.
Затворена тема
Страница 22 от 367 ПървиПърви ... 121819202122232425263272122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 9154
    anonymous895156
    Guest
    Май сценаристите на Революция Z ще вземат наградата за най-малоумен финал.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Най-накрая сложих тоя тъпчо на мястото му. Ааама си ха! Ревнувал бил. Аз кво да направя, че съм красива и ме зяпат Майтапа настрана, малко го обидих, ама си го заслужаваше. Не сме сиамски близнаци, та да правим всичко заедно, то даже и близнаците не са така, май. Както и да е.
    Най-накрая ми оправиха компютъра! Йей. Охх, добре, че не са ми изтрили нещата. Толкова писанки на вятъра да идат, пък без значение дали са смислени или не..
    Сега ще си легна и ще гледам Люси, нищо, че ще е с тъпо качество, надявам се да е добър.

anonymous708973
    Guest
    20 часа. ДВАЙСЕТ.
    Отивам да събирам багаж и да се наливам с вино. Идилия. Пък утре още по-голяма.

Видях се с приятелки днес, отдавна беше запланувана тази среща, много съм доволна от нещата, които си разказахме
    Довоооооолно ми е!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Потрошил съм си така здравата рамото... Ще преживея до края на седмицата някак.

Супер фен Аватара на Christinna
    Наядох се със шоколад, въпреки късният час и мисля да си догледам City of God, че цял ден го влача..
    хубаво и спокойно ми е за сега

НА СЕДМОТО НЕБЕ! <3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Хахахаххахахахахаха, е, не. Най-тъпият номер на света. Добре.
    Дотук бях.
    Abort mission.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Е такова нещо не ми се беше случвало до сега! Ама ми стана мило, все пак.
    Едно такова ми е хубаво днеска. Песента, която ми се струваше супер sad-ваща и гадна вчера, днес ми изглежда съвсем различно и си пея и танцувам на нея. А бе, абсолютен олигофрен! И си взех някаква яка тениска. И стоя с нея просто, защото ме радвам. Толкова ми е лигаво, че няма на къде просто. Взех си и разни козметични простотии, та, сега си пускам сериала и след него, ако още имам муза, по средата на нощта започвам с разни процедури.
    Те ме ядосаха, ама здраве да е. Пък и им се цупя като малко дете, това е достатъчно.
    Ама той... Тцтцтц. Ще го видим, де, ама много се надявам този глас в главата ми да си е чиста параноя.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от dessi_927 Виж мнението
    НА СЕДМОТО НЕБЕ! <3
    С ХЕРОИНОВАТА ДОЗА <3
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на weheartiit
    Очертава се супер тъпа седмица,не знам какво ще правя.Най-вероятно ще бича вкъщи
    пък това ми е най депресиращо,лошо,че няма с кой да изляза.Самотно и смотано ми е.
    И той ми липсва много,защо трябва да е така ...И най-лошото знам,че той въобще не се
    сеща за мен и това ме побърква.
    Ох,да минават вече тея дни и дано изскочи нещо разсейващо и интересно.

хахаха.. ее значи, човек не може да е щастлив.. тцтцт

Чувствам се антисоциално, много ми е скучно , много искам да си намеря работа за малко разнообразие
    TEMPUS FUGIT

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от odekolon Виж мнението
    много искам да си намеря работа за малко разнообразие
    lol paris hilton

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    lol paris hilton
    Каква Парис Хилтон те гони? Предпочитам да работя и да си изкарам пари отколкото да не правя нищо.
    TEMPUS FUGIT

Супер фен Аватара на Christinna
    Хилтон
    ХИЛТОН

Мега фен Аватара на 102
    за кой робин уилямс става дума
    не разбирам

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Що за човек хърка като бормашина?!? Подозирам семейството на 6-тия етаж,в блока отсреща!
    Ааа..вече седмица не съм спала като хората.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    явно ще трябва пак да се затворя в уютния мехур и да не допускам никого. е, почти. хората ме разочароват. не заслужават доверието ми. стига толкова социалстване. догодина пак. ариведерчи и лека нощ ( :

Понякога имам късмета "Петък" да дойде веднага след Вторник Чак до следващата Сряда няма да ходя нито на работа, нито на лекции и ми е едно такова спокойно, все едно не ме чакат 12 часа път утре

Охх дано ми се получат нещата.Много искам всичко да ми се уреди и да замина Октомври

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Охх дано ми се получат нещата.Много искам всичко да ми се уреди и да замина Октомври
    Споко е всичко ще е 7+
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на mayaaa
    Еее, не! Не мога да се понасям. От тооолкова отдавна не ми е било толкова влюбено (ако въобще някога е било), че просто не знам. Вече съм сигурна поне какво искам. Ама ми е изнервено. Знам, че най-вероятно всичко ще ми е прекрасно, розово, щастливо и когато се върне ще ме целува и ще ме прегръща, и ще ме докосва, и ще ме разбира. Амааа частта с "най-вероятно" ми бърка в здравето. Анализирам всяко нещо, което прави към мен. Всяко! Ама ще си трая за сега. Няма да пиша, няма да се обаждам, ще го оставя още малко да си гледа кефа там и ако още не се е обадил той - ще поговорим. Имах време за размисъл, стига ми, ще му кажа всичко, че вече съм сигурна какво чувствам, че ми влияе много. Ама ми омръзна да го сънувам, макар и в смесени с други простотии сънища. То, вярно, че аз съм си виновна, като се оставям да мисля за това, ама чак пък толкова.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Силно се надявам да ми звънне и да не ме забрави,че в повече ще ми дойдат разочарованията.
    Писна ми от използвачи.

Мега фен Аватара на Colouring
    Вънка е ужасно задушно, направо ще се побъркам. На мен въпреки жегата ми е гушливо.

Мега фен Аватара на babity
    Криво ми е, дробаво такова. Предполагам, че днешните лоши новини ще станат и край на отношенията ми с него. Ама ня'а да го жаля де, и толко' да е, хубаво ми беше.
    Минавайки през имагинерните си душевни катарзиси, някои хора се опитват да ме съсипят. Най-близките, естествено...
    И нищо смислено по здравословните ми проблеми. Нямам представя какво да направя вече.

И онова нещо колко ми липсва. Знаех си всичко, още преди да го направя... И с'а няма нещо, което не бих дала само за да ме намачка яката и да ми каже, че всичко е ок.
    Последно редактирано от babity : 08-21-2014 на 17:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си