.
Затворена тема
Страница 21 от 367 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 9154
    Мега фен Аватара на babity
    чувствам се откровено зле. Главата ме боли, стомахът ми е яко подут, гърлото ме наболява и ми е уморено и сънливо постоянно. Почвам да си мисля, че нещо съм урочасана/ омагьосана/както се казва. За две седмици толко' се разкекавих, че повече няма накъде просто. Искам да имам енергия да си върша нещата както преди, да не ме боли глава постоянно и да съм айляк.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Днес си мисля за жалките хора.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ми рев, особено момента преди да минеш по ескалаторите нагоре /на Терминал 2/. Затова написах и сопол ueber alles
    Мисля, че ще ги взема на бегом :ДДД
    Нямам търпение!!
    Отивам сега да ме глезят с маникюр, егааааати кефа :д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отивам сега да ме глезят с маникюр, егааааати кефа :д
    а кой ше учи и нема да е безполезно същество
    по лош път сте тръгнала госпожице
    ей го къде е трийсетака

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    hahahaha

забравих за какво щях да се оплаквам

Мега фен Аватара на xoxi
    Скоро не ми се беше налагало да ставам с аларма сутрин. Отвратително е!
    И този филм... цяла вечер го гледах, цяла нощ го сънувах. И това е отвратително!
    И като цяло днес всичко ми е криво.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    hahahaha

забравих за какво щях да се оплаквам
    забрави и да ми отг :{{{{{{

*бтв вчера си оправих гардероба и шкафчето с бельо
    преди това всичко беше на кълбо, даже по едно вр не можех да си намеря еднакви чорапи и ходех с различни :д
    е малко отбих номера, не ги оправих перфектно, ама за какво като пак ще се разбишкат ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-20-2014 на 08:20

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    *бтв вчера си оправих гардероба и шкафчето с бельо
    преди това всичко беше на кълбо, даже по едно вр не можех да си намеря еднакви чорапи и ходех с различни :д
    е малко отбих номера, не ги оправих перфектно, ама за какво като пак ще се разбишкат ;/
    И при мен е така. Отнема ми повече време да ги подредя, отколкото да ги забатача на нова сметка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

мда, точно :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Много ми е скучно! много! МНОГО! М-Н-О-Г-О!
    Сам съм на работа в офиса и така, ще е цял ден. И поне няк'ва работа да имам, а то 3-ма минаха само и за по 10 минутки всеки. Сериозно, ще падна на пода и ще започна да се търкалям свит в поза ембрион. Подредих документите по дата. Изчистих компютрите хардуерно /вътрешно-външно/ и софтуерно. Прахосмукачка пуснах... Ако след обедната почивка нямам работа, ще измия прозорците сигурно... Цяла сутрин откачам. А можех да съм навън. Ама не. Срядата да го духам аз, а всички на вън с колите.
    Плановете за море с компанията пропадат май, което е жалко. Нея няма да я пуснат от работа, а на други двама ще им забавят книжките, пък и бъдещ татко имаме в компанията, което значи, че той почва да събира пари и хич не му е до море.. Ще кръщавам нз кое подред бебе. Фелико.
    ДА се върна на гадната част. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЪМ ИЗГОРЯЛ И СЕ БЕЛЯ, ДЕМЕК КЪДЕТО СЕ ДОПРА изпод ризата ми падат малки КОЖИЧКИ. Мно е гадно, като гущер съм. Бе неам думи. сряда ми е каръшки ден. След работа, тренировка, вечеря и релакс с нея. Харесах си и мотор, но едва ли ще събера толкова бързо парите.. мда уе.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-20-2014 на 08:54
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А можех да съм на вън. Срядата да го духам аз, а всички на вън с колите
    тва от бързане на ли

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Поправих се. Всъщност докато го пишех се разлагах по бюрото, все тая излизам в обедна. ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    по бюрото. все тая, излизам в обедна

Мега фен Аватара на Colouring
    Дано да не е нищо сериозно, само това се моля, че се притесних малко. Иначе съм добре, като всеки ден е и този.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    И при мен е така. Отнема ми повече време да ги подредя, отколкото да ги забатача на нова сметка.
    Ох, добре.
    Мислех, че аз съм единствената, дето си губи по 20% от чорапите при всяко пране.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    С какъвто ентусиазъм започнах тая работа, толкова сега ми писна и искам пак да съм безполезна и мързелива по цял ден. Тоя офис ме отегчава, а колегите ми са лишени от всякакво чувство за хумор, а май и от гласни струни, защото пеперудка да мине ще се чуе...
    Искам вече средата на септември и да си започвам пътешествието ;(

