- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
чувствам се откровено зле. Главата ме боли, стомахът ми е яко подут, гърлото ме наболява и ми е уморено и сънливо постоянно. Почвам да си мисля, че нещо съм урочасана/ омагьосана/както се казва. За две седмици толко' се разкекавих, че повече няма накъде просто. Искам да имам енергия да си върша нещата както преди, да не ме боли глава постоянно и да съм айляк.
Днес си мисля за жалките хора.
hahahaha![]()
![]()
забравих за какво щях да се оплаквам
Скоро не ми се беше налагало да ставам с аларма сутрин. Отвратително е!
И този филм... цяла вечер го гледах, цяла нощ го сънувах. И това е отвратително!
И като цяло днес всичко ми е криво.
забрави и да ми отг :{{{{{{
*бтв вчера си оправих гардероба и шкафчето с бельо
преди това всичко беше на кълбо, даже по едно вр не можех да си намеря еднакви чорапи и ходех с различни :д
е малко отбих номера, не ги оправих перфектно, ама за какво като пак ще се разбишкат ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 08-20-2014 на 08:20
Много ми е скучно! много! МНОГО! М-Н-О-Г-О!
Сам съм на работа в офиса и така, ще е цял ден. И поне няк'ва работа да имам, а то 3-ма минаха само и за по 10 минутки всеки. Сериозно, ще падна на пода и ще започна да се търкалям свит в поза ембрион. Подредих документите по дата. Изчистих компютрите хардуерно /вътрешно-външно/ и софтуерно. Прахосмукачка пуснах... Ако след обедната почивка нямам работа, ще измия прозорците сигурно... Цяла сутрин откачам. А можех да съм навън. Ама не. Срядата да го духам аз, а всички на вън с колите.
Плановете за море с компанията пропадат май, което е жалко. Нея няма да я пуснат от работа, а на други двама ще им забавят книжките, пък и бъдещ татко имаме в компанията, което значи, че той почва да събира пари и хич не му е до море.. Ще кръщавам нз кое подред бебе.Фелико.
ДА се върна на гадната част. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЪМ ИЗГОРЯЛ И СЕ БЕЛЯ, ДЕМЕК КЪДЕТО СЕ ДОПРА изпод ризата ми падат малки КОЖИЧКИ. Мно е гадно, като гущер съм. Бе неам думи. сряда ми е каръшки ден. След работа, тренировка, вечеря и релакс с нея. Харесах си и мотор, но едва ли ще събера толкова бързо парите.. мда уе.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-20-2014 на 08:54
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Поправих се. Всъщност докато го пишех се разлагах по бюрото, все тая излизам в обедна. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дано да не е нищо сериозно, само това се моля, че се притесних малко. Иначе съм добре, като всеки ден е и този.
С какъвто ентусиазъм започнах тая работа, толкова сега ми писна и искам пак да съм безполезна и мързелива по цял ден. Тоя офис ме отегчава, а колегите ми са лишени от всякакво чувство за хумор, а май и от гласни струни, защото пеперудка да мине ще се чуе...
Искам вече средата на септември и да си започвам пътешествието ;(
Тва не са хора, бе братче, тва са нов вид животни! Оставяш си кутията на масата в градината със 6-7 цигари и запалка, след час я намираш смачкана в коша за боклук. И ми изпушиха следващата пак на принципа „Дай, че мойте останаха горе.“
Сутринта който е спал, се събужда с тежък махмурлук докато трезвите са чистили лайна и чакат за кафе, щото не знаят как да си направят кафе от машина с ръкохватка. Мда! И освен тва се почва пак тва с цигарите, щото е ту майнстрийм да отидеш да си купиш нова кутия от денонощния в забутаното село. Благодаря, да.
На две мацки лежаха четирима пияни коча и една психарка, която се влюбва в тебе. Добре де, не баш ама... Да, страх я е да седи в стая с тебе, щото се целуваш мега якото. И си много мощен.
Разглобена съм и след малко отивам да спя. Евентуално, щото не мога да се понасям мрънкаща, с болежки тук и там и недоспала. И света също не може да ме понася. Дори не можах да пия като света, бахмааму. НЕ Е ЯКО да си от малкото трезви. Повече - никога. Или поне не сама с нея.
свободаа, свободаа! чувствам, че имам малко повечко въздух вече, само чакам да пише, че всичко е точно и е пристигнала :3
искам да се оперирам вече, да поотслабна малко и да се почва студентството, мотивирана съм и не съм бъзла (поне на думи засега :дд)!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако ме завали дъжда ще изтрещея. Още не съм свършила и половината неща, които трябва да свърша докрая на месеца. Направо се ядосвам на себе си.
Омръзна ми вече, искам да е септември.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Снощи, докато преброя до 10, вече бях звъннала и даже чувах гласа му от другата страна на телефона.Звучеше бая дистанциран, затова в края на разговора отбих номера с "Ами, обади се тези дни, ако се сетиш или когато се прибереш" и - о, чудо! Днес сам ми звънна по едно време, без никакъв подтик от моя страна. Искал да ме чуе как съм и да ми разкаже как минавало и какво правили. Много мило ми стана. Докато не ми спомена кога мислел да се връща. И отведнъж ми се изпари всякаква нужда да бъда любезна. Поговорихме още малко и приключихме разговора, само дето на мен отведнъж ми се разкипя всичко и си припомних защо, аджеба, от няколко дни съм яхнала метлата.
Очертава се да е най-тъпият рожден ден. Предполагам и тогава ще ме зареже заради приятелите си и няма да си мръдне пръста да си остане в града, камо ли да ми измисли някаква изненада, като например няколко дни някъде си само двамата. Чудничкооо.
Добре, че с нея пиехме кафе в същия момент, та ме изслуша и ми даде много хубав съвет, а именно - за да не излезе, че мрънкам и правя скандали за без нищо, цяла седмица да си кротувам, да съм бяла и добра, един вид да го стимулирам да покаже най-доброто от себе си.Мисля да се възползвам от съвета ѝ и да го видя какво ще измисли накрая. Дано да е приятна изненада, 'щото иначе така ще се разфуча, че ум да му зайде. И ще съм си в правото този път.
Ходи ми се на гребничкааааааа.
И отивам на гребничка, йей! Обади ми се, вече съм спокойна, че всичко е наред. Само искам братовчед ми да не ме мислеше за такова бимбо, ама и т'ва ш' се нареди.
Стискайте палци, утре цял ден съм по лекари.![]()
Последно редактирано от babity : 08-20-2014 на 16:34
Кофти ми е.. много се прецакаха нещата и то само аз съм си виновна
искам да се променя и съм твърдо решена да го направя, въпреки че няма да е никак лесно, но явно тва ще да е една от трудностите, с които тепърва ще се сблъсквам
малко разочаровах някои хора, но се надявам да се пооправят нещата
Ама какво се ядосвам, накрая в последната седмица ще ми се струпат 1001 разхода и ще се чудя кое да свърша по-напред...![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (