- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Сняг се сипе на парцали, а аз съм на лекции... ами не е честно пък, как ще се прибера в това време, да не живея на съседната улица все пак и трафикът ще е ужасенТрябваше да си остана у нас, нищо съществено нямаше да пропусна
ако не ми дойде скоро ще се гръмна, честно.
лиглите от курса ми не знам колко ще ги търпя, то разбирам да е моментно само, ама тва тяхното е нон стоп и то по супер малоумен начин. искам си 20те момчета от стария клаас, липсват ми ;с
и защо съдбата все ме събира с него, нарочно не пътувам с автобуса и въпреки това го засичам, не че имам против де, ама сигурно мисли, че го следя или нещо такова ахах
Мрънмрън. Наистина не мога да спра да мрънкам, че ми е зле и че не мога да мръдна от леглото без да ми се завие свят.
Толкова ми е зле, че даже и за секс не мисля.
И ми се учи мега много! Точно когато не мога да си седя на задника. :Д
И искам крем супа.![]()
свободна съм, симпатична, реално нямам никакви проблеми. животът е хубав, когато не съм в сесия.
разговорът ни ми дойде малко по-сериозничък отколкото ми се искаше. напоследък съм по-позитивна, ведра, енергична, неадекватна дори. не искам да се затормозявам. не искам това, което и той. поне не сега.
ех.
и интервалният беше ФАНТАСТИКА!
Мега уморено ми е и съм гладна, ама ми е доволно. Беше ( и ще бъде, надявам се, след едно кратко презареждане) ползотворен ден. Можех да съм още малко по-доволна от себе си, но и така става. Надявам се да не съм оставила прекалено много работа на нея само, но се постарах да ни е наравно. А Т. ми стопли сърцето с тази благодарност, а и си се изкефих, че успях да го направя. Yes, ве!
Вкъщи ме чака кутията. ^^ Също храна и горещ душ, нямам търпение. Как да не ми е яко!
Само лимфните възли, дето се инатят и не минават. Ще го карам още няколко дни така, като ще добавя и повече чайве за компания (въпреки че не знам дали биха помогнали за такова нещо) и ако не стане съм при личния. Хич не ми се иска, пък и за такава глупост без нищо друго чак ме е яд.![]()
История на българската журналистика: 6.00
Мачкааааааай:д
В работата се фрустрирах яко, ама 'бала съм го.
Ии така... мисля, че порастването е... отговорността/вярата, че взимаш правилното решение.. понеже няма кой да стои над главата ти и да казва кое как. Малко ми е трудно в този смисъл, но... да се надяваме, че правя това, което трябва.
и 102 ли е завършил фжмк?
пр-че ли е, мога ли да му се смея:Д
Блаб твори усилено. баси пчеличката е. посивяла и сипваща:Д:Д:Д
Хубаво е в скоро време да разбера, че не мога да нося всичките дини и да са еднакви и да успявам. Трябва да започна да си избирам по една да стои най-отгоре за известно време (месец, два), после друга и т.н. Така хем няма да паднат, хем по-продуктивно ще съм ги поносила.
Определено трябва да се науча да си разпределям и времето, и ангажираността на съзнанието си правилно.
Прекарах си прекрасно, обичам си приятелите, обичам 2014 и ще обичам 2015 повече. Утре/вдругиден ще си накупя хиляди нещица за вкъщи с паричките от рд-то (те затова са подарени) и ще ми бъде прекрасничко. Преди малко ме заболя сърцето като видях, че за едно нещо можех да дам 12 лв. вместо 28, но пък поне си го взех от магазина, от който искаха :/
И си имам супер яка престилка пък.
миси, мн сладко
аз си се харесвам отвеяна обаче :/
офф, забравих.. чак се засрамих -.- боряна, честит рожден ден със закъснение, пожелавам ти да си здрава и щастлива, да си все такава дейна усмихната пчеличка, както и да спреш да overthink-ваш толкова, защото съм останала с впечатление, че го правиш (извинявам се, ако не е така) и е вредно, с андрейчо да остареете заедно (защото, доколкото знам го искате) и да не загасвате и все така да мачкате препятствията (: и ти пращам ГОЛЯМА виртуална прегръдка
освен че подредих апартамента, не свърших кой знае колко днес.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Претъркулих още една, хехе.
Пожелавам си да ценя хората, които са в живота ми, не че не е нещо банално, но точно това ми трябва, да пазя тези, които правят деня ми по-добър.
Пожелавам си също и много пътувания, вече съм в правилната посока и всичко зависи от мен.
Е, и малко любов не бих отказал вече, но ...
нау ай брейс майселф фор фейсбук известия, смс-и, картични, шоколади, прегръдки и всичката еуфория.
Ще празнувам няколко дни по малко![]()
честит рожден ден и на теб, пожелавам ти всичко, дето си пожела плюс здраве :д и като цяло да ти се наредят нещата ^^
Оф вече сериозно ми идва малко в повече всичко... все върху мен се трупа всичко..айде не.
https://www.youtube.com/watch?v=-VMFdpdDYYA мда