 седмици тук, при мен... Вместо да се сдухвам, че си тръгва, е по-добре да измисля нещо готино, с което да го изпратя, освен подложката за мишка, която съм му взела. Все пак реших да му я подаря днес. Снощи малко го засегнах с една реплика, която трябваше да си запазя за мен си, но изглежда бързо му мина и я забрави Обича ме и аз го обичам, въпреки всичко трябва да имам малко търпение, следващата седмица ще мине и той пак ще си е с мен
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Петъка започва перфектно...проблеми в работа,ама определено тоя път грешката не е моя.
    maDamn

Мега фен Аватара на Dagichka
    събудих се малко тъжна, времето навън допринася.. Боб Марли днес трябваше да стане на 70.. понякога ми се иска да се бях родила в друго време, да бях усетила и вкусила от цялата тази атмосфера, но шанс :д
    днес няма да мърдам никъде, ще ям шоколад, ще правя йога и ще слушам Боби <3

Супер фен Аватара на Jaune
    Ебаси цикъла съм, не мога да се понасям. Всичко ме дразни, събрала съм адски много негативна енергия. Всичко е наред /гледам го в перспектива/ и пак не съм доволна... и знам защо, но се мразя, че съм такъв тип човек. А аз си го знам от много време, ама си мислех, че мога да го преглътна.
    Просто искам никой да не ми говори, да не ме закача, 'щото подпалвам при всяка дума. Доста неудовлетворително, ама фък.
    I'm a bad, bad person.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Боли ме главата..

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Oще само два скапани часа и ще съм си с него за мъничко... После го изпращам да си ходи... Напоследък много се замислям за общото ни бъдеще и светлинката в тунела намалява... Не е лесно, няма как да планираме пътувания заедно, ваканции и т.н. поне все още не, поради няколко основателни причини... Но нали все пак сме заедно, защо пък трябва задължително да сме заедно НЯКЪДЕ, защо се повреди така мисленето ми? Трябва да се радвам на миговете когато сме двамата вкъщи, когато се разхождаме ръка за ръка, голям праз, че няма да идем на море тази година или че няма да имаме свободно време да посетим някоя забележителност. Нещо с наближаването на тоя тъп празник на влюбените ставам много лигава и това не е хубаво.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Blab
    опитвам се да си смъкна тъпата температура, за да мога да свърша малко работа, 'ма не, не ще и това си е...

Като някоя бабичка съм вече. По-често се виждам с личната лекарка, отколкото с приятелите! Чантата ми е пълна с лекарства, витамини, капки за очи, каквото се сети човек. Вече имам чувство, че нещо отвътре ме трови, писна ми все да ми е разклатено здравето! И ако пак трябва да пия антибиотик, ще се гръмна вече!

Почвам едната курсова, днес трябва и да я довърша. Как ще стане това, не ми е ясно. Поне нямам температура.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си