.
Затворена тема
Страница 212 от 367 ПървиПърви ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 276 до 5 300 от общо 9154
    Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Днес е петък! Седмицата почти мина Това е прекрасно, ще си го видя още в понеделник евентуално сутринта Ако ходи първа смяна ще е добре, защото след моята работа сме си само двамата, аз има РД , какъв по-хубав подарък... Ако е втора вече е по-гадно, ще се видим на обяд за бързо, понеже съм на работа и след това... Не знам, може би чак във вторник, понеже няма смисъл да седя да го чакам до след 12 при положение, че трябва да стана в 7.... Както и да е, имам да мисля за важни неща, много, много важни... Хм.....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    снощи пих вино. хм, с годинките все повече не мога да държа. покрай студентстването се научих да пия кафе /и то много силно/ иначе пукам от главоболие. и въпреки това, сега пак пукам.
    толкова ми писна, АМА толкова много... гади ми се, повръща ми се, драйфа ми се. не искам да чета/уча/зубря повече, мамицата му. искам да нямам нищо на главата. да бездействам няколко дни поне, без да се чувствам гузна. само още два... само още два.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ай, чудесно ми е. От толкова време не бях ходила на театър, добра изненада ми направи, че и вечеря ми приготви после..как да не го обичам. <3
    Сутринта също ми беше прекрасна, много заредена се чувствам. Ще видим довечера как ще е партито, крайно време беше за малко реге ^^

Супер фен Аватара на Rafa7a
    За сега рожденния ми ден може да се зачете като провал.. да видим после какво ще стане..

Супер фен Аватара на Jaune
    Чувствам се малка, недостатъчна и тъпа. Чувствам се прекалено добра, чувствам също, че не се ценя, но освен това и че не ме ценят. Не знам вече знача ли за някого нещо, има ли ме някой предвид /'баси, супер егоистично звучи с оглед на някои неща/. Може би е моментно духовно неразположение, може би е сънен дефицит, може би е шибан любовен дефицит, макар че това въобще не искам да го признавам, пък и така да е - майната му, нормално е, човешко е и няма да се извинявам за пореден път, че се чувствам по определен начин. Мога ли да бъда нещо друго освен себе си? Всичко ми тежи в момента. Как да стана друг човек?
    Whatever, исках просто да си излея мисълта някъде, където съм /сравнително по-/ анонимна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Най-после позитивна развръзка. Йес беее!
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Blab
    реално днес съм пълна развалина.
    искам да ям сладолед с любимите ми хора. да, обявявам джимис вечер.
    това е.
    //и съм толкова тъпа и лесна:Д:Д:Д пак се привързвам към непознати. пълно куку. хах.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    За сега рожденния ми ден може да се зачете като провал.. да видим после какво ще стане..
    Честит рожден ден!

Мега фен Аватара на Dagichka
    странно е, че все още ми трябва някво време/минути докато се отпусна около него, но толкова хубаво ми действа.. мога да стоя гушната с него на пейка под слънцето вечно, все тая дали е студено или горещо наоколо, дали сме заобиколени от някви майки с деца или бабки, които обсъждат поредната промоция в карфур ;д таа да, добре се чувствам, сега пак нищоправене и от понеделник надявам се да ми е заето, но и интересно

Мега фен Аватара на tori
    Трябва да се научи да не е толкова болезнено-липсващ. А пък устните си ме болят, уж трябваше да съм свикнала вече. Дъртия е на път към наше село и довечера ще го видя, най-накрая. Започва да ми липсва и той вече.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Явно повечето сме изпаднали в някъв ужасен душевен колапс
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Последните две седмици бяха прекрасни. Тъпото е, че завършиха с ужасно боледуване. Сега пак влизам в стария си ритъм.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Деня ми не мина точно по план, но...Няма кой да обвинявам, домързя ме да седна да уча и сега сесията ми се удължава...Иде ред на любимия ми празник. Утре смятам да си сготвя, да си пия alone както подобава. Не мога да разваля традицията
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Пич, Честит Рожден Ден ! Жив и Здрав !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

heartshapedbox, благодаря много!

Така и не ми честити.. знам, че не си заслужава, но не мога да я забравя ей така..

Супер фен Аватара на chupachups
    heartshapedbox, благодаря много!

Така и не ми честити.. знам, че не си заслужава, но не мога да я забравя ей така..
    Честит Рожден ден и от мен

Супер фен Аватара на mayaaa
    Няк'ъв ник'ъв ден, ама по-добре от вчера определено. Егото ми си остава бая накърнено :д , но останалото си дойде на мястото и малко поскъсихме сценария. Не мога да го определя като лош ден, ама и хубав не беше.
    И той е изнервен нещо без причина май, ама ся не ме трогва. Опитвам се да ми е положитолно пък и няма все да си прецаквам настроението заради настроението на другите. Ааа, оправям де набързо и си трупясвам. Тъкмо да си наваксам вчера (когато, в интерес на истината, все пак спах 2 часа).

Трябва ми кредитна карта социален живот ......
    Толкова търсен не съм бил от не знам кога, може и никога да е било, за първи път ми се налага да избирам между разни хора и разни места и да си имам приоритети в живота.
    Може пък да е за добро, може да се променям към добро

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Пие ми се още, но заради тъпите лайна се прибрах, тя ми липсва, а я няма.... Сега кой ще ми промие раните и ще ме обича? ЛИПСВА МИ УЕ, МАМА ВИ ДЕБА...
    Май много се напих май повода беше як, едвам пиша добре, че е аутокорект коректна та да...
    Тя ми липсва искам да ми измие раните и да ме притисне до себе си а аз да се е правя на супер алфа пред нея квото сън и Сан е трепна, ама йон йок@* все тая да го духаш щом никой от вас небето нрщщтя не е тя да го сухите всички лайнери скапани за тоя форонна само почувствам пичуи и курви и тук там некомпетентност точен некой * ебАл съм му майката чао записвам.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-14-2015 на 00:16
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Благодаря на всички, които ми честитиха!
    Отново ставам рано, не знам защо.

Супер фен Аватара на chupachups
    На Св.Валентин, отново сама. Не че ми дреме особено за тоя глупав празник и еуфорията около него де... искам само прегрътка, нищо повече.

Супер фен Аватара на fanton1
    Както винаги нямам представа коя дата сме .
    Още една гадна седмица мина ама както винаги ще има още една ... Надявам се понеделник да ми се оправи настроението от няколко безубидни шеги които направих тази седмица ама ще видим. Дано пак да не сме 2 класа ,че вобще няма да си правя труда да ходя на училище.

Супер фен
    Я, и аз да се разпиша за пръв път в тази тема...

Как се чувствам? Нека първо да споделя, че за "отговорен служител" - в тълковния речник трябва да съм посочен аз...
    Вчера останах след работно време да си доработя приоритетните задачки, прибрах се у нас и ...
    Рухнах... Ето, днес сутринта съм с температура - 38,3 градуса - усещане, което не бях изпитвал сигурно повече от 3-4 години... Обикновено супер рядко стигам до температура... Настинките ми продължават около 3-4 дни - ден кашляне, ден сополи и два дни от всичко, но по-малко в сравнение с първите два дни. Интересно дали и сега ще е така или този път ще бъде по-сериозно.

По отношение на празниците днес - православен съм, така че Валентинчо да го ... Имам си три вида вина у нас - предвидливо закупени няколко дни по-рано: Мускат (бяло), Мавруд (червено) и розе - комбинация от Pinot Noir & Syrah. Чудя се дали да мина и през нашите, че да ги видя какво правят - все пак освен Трифон Зарезан по стар стил, е и Задушница, така че... Ама пък не ми се ще да им метна от вирусчето дето ми се е лепнало. Ще го мисля...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хубав семеен уикенд, който ме зарежда с положителни емоции и ме мотивира допълнително за новото предизвикателство.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си