Мега фен Аватара на tori
    Тва не са хора, бе братче, тва са нов вид животни! Оставяш си кутията на масата в градината със 6-7 цигари и запалка, след час я намираш смачкана в коша за боклук. И ми изпушиха следващата пак на принципа „Дай, че мойте останаха горе.“
    Сутринта който е спал, се събужда с тежък махмурлук докато трезвите са чистили лайна и чакат за кафе, щото не знаят как да си направят кафе от машина с ръкохватка. Мда! И освен тва се почва пак тва с цигарите, щото е ту майнстрийм да отидеш да си купиш нова кутия от денонощния в забутаното село. Благодаря, да.
    На две мацки лежаха четирима пияни коча и една психарка, която се влюбва в тебе. Добре де, не баш ама... Да, страх я е да седи в стая с тебе, щото се целуваш мега якото. И си много мощен.
    Разглобена съм и след малко отивам да спя. Евентуално, щото не мога да се понасям мрънкаща, с болежки тук и там и недоспала. И света също не може да ме понася. Дори не можах да пия като света, бахмааму. НЕ Е ЯКО да си от малкото трезви. Повече - никога. Или поне не сама с нея.

Мега фен Аватара на Dagichka
    свободаа, свободаа! чувствам, че имам малко повечко въздух вече, само чакам да пише, че всичко е точно и е пристигнала :3
    искам да се оперирам вече, да поотслабна малко и да се почва студентството, мотивирана съм и не съм бъзла (поне на думи засега :дд)!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    С какъвто ентусиазъм започнах тая работа, толкова сега ми писна и искам пак да съм безполезна и мързелива по цял ден. Тоя офис ме отегчава ;(
    Същата работа. Заклевам се, работа в офис и застраховане няма да искам да видя в следващите 5 години... Отсега да се забатачвам в офис, no thanks. Да идва другата седмица и да предавам щафетата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ако ме завали дъжда ще изтрещея. Още не съм свършила и половината неща, които трябва да свърша докрая на месеца. Направо се ядосвам на себе си.
    Омръзна ми вече, искам да е септември.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Снощи, докато преброя до 10, вече бях звъннала и даже чувах гласа му от другата страна на телефона. Звучеше бая дистанциран, затова в края на разговора отбих номера с "Ами, обади се тези дни, ако се сетиш или когато се прибереш" и - о, чудо! Днес сам ми звънна по едно време, без никакъв подтик от моя страна. Искал да ме чуе как съм и да ми разкаже как минавало и какво правили. Много мило ми стана. Докато не ми спомена кога мислел да се връща. И отведнъж ми се изпари всякаква нужда да бъда любезна. Поговорихме още малко и приключихме разговора, само дето на мен отведнъж ми се разкипя всичко и си припомних защо, аджеба, от няколко дни съм яхнала метлата.
    Очертава се да е най-тъпият рожден ден. Предполагам и тогава ще ме зареже заради приятелите си и няма да си мръдне пръста да си остане в града, камо ли да ми измисли някаква изненада, като например няколко дни някъде си само двамата. Чудничкооо.
    Добре, че с нея пиехме кафе в същия момент, та ме изслуша и ми даде много хубав съвет, а именно - за да не излезе, че мрънкам и правя скандали за без нищо, цяла седмица да си кротувам, да съм бяла и добра, един вид да го стимулирам да покаже най-доброто от себе си. Мисля да се възползвам от съвета ѝ и да го видя какво ще измисли накрая. Дано да е приятна изненада, 'щото иначе така ще се разфуча, че ум да му зайде. И ще съм си в правото този път.

Мега фен Аватара на babity
    Ходи ми се на гребничкааааааа.

И отивам на гребничка, йей! Обади ми се, вече съм спокойна, че всичко е наред. Само искам братовчед ми да не ме мислеше за такова бимбо, ама и т'ва ш' се нареди.
    Стискайте палци, утре цял ден съм по лекари.
    Последно редактирано от babity : 08-20-2014 на 16:34

Супер фен Аватара на Christinna
    Кофти ми е.. много се прецакаха нещата и то само аз съм си виновна
    искам да се променя и съм твърдо решена да го направя, въпреки че няма да е никак лесно, но явно тва ще да е една от трудностите, с които тепърва ще се сблъсквам
    малко разочаровах някои хора, но се надявам да се пооправят нещата

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, добре.
    Мислех, че аз съм единствената, дето си губи по 20% от чорапите при всяко пране.
    то да бяха само чорапите
    и боксерки, прашки, бикини са ми изчезвали безследно и то от разни комплекти

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Ама какво се ядосвам, накрая в последната седмица ще ми се струпат 1001 разхода и ще се чудя кое да свърша по-напред...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си