- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Най-после си купих новият албум на Damien Rice, понеже си заслужава парите. Сега седя, слушам си и си мечтая, искам да вали сняг и да натрупа и да не съм на лекции утре и всичко пак да затвори и да мога да си почина, този път без гости и ангажименти, както стана миналата седмица
Дигнах се с намерението да гледам едно туториълче, което бях изпиратствал преди близо година (https://vimeo.com/65339466 който се интересува) --
Изключително приятно изненадан останах ;
Тъй, де ... просто си мрънкам ;/
10 часа .......
днес надявам се ще бъде един по-добър ден, защото вчерашният беше меко казано ужасен. От толкова много стрес и нерви ме забоя коремчето и цяла нощ ме държа. Пожелавам си и на вас един усмихнат и спокоен ден! :**
cuz I swear, I don't care ... ;]]
'Начи, няма да се минава без лекари и глупости, усещам. Ебаси тия лимфни възли какво им стана тази година... Не мога да ям без да ме боли. Гррр. Последното, с което ми се занимава сега. Ще го карам още няколко дни така, пък ако не мине май нямам избор.
И да, официално аз съм най-несериозният и безотговорен човек... Поне в момента. Еми, шанс.
Спи ми сееее
Напихме се снощи в квартирата,а сега съм на упрж
Свърши ваканцията,хахах
Събудих се в хубаво, сладко, прекрасно настроение. Усмихнато и позитивно ми е. Влюбено, бих казала. Надявам се силно в даскало никой да не ми го развали тва якото настроение, че ще има счупени кости.
Е, сериозен ли си? Била съм в Германия два пъти преди това, единия път живеех при немско семейство, баща ми му е като второто вкъщи, постоянно ми е разказвал и въпреки това е една прашинка на фона на сегашния ми опит
Ако е било иронично, сори, никаква ме няма :д
За какво е тоя туториъл, че е 10 часа? о.О
Пак застудя бе, пфу! Вчера сняг валя даже, сега слънце пече :д Лежерен ден се очертава, отсега се моля за концентрацията в лекцията по етика. И една тренировка днес ще ми дойде невероятно. Забавно е обаче. Преди година едвам се карах да направя някаква форма на спорт, в момента се чувствам виновна, че миналата седмица успях само три тренировки да вместя в графика.
Може и да си внушавам, обаче тоя супермаркетски магнезий май ще се окаже трепач - никакви мускулни крампи нямам днес, а очаквах да не мога да стана. Дано, дано!
Едит: Боря се с желанието да закусвам филия с лютеница и суджук. Смешно е, докато си бях в България, ме избиваше на лютеница веднъж месечно сигурно, една филия и ми минаваше меракът. Ся ми дай лютеница и гледай сеир!
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 08:19
ех, тори, като спомена даскало... как ми липсва. липсват ми даскалите, класът, последният ми чин до прозореца... всичко ми липсва. искам отново да съм втора смяна, 12кл. никога няма да е същото. никога повече, никога отново. тАжно ) :
ква съм си шматчица ;д, разбира се, че ще се отзова да върша нечия чужда работа, понеже съм била разбирала от това. как може да има толко мързеливи хора, беее! обаче чувството след това, че съм помогнала, че съм спасила зайците от евентуален провал и благодарността им.. <3
колко съм различна. хората ме познават по един начин /мило, добро, наивно дете/, а всъщност съм... както и да е. обичам се <3
нямам търпение да гледам интервалния старт ^^
няма нищо високомерно в това да учиш в германията и приятела ти да е страхоооооотен
Май като цяло Раците все си ни мъчат някакви подобни дилеми.
Аз пък не само се чудя дали някога съм имал такова въздействие върху някого,а дали и някога ще имам.Над мен определено са имали и имат въздействие...
А иначе по темата. Нещо ми се върти в главата идеята да взема да си направя регистрация поне в един от сайтовете за запознанства.Не че се надявам на кой знае какво де.Просто ми е някак любопитно колко девойки ще проявяат интерес най-малкото за общуване с мен виждайки ми някоя и друга снимка и евентуално при добро стечение на обстоятелствата да попадна на някоя,с която да си общувам,когато ми е скучно.На друго не се надявам кой знае колко.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
еее, не ми вдигайте така постовете де : D
вчера си беше за вчера.
днес се чувствам добре, няк'во леко апатично, мисля си как не ми се ходи до университета, ама нали съм серЬозна студентка, ще отида, какво ще правя.
мисля да се почерпя с тортичка, въпреки че сладкото вече не работи за мен по начина, по който работеше преди.
и кога ще си правя детокс, не знам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Йеи йеи йеи йеи йеи йеи :333 аааа такова щастие няма ; 3 толкова съм доволна... утре е денят![]()
сивото навън идеално кореспондира с чувството в съществото ми:Д
но се радвам, защото най-сетне ще мога да седна, да се фокусирам и да си допиша до точка.
облекчение някакво. много обичам като се оказвам права))
ползотворен ден на всички!)
Току що се сетих за този сайт и реших да вляза.
Чудя се защо ми е такова потребителското име![]()