- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
трябваше да спра с бирите и виното за ко ми беше тва уиски. а му развивах теории за влиянието на алкохола няколко часа по-рано хаахахаха. ай ай с вятъраааа айде да духнем на някъдеее където мисълта не течееее. шшш тряше да му открадна каскета щеше да ми отива на палтото хе-хе. мириша малко на цигари ама нп простено му е.
Чувството да те боли корем в 5 часа през ноща, и да няма на кой да се оплачеш дори. Просто безценно.
Последно редактирано от chupachups : 02-15-2015 на 07:55
Не можеше ли прези състезанието да се наспя като хората. Спах нестабилно, много нестабилно, но пък когатш сънувах беше интересно. Виждах се с по-стария си клас, събрахме се на една маса у някой и врътнахме едни карти. А с онзи индивид най- после си разменихме 5 приказки, за да се видим какво сме, що сме. Като цяло неща, които би било много добре да направим и реално.
Нервно ми е. Meh. Ама изобщо не се чувствам подготвена, 'начи. Сама си се чудя вече, аз тая година ще се стегна ли най-накрая или ще го карам на произвола на съдбата. И що въобще тръгнах на състезания, да ми се чуди човек. Ем квот' такова.
Абе, не би било никак лошо довечера да отида и да си взема каквото съм си решила. И да си изчистя хубаво, та поне в този аспект да съм доволна. А така, решено е! След състезанието съм за това, тъкмо ще ме разсее от мисли за състизания повече.
Охх.. не знам вече и аз.. объркан съм, не знам какво да правя. Околко мен е пълно с влюбени двойки.. и аз съм влюбен, но влюбен единак..
Живота е гаден,после умираш...(ей така се чувствам)
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
vse edno sum nqkuv 6izofrenik .... nabi mi sa edna pesni4ka v glavata i use6tam kak dulgo vreme nqma da izleze dam dadam dadadam dam dadam
Прекрасно <3 Все пак е неделяУсещам как ще пия кафе с любовта и после цял ден ще мързелувам <3 :3
То не било толкова гадно да се празнуваНо без празник и ядене, просто се радвам, че днес ме боли тялото от това, че ме прегръща.
/някой варненец може ли да покаже къде е това чудо спирка 'Окръжна болница' на 13ката?/
Окей съм. Махмурлукът е по-лек от очакваното.
Welcome to the Jungle...
да си легнеш в 11 и да заспиш в 7 чак, просто перфектно.. не знам дали нещо влияе, чух и други хора да се оплакват, че не са спали или просто аз тотално си прецаквам физически организма заради тея си мисли.. пфф, голяма съм филмарка, някой трябва да ми плесне два шамара ;д
При нас беше лудница снощи, тея до нас така я бяха надули музиката до към 3 и от някъде се чуваха псувни и блъскане с чукове май, просто ужас, то ти се спи, ама от тая музика не можеш да заспиш, та към 3 вече отшумя.
Неска дано денят е пълен с положителни емоции и всичко да е прекрасно, нищо слънчице грее дано да остане топличко.
Доволна съм. Но все пак мразя неделя. Спи ми се. Събота вечер приключи в 6 сутринта и ми се наложи да ставам в 12. В момента се радвам на една песничка на Крода.
Много ми е весело, а съм толкова смазана.. :Д
И имам още 1 изпит за взимане, пък ми писна от коментари "ти не знаеш как да учиш". Яяяя.
Земята се въртиии, луната се въртиии, небето се въртиии... въртииии, въртииии, въртииииии (https://www.youtube.com/watch?v=SBWd0LYF54g) :3
Възможно ли е да ми е влюбено без да съм влюбена в някого?:Д Няк'во... очаквам си го. :Д И си бременея чувствата. И снощи в Терминала като пуснаха Wonderwall се почувствах толкова обнадеждена... около мен влюбени танцуващи двойки, а пък аз си танцувам... и си чакам... и сякаш тъкмо да свърши песента, и ще пристигне Човекът. :> Пък моята песен в крайна сметка едва сега започва.
Офф тва "лапе"... искам пак да го чуя това съществоНаучих си, всичко си свърших. Излиза ми се, времето е много хубаво, само дето няма с кой.
Не ми е толкова доволно, колкото си мислих, че ще е. Заспало ми е и уморено. Но все пак съм доволна че го направих. Ох, искам да се хвърля на леглото и да заспя, ама няма да го бъде още. Ще си наредя и оправя.
Чакам си индивида да се появи за 1-2 часа чат.
Няма такъв карък като мене.. видях едно момиче в едно барче, тъкмо като исках да я заговоря, майка и дойде..