.
Затворена тема
Страница 211 от 367 ПървиПърви ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 251 до 5 275 от общо 9154
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Да започнеш да учиш за изпит вечерта преди него - страхотно преживяване, което не ми се иска да повтарям.
    :Д :Д :Д разсмя ме
    сигурно си помагала на Едип цяла вечер, след всяка тема :Д ( псуване, но предполагам че си прилично девойче и по-скоро кълнеш )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    :Д :Д :Д разсмя ме
    сигурно си помагала на Едип цяла вечер, след всяка тема :Д ( псуване, но предполагам че си прилично девойче и по-скоро кълнеш )
    АХАХАХАХАХА
    първите две теми бяха отметнати със солидно фък ю :д
    другите нямат тази привилегия, чета ги отгоре отгоре и тайничко се надявам да мога да попрепиша утре

Мега фен
    2.5к страници за учене и аз седнах да чета Дикенс.
    Поне вече ми е ясно що са ми противни амбициозните хора.

Мега фен
    от 5 следобед се боря с един проблем и какво ли не направих, какво ли не четох и пак к*р
    накрая ми писна и реших да си ъпдейтна софтуера и тадаа - магия

дивелъпър магия ... да ги ... как да е. Отивам да спя. Толкова се изнервих че главата ме заболя >.>

Хем ми е супер щастливо, хем съм двойно по-разтревожена и пък ми е малко тъжно. Прекрасен ми е. Но имам чувството, че направих някаква глупост. Не знам, не знам..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    колкото и да е арогантен и различен /от мен/, някак общуването ни върви. по извратен начин, но все пак. и тези малките детайли... сигурна съм, че ги прави несъзнателно. ного е противоречив. баси. заинтригувана съм О:
    още не мога да се освестя след вчера. мно зле. обичам се. справих се прекрасно.
    лека нощ в... 1:19 /ew/. все отнякъде трябва да започна промяната.

Супер фен Аватара на Jaune
    Изпитвам физически дискомфорт във всеки смисъл на думата... и не е болка, а напрежение по цялото тяло... защото от часове ПИША шибани теми, а преди това ги четох... и кел файда, че тренирах, като изобщо не съм в кондиция... аргх. И ме беше обзела няк'ва много нетипична носталгия... явно Меркурий бавничко се обръща този път. Знам лЕ. Продължаваме напред... алтруистично поведение...
    п.с.: защо толкова многоточия, Габриела?

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    По-заспала не си спомням да съм се чувствала някога
    Това да имаш несериозни хора в групата си и да не сте се подготвили за два дни групово както трябва и в деня на самата презентация да трябва да станеш в 02:30, за да учиш за тъпото онлайн банкиране на още по-тъпия немски език, не е малка работа...

Супер фен Аватара на chupachups
    Добро утро от мен ммм тва ставане в 5.30 никак не ме устройва, ама трябва да се правят жертви. Поне вечерта беше хубава

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Не е добро обаче - събудих се самичка и замръзнала, по-добре бих се почувствала дори да ми е откраднал завивката и да спи с гръб към мен. Кофти и тъжно ми е, а закъснявам. Пак. Нямам време, за да съм тъжна. Снощи се пробвах да удавя скофтването, но то попи всичката кола с уиски, която опустоших като шитава домакинска гъба. Ще издържа, пък - не е по-голямо от мен. Видях много пъти колко голям пич съм, тъй че едва ли е чак много сложно, нали?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Много съм уморена, едвам станах от леглото, нямам сили за нищо... Искам само да се върна вкъщи, да се сгуша под завивката и да спя цял ден... За съжаление не е възможно....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Дъгичке , какво шиеш? Интересно ми стана , кефя се и аз :д
    не знам всъщност как се води това, шиене/бродиране ли ;д но http://36.media.tumblr.com/b86c69aee...533o1_1280.png нещо подобно, като сега търся български хубави цитати, за да не повтарям тези :д

събудих се рано и този път станах, вместо пак да заспя! :д добре ми е, сега ще потренирам малко, колкото да се раздвижа и после цял ден пак мързелуване. хубаво ми стана, че той предложи да се видим днес/утре, ноо ще го оставим за утре, тъкмо петък 13ти хах.. доста спомени

Супер фен Аватара на mayaaa
    Гърр. Нервно ми е за довечера. Дано тя да не дойде! Дано. Дано. Или поне да реши, че не й е работа да ми се бърка в живота. А за останалото, оставям сами да си я видят, нищо, че е грешка.
    Пие ми се! Мега много ми се пие. :д Март, идвай по-бързо.
    Аа и бтв, доста сериозно си изоставам с "графика", което е маааааалко притеснително. Трябва веднага да измисля нещо!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^^харесват ми надписите, може и аз да пробвам с нещо подобно. Пък може и да е нещо с валентинска нотка, тъкмо се бях отчаяла как не мога да измисля нищо за мойто мъж, хах. Благодаря за идеята )

