- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^оф, и мен ме заболя от нищото главата и искрено се надявам да не съм се разболяла пак, защото вече ще убивам! да.
Цистит за добро утро в този прекрасен ден, който по някаква случайност е почивен и на двама ни. Но пих хапчета и пак излязохме на разходка, толкова е хубаво <3
Пък пак правих неща, които не трябваше и видях неща, които не трябва и пак навлязох в сад мод и дълбоки размисли... И знам, че няма за какво да се тревожа, но въпреки това не ми се ще да прави така. И знам защо прави и другото, но все пак го има онова гадно досадно чувство, от което не мога да се отърва. Добре поне че обикновено това се случва вечерно време, та по-бързо да ми мине със съня, а не да го мисля цял ден.
Уфффф
оправдавам се, че отказвам излизания в петък и събота с курсова
а всъщност усещам, че парите привършват яко, а правя неща по въпроса, но просто нямам късмет
поне наистина да взема да си почна курсовата
иначе като цяло ми е пролетно, но ми е притеснено, последната събота в която съм на 21, 22 ми звучи сташно голямо число, а още съм единак такъв, не се привързвам към хора и така нататък
https://www.youtube.com/watch?v=iJ1VGcpIrBE
татататата
ЧРД Лейди, жива, здрава, любов с мъжо, успехи, котешки радости и т.н.
Ох, да, седмицата на рождените дни :д
И да, забравих, честит рожден ден на лейдиту, каквото Плами пожела - все хубави неща са :Д
Хаха, нямам никакви пари душко, дано чайника, който ти подарих миналата година да не е прашасал ... че тази година ще ти подарявам само милиони прегръдки :Д
цяла вечер се държах нормално и с уважение към тях, и пак ме изкараха изън нерви. искали моето одобрение... какво одобрение бе, братче?!? 'ич ми не е какво и защо. щом са щастливи така, нека си живуркат, баси. не мога да се преструвам, че изгарям от радост. но пък не мисля и че им преча с нещо. какво повече искат? и коя е тя, че да ми държи сметка в какво съм се превърнала, и какво съм направила с живота си? отдавна спряхме да общуваме на такова ниво. приемам я за просто стара позната. не мога да имам чисти и приятелски отношения с такъв човек, сори. ще ми казва тя, че съм пропиляла 8 месеца от живота си, за да мога след това да пропилея и още, докато си чакам старата песен отново да се пусне по разваленото радио. чшшшш...алоооооооооо. най го обичам това. да слушам мнения без да съм ги искала. само аз имам право да кажа, че до сега съм се занимавала само с някакви мухльовци или пълни егоисти. никой друг. и само аз имам право да се обвинявам за това. н.и.к.о.й. друг. ами не съм пожелала, не съм се отърсила от него. както мога да обичам толкова силно и пламенно толкова дълго, независимо от обстоятелствата, така може и за миг и да ми изстине от сърцето. и позволя ли това да се случи веднъж, завинаги ще е. просто няма да има връщане назад. и знаете ли какво...честно казано яд ме е. яд ме е, за цялата енергия и обич, която влагам във всичко. яд ме е, защото не виждам нищо отсреща. и не, не че очаквам да получа нещо, след като дам. ясно ми е, че никой с нищо не ми е длъжен. ама ме е яд бе, мамка му. яд ме е, че добрината ми е безгранична. яд ме е, че не съм достатъчно смела, за да загърбя всичко и да спра да живея в миналото. яд ме е, че всички ме мислят за силна и борбена, а всъщност съм по-крехка от кокичетата ми в градината. яд ме е, че Тя е права. яд ме е, че не мога да бъда това, което бях, когато исках да съм това, което съм. яд ме е, че пак трябваше да си пийна, за да ги осъзная хубаво всичките тези неща.
Спокойно, Плами, аз пък нищо не съм ти подарявала евър, тъй че не се тревожи :*
И да разбирам ли, че ще си на партито изненада? :Д
Пафи, в понеделник
по нашите географски ширини все още е 21ви, така че честит рожден ден, Лейди, много здраве и любов ти желая![]()
Цяла седмица абсолютно нищо полезно не свърших, имам да уча толкова много, а изобщо не ми се занимава. Пълна трагедия съм. От понеделник се стягам сериозно, че свърши и този семестър.
