.
Затворена тема
Страница 214 от 367 ПървиПърви ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 326 до 5 350 от общо 9154
    Мега фен Аватара на pandabear
    трябваше да спра с бирите и виното за ко ми беше тва уиски. а му развивах теории за влиянието на алкохола няколко часа по-рано хаахахаха. ай ай с вятъраааа айде да духнем на някъдеее където мисълта не течееее. шшш тряше да му открадна каскета щеше да ми отива на палтото хе-хе. мириша малко на цигари ама нп простено му е.

Супер фен Аватара на chupachups
    Чувството да те боли корем в 5 часа през ноща, и да няма на кой да се оплачеш дори. Просто безценно.
    Последно редактирано от chupachups : 02-15-2015 на 07:55

Супер фен Аватара на mayaaa
    Не можеше ли прези състезанието да се наспя като хората. Спах нестабилно, много нестабилно, но пък когатш сънувах беше интересно. Виждах се с по-стария си клас, събрахме се на една маса у някой и врътнахме едни карти. А с онзи индивид най- после си разменихме 5 приказки, за да се видим какво сме, що сме. Като цяло неща, които би било много добре да направим и реално.
    Нервно ми е. Meh. Ама изобщо не се чувствам подготвена, 'начи. Сама си се чудя вече, аз тая година ще се стегна ли най-накрая или ще го карам на произвола на съдбата. И що въобще тръгнах на състезания, да ми се чуди човек. Ем квот' такова.
    Абе, не би било никак лошо довечера да отида и да си взема каквото съм си решила. И да си изчистя хубаво, та поне в този аспект да съм доволна. А така, решено е! След състезанието съм за това, тъкмо ще ме разсее от мисли за състизания повече.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Гадно.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Охх.. не знам вече и аз.. объркан съм, не знам какво да правя. Околко мен е пълно с влюбени двойки.. и аз съм влюбен, но влюбен единак..

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Живота е гаден,после умираш...(ей така се чувствам)
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на skate
    vse edno sum nqkuv 6izofrenik .... nabi mi sa edna pesni4ka v glavata i use6tam kak dulgo vreme nqma da izleze dam dadam dadadam dam dadam

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Прекрасно <3 Все пак е неделя Усещам как ще пия кафе с любовта и после цял ден ще мързелувам <3 :3

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    трябваше да спра с бирите и виното за ко ми беше тва уиски. а му развивах теории за влиянието на алкохола няколко часа по-рано хаахахаха. ай ай с вятъраааа айде да духнем на някъдеее където мисълта не течееее. шшш тряше да му открадна каскета щеше да ми отива на палтото хе-хе. мириша малко на цигари ама нп простено му е.
    но това е защото не си свикнала
    другия път организмът ти ше си каже "този алкохол е окей" и всичко ше е наред

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    То не било толкова гадно да се празнува Но без празник и ядене, просто се радвам, че днес ме боли тялото от това, че ме прегръща.

/някой варненец може ли да покаже къде е това чудо спирка 'Окръжна болница' на 13ката?/

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    /някой варненец може ли да покаже къде е това чудо спирка 'Окръжна болница' на 13ката?/
    на окръжна болница

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Окей съм. Махмурлукът е по-лек от очакваното.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Dagichka
    да си легнеш в 11 и да заспиш в 7 чак, просто перфектно.. не знам дали нещо влияе, чух и други хора да се оплакват, че не са спали или просто аз тотално си прецаквам физически организма заради тея си мисли.. пфф, голяма съм филмарка, някой трябва да ми плесне два шамара ;д

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    да си легнеш в 11 и да заспиш в 7 чак, просто перфектно.. не знам дали нещо влияе, чух и други хора да се оплакват, че не са спали или просто аз тотално си прецаквам физически организма заради тея си мисли.. пфф, голяма съм филмарка, някой трябва да ми плесне два шамара ;д
    Пляскам ти ги,само ми се нагласи и си затвори очите :Д :Д :Д
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

При нас беше лудница снощи, тея до нас така я бяха надули музиката до към 3 и от някъде се чуваха псувни и блъскане с чукове май, просто ужас, то ти се спи, ама от тая музика не можеш да заспиш, та към 3 вече отшумя.
    Неска дано денят е пълен с положителни емоции и всичко да е прекрасно, нищо слънчице грее дано да остане топличко.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    на окръжна болница
    Противно на очакванията ми не беше там

съвсем според моите очаквания си е баш там :Д

Супер фен Аватара на per-dead
    Доволна съм. Но все пак мразя неделя. Спи ми се. Събота вечер приключи в 6 сутринта и ми се наложи да ставам в 12. В момента се радвам на една песничка на Крода.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Пляскам ти ги,само ми се нагласи и си затвори очите :Д :Д :Д
    това прозвуча твърде много в стил 50 нюанса сиво, моля ти се :дд

Супер фен Аватара на Jaune
    Много ми е весело, а съм толкова смазана.. :Д
    И имам още 1 изпит за взимане, пък ми писна от коментари "ти не знаеш как да учиш". Яяяя.
    Земята се въртиии, луната се въртиии, небето се въртиии... въртииии, въртииии, въртииииии (https://www.youtube.com/watch?v=SBWd0LYF54g) :3
    Възможно ли е да ми е влюбено без да съм влюбена в някого?:Д Няк'во... очаквам си го. :Д И си бременея чувствата. И снощи в Терминала като пуснаха Wonderwall се почувствах толкова обнадеждена... около мен влюбени танцуващи двойки, а пък аз си танцувам... и си чакам... и сякаш тъкмо да свърши песента, и ще пристигне Човекът. :> Пък моята песен в крайна сметка едва сега започва.

Супер фен Аватара на chupachups
    Офф тва "лапе"... искам пак да го чуя това същество Научих си, всичко си свърших. Излиза ми се, времето е много хубаво, само дето няма с кой.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Не ми е толкова доволно, колкото си мислих, че ще е. Заспало ми е и уморено. Но все пак съм доволна че го направих. Ох, искам да се хвърля на леглото и да заспя, ама няма да го бъде още. Ще си наредя и оправя.
    Чакам си индивида да се появи за 1-2 часа чат.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Няма такъв карък като мене.. видях едно момиче в едно барче, тъкмо като исках да я заговоря, майка и дойде..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Кривичко ми е. :/

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Много ми е весело, а съм толкова смазана.. :Д
    И имам още 1 изпит за взимане, пък ми писна от коментари "ти не знаеш как да учиш". Яяяя.
    Земята се въртиии, луната се въртиии, небето се въртиии... въртииии, въртииии, въртииииии (https://www.youtube.com/watch?v=SBWd0LYF54g) :3
    Възможно ли е да ми е влюбено без да съм влюбена в някого?:Д Няк'во... очаквам си го. :Д И си бременея чувствата. И снощи в Терминала като пуснаха Wonderwall се почувствах толкова обнадеждена... около мен влюбени танцуващи двойки, а пък аз си танцувам... и си чакам... и сякаш тъкмо да свърши песента, и ще пристигне Човекът. :> Пък моята песен в крайна сметка едва сега започва.
    ))

реално се чувствам прекрасно, но пак вдигнах температура. ще си отворя ампула аналгин и всичко ще бъде наред))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си