Снощи се видях с най-близкия си приятел, в България си е и мнооого се радвам! Следователно стояхме до късно, пак пушене, пък и ядох толкова, че още ми е тежко :д Сега съм ненаспана, не си направих йогата сутринта и закъснях за работа, като цяло много непродуктивна работа, но пък ми е щастливо. Много! <3

Разочарована съм, искам да чуя гласа му, само тва ще ми оправи тъпото настроение

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    след 17 дни ,най-накрая всичко свърши,тя продължи напред....обичам я толкова много...затова я пускам....моля се от цялото си сърце тя да е щастлива,дори аз да не съм част от нейното щастие....изгубих моето второ аз,чувствам се празен и незавършен..изгубих най-скъпото нещо в живота си...време да продължа да съществувам,поне за още малко...искам да потъна в дън земя....

последното нещо което исках да и кажа ;[ нямах сили пратих и песен http://vbox7.com/play:fb249d7e
    Последно редактирано от GuardianAngel : 02-12-2015 на 17:17
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Blab
    ^подсети ме за:

иначе, съжалявам за момичето. но, знаеш, емоционалното страдание изгражда;

он: чувствам се унила. и недостатъчна. да.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    GuardianAngel, искрено ти съчувствам, с времето нещата ще се оправят, трябва да имаш много търпение...
    А на мен ми е безразлично, което е супер жалко ;д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Ще препиша, т'ва е. Направо ми е лошо от учене вече, полодиах.

днес пак същото... като вчера

сутринта си говорят за какво съм правил вечерта, а към обяд за какво правя сега + направят нещо

пробирайки се пак същото.... ама ми се наложи да спра в един магазин, за малко да набия 2ма симпатяги, ама айде пак от мене да мине - избързах, в трамвая и айде към вкъщи, че и да не ги търпя много много

в къщи... пак... и пак...

шефът ми май видя спестовна книжка в мен?! а си казах - не се занимавай боби ....

ужас.... ама и днес е на път да си ходи, следва утре....

изкупуване на коли за скрап

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Имам рожден ден. Но не се чувствам добре. Дано да ми честити. какво ли не бих дал да се сети за мен..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ау, перфектно... Просто перфектно. Защото всичко остонало не беше достатъчно, ами и това. И по-жалкото е, че горното не го казвам за първи път и се чудя какво ли ще е следващият път, ама сега вече ми дойде малко в повече. Вбесих се, буквално се вбесих, ама естествено не можех да си го изкарам кой знае колко (ако бях сама чашата от чая ми сигурно щеше да отиде в стената), после ме изби на сълзи, отиде малко време и в това. Бях хипер истощена, легнах да спя... Да, ама не. От мисли и това не стана. Към 1:30 пробвах малко да се поразсеям и пак да опитам да спя, но в 4:30 вече се отказах и почнах да си играя няк'ви мега тъпите игри (нда, и да пиша това). Не мога, ве, не мога, много ми идва. Друг въпрос, че тоя буклук бая проблеми мажеше да ми докара освен всичко друго. И това същество смее да му се нарича баща? Евала, опропастил и съсипал си живота на собственият си син, доволен ли си сега? Омръзна ми, ще си го наричам както си искам и никой да не ми говори за граници, защото той много сериозно ги прекрачи този път. Боклук. Не докосна (да се чете удари), където трябва просто. Ок, от последните 5 месеца си живея филм просто и то от ония гадните, където всичко е супер оплетено и вместо да се намери края се оплита все повече и повече. 'Баси, никога не съм предполагала, че такова нещо ще ми се случи (и че такива неща въобще наистина се случват на някой, а на са само bullshit), ама явно всичко е възможно в тоя живот. Не, честно, ще полудея.
    Хипер изнервена съм в момента. И умирам от глад. Умирам и за сън също, ама няма да го бъде явно. Да стане малко по-късно и отивам да ям и да се изкъпя, та малко да ме поотпусне. След това промишлени дози черен чай, та да се съживя, да си изкарам деня, за предпочитане без да убия някой и да се прибера отново на топло, че трябва да си изчистя малко съзнанието, че неделя ми е физиката, а аз съм до никъде. Имам огромна нужда да се разкрещя на някой, лощото е, че ще е някоя невинна жертва или той, на когото му е пък далеч по-зле и от на мен.

Супер фен Аватара на skate
    6 bez 10 am e i nqmam ideq kvo praq

Не мога да отлепя от леглото 30 мин толкова ми се спи... фак

Ест, че няма да мога да заспя до 3, когато имам изпит на другия ден... без коментар, още е много рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си