.
Затворена тема
Страница 216 от 367 ПървиПърви ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 376 до 5 400 от общо 9154
    Леко болнав, но е нормално, предвид недоспиването през 2-3 дни и бурните вечери. Днес си издържах целия ден и то на ниво, ще се пазя заради рождения ден и така, тази седмица малко почивка)

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    самотно ми е, разочарована съм, тъжна съм и просто вече ми писна да се повтаря едно и също където и да отида, с когото и да се събера
    а най-тъжното е, че на никого не му пука достатъчно ,че да мога да споделя

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Некво ми е смотано,объркано и саднато.. ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на chupachups
    По-точно от това... не мога да го опиша всичко...
    https://www.youtube.com/watch?v=VGR0fMZqYCo

Нещо ме е хванала нервата и не се знае кога ще избухна. Все ще се намери някой да ти скапе деня от сутринта и цял ден да ти е ядосано вместо деня да ти е положителен той ще ти върви на зле, добре че нямам главоболие, че не ми се иска пак да получавам и да се чудя къде да се завра от болка. Надявам се че някой малко по късно ще ми оправи настроението освен ако някой не ми дигне още повече нервите, щото има и такъв вариант.

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Леко болнав, но е нормално, предвид недоспиването през 2-3 дни и бурните вечери. Днес си издържах целия ден и то на ниво, ще се пазя заради рождения ден и така, тази седмица малко почивка)
    Най мразя да съм болна, и на мен се случи преди почти 2 седмици да настина и какво ли не пих тогава, чаайчета, ефералгани, сироп за кашлица, капки за нос, няколко дена и сега да чукна на дърво сато че ли оздравях ще видим натам как ще е. Пожелавам ти да не те хване грипа и да го махнеш преди да те е заразил яко.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    И азз ще се присъединя към клуба на болните, отново съм зле, тази зима хич нямам късмет, кофти имунна система ли е е не знам, но все аз съм болна вкъщи ;д И пак капки за нос, лукчета, голии и фервекси, в компанията на купища носни кърпи I can't wait...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

ииии отново....

" ама аз не знаех че той може така " - правейки още..... ще го забравят и пак ще продължат

все едно имат вградени часовници.... 2 часа таван.... нулират се ииии почват това което им е забито като с кол в главите

коли за скрап изкупуване на коли за скрап изкупуване на коли

Мега фен Аватара на tori
    Болните утре да тичат на лекар, да не се държат до последно като мен, че аз от грип си хванах и усложнения в белите дробове. Още се давя...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    И този изпит взех...one more to go! Да го взимам и него и да отпиша сесията от екшън историите вече...че и без това ми са много.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на skatew
    Да не можеш да заспиш до 1 часа, а да се събудиш сам в 4 и 30 :Д
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Добро утро! Наистина е добро! И вечерта беше страхотна, толкова много си говорихме, гушкахме се
    Хубаво е да си влюбен и да усещаш, че обекта на чувствата ти ти отвръща със същото
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на Jaune
    Значиии нека обобщим.
    Екземпляр номер 1 е във връзка, но ме сваля. Но е във връзка.
    Екземпляр номер 2 непрекъснато ме търси, но не иска връзка.
    Екземпляр номер 3 прекрати връзка с мен, но ме търси.
    ... :Д
    "Ама ти си по-сбъркана... психически... четеш повече книги... просто не си намерила подходящия психопат... такъв като теб де."

Anyway. Т'ва като вметка, понеже си говорехме за едни общи познати, които си пишели непрекъснато и накрая тръгнали (логично и естествено, мисля си), а пък аз подметнах, че когато на мен някой ми пише непрекъснато, максимумът, до който стигаме, е да ме покани да играем скрабъл. ЙЕСС :Д

Да се похваля! Снощи си легнах в 11! Т'ва не се е случвало от ... не искам да знам от колко време.

Мега фен Аватара на galaxy29
    ^Екземпляр номер 4 просто иска да я вкуси. :Д

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Да се похваля! Снощи си легнах в 11! Т'ва не се е случвало от ... не искам да знам от колко време.
    и аз, и аз! и при мен, и при мен!:Д
    и днес станах рано и съм: йеееееей, имам цялото време на света:Д

за момчетата - минутка мълчание и толка, който ти пратих;

да, днес се чувствам всемогъща!:Д това обобщава всичко:Д
    хубав ден на всички!))

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Пф, голяма смяна на емоции, голямо нещо...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Чувствам се прекрасно. Определено въздухът тук е различен.
    Остана ми само един изпит, най-приятният. Отложих един за септември, както и две курсови. Доволна съм.
    Много искам кученце, но в същото време и не искам. Ще си го гледам и ще го обичам, но въпреки това не мога да му отделя нужното време в момента :с

Спокойна съм. Обичам го.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Има минимален шанс да отида с него и негови двама колеги до голямото село Една много бърза обиколка на МОЛ-а и хапване на вкусна паста! Дано да ми се получи номера, иначе пък ще си хвана безценното и ще се забия в едно местно ресторантче да хапна паста самичка. Не е толкова вкусна, но пък става за ядене обикновено... Другата ми опция е да легна да се наспя Но безценното не би ме оставило да спя....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на galaxy29
    Боряна, някъде на почивка ли си/сте?

Мега фен Аватара на Colouring
    Хм, от вчера съм по-спокойна вече, след като си рзбрах оценката. Първата изпита сесия мина повече от добре, доволна съм.
    Сега се замислих всъщност колко съм доволна от състоянието си в момента - имам хора, които ме обичат, той е прекрасен, щастлива съм, че го имам до мен, с ученето засега всичко върви добре, приятели си имам, ама на, 'що съм такъв келеш, че се хващам все за малките работи, които ме правят тъжна?

Мега фен Аватара на tori
    ^ Честитка за изпитите.

Damn бахър по русенско... Замръзна ми всичко, баси. Мисля да си направя огромен казан супа, в който да вляза, за да се стопля - като онзи епизод на Том и Джери, в който Джерчо замръзва и Том го полива с няква супа там.
    Баси, тия мойте са мега пичовете, ве. :д Изпълват ме отвсякъде. Шматки. Ще ми липсват като завършим, само те. Другите да го духат под вода докато изсъхне. Ей сега хич никой не ме вълнува - пия едно 3 в 1 и го лягам, а пък когато се събудя, тогава ще го мисля.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Това учене ще ме побърка. Както и тя. Но за последния месец не съм бил толкова добре.. поне за сега, сигурен съм, че ще се намери нещо/някой, което ще ми скапе настроението.. А сега да уча по История..

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Rafata питай си шапката,ученик си до колкото знам, така че от учене не се оплаквай(после е доста по тежко) иии ако си на 15-16 не се "садвай" заради момичета.Нито ти знаеш какво искаш все още,нито пък те.Радвай се докато все още нямаш никакви задължения.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    и аз, и аз! и при мен, и при мен!:Д
    И аз си легнах снощи в 11 без 15, не знам това дали се е случвало в последната година :Д
    Нещо глобално се случва :Д

Отброявам си кротко 17 дни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Напрегнато ми е. Дано успея да увелича темпото и да няма ножове в гърба.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си