Aurisse , къде си, че ми трябваш !!!![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Анархи ,ма ти си бил пълен боклук ве,как няя те нареждам...комплексирано маниполаторче .Сиг ще ме баннат за тва ама много ми пука ...ще ти кажа пред всички да те видят къв си нещастник за пореден път !Първоначално написано от AnarchyBoy
''Аз съм бад бой'',искаш хората да те съжаляват и да те харесват...големият онеправдан.Не се прай на много добричък всички във форума те знаят...да се чудя как има хора които ти се връзват....ти супер повърностен и плосък в мисленето си ...
Кво съм му направил на момичето ? Говорил съм си с нея,ако я "Тормозех''и я ''притеснявах''както ти се изрази щеше тя ми каже ,оставих го момичето на мира,болният обаче си ти. Ти казваш,че не ревнуваш..ти си толкова първичен,че си умрял в кожата си...Големият мъж,радваш ли ? Одеве ако не ти беше знаяла устата толко нямаше да става така ама ти нали тряя си изтъкнеш умрялото мъжко достойство...че била избрала теб...Ниско съзнание като теб воъбще не може да ме засегне разбираш ли ?
Ти никога няма да си обичан и щастлив щото си от тоя тип момчета дето неструват нищо...едно достойно качество нямаш....мислиш само за секс и как да се налагаш над другите...тва ли ти е величето ? И кво повече ли се чувстваш от другите ?...докато има хора като теб България ще е в тва положение...жалко...
Нека всички да ти прочетат болните глупости за пореден път,щото аз не съм направил нищо лошо и не ме е страх от истината и всички които ме познават не биха се усъмнили в мен,ама ти си изпята песен вече,даже не си интересен на никой тук...мислиш се за много умен...ама има хора с повече акъл от теб...и знаят как да ти отвърнат малумните простоии..ай радвай ся
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
цецо, специално ше те махна от блокирани, за да видя как ше отговориш
тежки думи се изрекоха против теб
Каквото и да ми каже,няма никво значение за мен...просто ще го игнорирам...такива не ми заслужават вниманието..ще го оставя да се гърчи в злобата си.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
стъпка трета - БУМ БАМ ЧУПИМ СКУЛИ ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ
Братле не знам колко съм първичен.. ;д Но знам едно, мацката те реже стабилно от бая време, но ти продължаваш да упорстваш и да я сваляш макар, че ясно ти е обяснено за мен и присъствието ми в живота й. Че ме харесва и иска да е с мен (не го казвам за да тe накърня, а за да ти покажа колко си зле) Но ти си от ония хора, които жалко се опитват да ходят по чужди мадами (че и драма правиш тук във форума, всички да гледат сеир)
Така, моето момче, пак ще се изразя като с глупак. Как може от прост чат с някой да развиеш чувства и да се вманиачиш, че да пращаш, смс-и да звъниш и да притесняваш хората? Смисъл толкова ли си лабилен, че когато някой добър просто ти обърне няк'во внимание (макар и приятелско) ти веднага се влюбваш до уши и почваш да обсебваш?
Ама сериозно ли?
Виж се какъв си жалък, не веднъж ти е намеквано за мен, за това, че има чувства към мен и прочие и че просто е била мила с теб и ти е отговаряла на съобщенията просто от учтивост? А ти глупака си развил чувства от мило държание.
Предполагам, че ако момиче ти отвърне на отвратително здравей в автобуса, ще си лудо влюбен и в нея, нали?
Да не говорим, как се опитваш да я настроиш против мен, което е супер жалко.
В хипотетична ситуация, ако аз трябваше да крада нечия мома (не, че не се е случвало, но т'ва не е мъжко държание и не бих повторил) не бих изтъквал колко лош е другия, а колко по-добър от него съм аз.
Но ти си неук смотан обсебващ нуждаещ се от помощ психар.
Ай мерси за целия филм у темата, който няма да се продължи - спирам да пиша по тая тема, в тая тема.
Сya.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-21-2015 на 22:42
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
@GuardianAngel момиче което харесва анар4и не е свестно
ма защо всички искате да му пращате лста
оня иска да земе чуждата жена
ВЕ
.>?!?!