- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Голям съм мързел.Ставам сега,лягам в 4...
Отивам да паля камината,че е доста студено и да пия кафе,че не издържам вече..
П.С. Къде е 'extra'-та във Варна ,и по-важното каква музика пускат?
Като в Xtravaganzza ли си е пак или освен името,мястото и най вероятно собственика са сменили и музиката?
Маса народ питах,никой не знае
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
айдееее, чао, сесия :Д било квот' било :Д
спи ми се, а съм на работа.. и ми е студено.. и боже, как искам просто да си легна, да чета и нищо друго ...
Леко, леко.. лапе, не се напрягай, че ще се умориш преди тренировка..
И няма медали... Няма..
По темата: добре съм, тя леко ми лази по нервичките, което е интересно.. Впечатлява ме...
Следобеда ми е покъртително скучен, днес май няма да тренирам, ходих да си взема MySQL & pHp книжка и май ще си почета сега, да мога да поработя по-късно по проекта, че все още не мога да вдяна шибаната връзка между двете. А трябва и то бързо, тя ми е (хипотетично) уникална, нямам търпение просто.. Наежил съм се като таралеж.. покрай нея..
Много е вървежна с тея убийствени устни, дейба..
Като се замисля ще си направя тренировката вкъщи
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
пък моите си имат беМка ;dddddМного е вървежна с тея убийствени устни
Бивам, ако се изключи, че грам не ми е до учене, а ще трябва да се занимавам... за пореден път.
Изядох един сандвич и сега ми стана мързеливо, ще гледам някой филм
-------
https://www.facebook.com/FashionIsTheLifestyle
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Щастлива съм,един смс само, пък колко много ме зарадва..чак сама се учудих. Виждам в себе си емоции/чувства, които не мога разбера от къде се появяват и ме объркват малко. Но пък ми харесват, едно такова лекичко и спокойно се чувствам.
Същевременно с това съм изморена, свърша ли работа се прибирам по най-бързия начин, пускам филмче и се мушкам под одеалото. Тъкмо приятелят ми го няма тази вечер, ще си отделя малко време само за мен самата.
Имам нужда от почивка.
Последно редактирано от heartshapedbox : 02-19-2015 на 14:46
абе, някой знае ли какво стана с Irti?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Добре ми е, така мисля. Нищо, че си изкашлях дробовете и гърлото боли, пак ми е добре - не съм болна пък! Яде ми се нещо сладко, а не знам кво. В нас е стабиуно заредено, но аз си търся нещо точно определено, което дори не знам какво е. Баси... Ако разбера, ще си ударя дупето в тавана.
https://adblockplus.org/ тва е решението майна, дори в тийна вече не ми изскачат глупавите реклами :д
пф, днес малко ме ядоса той, колко пъти да му повтарям нещо, че да го запомни.. и все пак явно е такъв наистина, а не го прави нарочно така че трябва да го приема :д добре ми е, струваше си да видя реакцията на ония двете патки като им казах, че да - реално съм аз на оная снимка и да, имам тататуировка ахах очите им станаха на палачинки :дд
киндер пингуи
баунти
бял шоколад
млечен с лешници и стафиди
бял шоколад
млечно-бял шоколад с ягоди
орео с кис мляко
траяна с кис мляко
кекс
филийки с шоколад и банан
пържени филийки с мед или шоколад и банан или сладко
тарталетка
палачинки/гофрети с шоколад банан и сметана или със сладко
??? :Д
Щастлива съм. Последните месеци не се беше случвало. Толкова е мил и внимателен... нещата които прави за мен са страшно очарователни, искам го до мен, при всички положения. Усмивката ми е до ушите 24/7, дори една приятелка ми каза, че пламъка в очите ми се е запалил отново. Не мога да го опиша с думи просто :/
Много ме бива да развалям изненади. Ама така е, като не мога да оставя нещата да се случват без мое знание и намеса. А винаги съм обичала изненадите, но някак си безопасно само на подаръци :Д
Поне не ми казват къде ще е и с кого, а и аз не питах много, за да има някакъв момент на незнание от моя страна, хаха
Кой каза Нутела?
Прането на пердета замина... Отивам да се завирам под юргана с книга.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Изтрезнявам.
Само знам, че класа ще ме ебава следващите 2 седмици, ама то дали ще е за това или И. ще си дресира зомбитата все тая и че по английски са ме питали неще в кое време е и съм отговориля "презънт сЕмпал" (което дори не е било present simple, ама шанс. Явно няма да се повтаря това.
Лошо ми е, боли ме главата и все пак извън всичко гадно и всички фейлове, ако не бях се напила, останалото никога нямаше да стана. Та, няма да се повтаря, но не съм и крайно недоволна.
Айде, взимам си душ и ви казвам лека нощ. :д
^ох, сега се сетих, че те забравих. извинявай, бях малко болна и много несериозна.((
кажи ми ако още е валидно, да избирам;
по темата:
телллллллаттттттттта нннннни са прррррррраааааазни фуннннннннннниии:Д
баси вдъхновената съм. баси ненормалното е всичко. аааааааааааааааааа.
Отново направих страхотен сет !!!
https://www.youtube.com/watch?v=mqaZrzFMJP4
I'm Back !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN