- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Този дълъг разговор, слушайки музика.. обсъждайки разни неща от миналото беше изключително забавен...
Като цяло ползотворен ден - четох, тренирах, нови неща научих, разбрах.. като цяло се радвам, а и съм с една крачка по-близо до две неща, едното ще се осъществи на 1ви, а за другото чакам отговор от компанията... Нямам търпение да ми кажат дали проекта влиза в сила или не. Все повече задобрявам едновременно в тренировката и в кодирането, чувствам се като някакъв мастър..
Всичко ми се нарежда просто перфектно, а и само след 3 дни ще си получа (надявам се) заплатка, което много ме радва, месеца беше труден и скъп. Вече съм си разпределил по-голяма част от нея, но се надявам и да скътам малко за черни дни.. Трябва да се науча да го правя.
Когато си говорим и някой каже нещо не на място следва, хахаххаха аххахахахkissmehahahahhaha ahhaha, Гледа ми се и филмче, утре. заедно!
След тренировките! Много!
Утре съм си дал за цел да се кача на билото на шибаната планина и най-после да снимам. Даже може и да тичам нагоре, да не е напразно..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
отговори бе кво пишеш глупости
тренирал чел
давай по същество :О
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...9d499b2138c69a
ние сме заредени за тазвечерния филм ениуей
Напротив, шал на полски футболен отбор ми подари, и то не от тези комерсиалните, а аз после ти купих много фецка handmade картичка (това още преди 2 години, като идвахте да ви унижаваме на белот)
Не знам за никакво парти изненада и никой не ме е канил, но щом ти знаеш, значи е голяма изненада'ма ако може да се видим покрай тези поводи ще е яко, че нещо не се получава хич тази година(учебна) :д Кажи на тез' дето правят парти, да поканят мен, Пав и Даги4ка, че сме готини и ще допринесем към атмосферата
И все пак да се изкажа по темата и да се оплача от себе си, че съм глупав, 3 дни си оправям режима и лягам рано и ставам рано, а после останалите 4 прецаквам всичко, лош кръговрат :с
Последно редактирано от pac0line : 02-22-2015 на 00:07
Как успяваш да намериш време за лекции, тренировки, работа, проекти, годеница, писане във форума и поддържане на форумна връзка... шаБка ти свалям направо.
Не ми се спи и туй то. От 3 часа се въртя и не мога. Поне успях да си наваксам на сериалите днес, сега се успокоявам с James Blunt, Sea Wolf и Damien Rice дано все пак заспя, , ама не е като да имам какво да правя утре, когато- тогава
Ох, Анархи пак ли има нова мадама? Някой да вземе да се понаучи да не се хвърля с главата напред и да обявява всяка нова за единствената ли
Неделно ми е... правят ми закуска, миличкият се разболява, ще се гледаме днес на парацетамол и супичка; малко домакинска работа и ще си чета лежерно по право. Тоя семестър много съм се засилила обаче, ако седна да си погледна и зубраческите предмети, цена няма да имам. Чакам пратка от нашите с 20!! пакета слънчоглед, сирене, домашно сладко, лютеница, мартенички... ЕХЕ!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
повръща ми се като ви чета сеирите, то пък вече..
днес стабилно се утешавам със сладко, преписвам си лекции и започвам упражнението по база данни, пфф.
недоволно ми е нещо
Бях забравил колко е хубаво да се наспиш.
От Investor трябва да плащат на Цецо, че им генерира импресии.
Welcome to the Jungle...
Dr. Gregory House
50 стотинки? Айде ако е софйиско може да удари 2 лева.. ;д
Dr. Gregory House
Ооо,толкова обичам драми в неделя.
Ох, бях забравила какво е да се посмееш на чуждите драми и циганииНякак ободряващо е.
Направих бухтички, сега го чакам да се излюпи и да хапнем.
maDamn
https://www.facebook.com/video.php?v=931201510264998
Любима група, идеал! Брутални! Цел!
Dr. Gregory House
Много ми е готино, обнадеждено, щастливо!
Имам избистрена идея за татус вече, да видим кога ще е.)
Момчета,... лооооол. Гледам и не вярвам на ушите си.
Днес ще е роботски ден. Не протестирам де ~ роботски по ползотворния начин. А, и на майка ми й се отдава мн добра възможност за нова работа, стискам палци нещата да тръгнат като по вода.