- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
хахахах
провери ли го?
сънсет е продължението
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
за първи път той млъкна (!!) и стояхме гушнати в мълчание поне 5 минути.. филмира се и той май хаха ама е ясно, че ако е станало нещо той е виновен. чак щял да си вземе отпуска за да дойде с мен на преглед хаха
на мен пък ми е весело, мисля си, че това е само един филм и всичко ще е наред, обнадеждено ми е
не съм забравила!
да: sunrise > sunset > midnight
Бааах тия сайтове за запознаства.Много били вървежни бре.Не съм и предполагал чак.
Днес си направих ей така на бъзик регистрация в един,защото без да си регистриран в него не можеш дори търсачката да отвориш, а ми беше просто любопитно има ли някоя от моя град регистрирана в него.Е, имаше една дето се омъжи в един съседен град и има дете,ама едно време и бях тайно голям навитак де
Та както казах направих си аз една регистрацийка, в която си написах само името и рожденната дата,съответно и години ми излязоха разбира и града ми.Сега сайта само ме врънка да съм си сложел снимка,че нямало как да ме виждат другите потребители.Ще сложа ама ако реша,че е необходимо засега се въздържам.Влизам след няколко часа с настройката,че профила ми не е интересен,защото все пак няма снимка и няма кой да го отрази и....ооо изненада, с почуда забелязвам,че затова кратко време вече е разгледан от 14 момичета около моята възраст,от 3 от които имам съобщения. Две намигвания и едно Здрасти.Намигванията са си намигвания,а на Здрастито ще отговарям ако ми стане мноооого скучно тъй като въпросната девойка според сайта е на повече от 300км,а предпочитам ако ще си общувам с някоя да е колкото се може по близичко.
В същото време не мога да се начудя как има девойки,които скачат на няколко букви.Ами да речем,че опознаването идва с времето.Няма как да ги кефи характера ми.Не е форум и не са видяли мисленето ми.Ами ако се окаже,че не ми се кефят и визуално? Това неизбежно ме подсеща малко и за темата на онази девойка тук в този форум дето си писала с някакво 14 годишно лесбийче мислейки си че всъщност си пише с някакъв татуиран здравеняк.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
то добре че не е форум и не са видели мисленето ти <3 {}
Нещо искаш да ми кажеш ли? Е, може и така да е де
Макар че като се замисля и този форум ме е запознавал с различни хора,които са виждали мисленето ми (отчасти) за по кратко или пък по дълго време някой от които са оставили трайни следи в съзнанието и живота ми. Особено две девойки.Една с която вече официално не общувам и една с която все още официално уж общувам...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
чувствам се като пълен хейтър, днес абсолютно всички ме дразнят, но поне забелязвам някакъв Pattern как през няколко години ми идва идеята да си "преустановявам" приятелствата, да гоня стари хора и да привличам нови и т.н.;
все тая.
адски ме дразнят някои хора. съквартирантката ми особено, ама и аз съм тъпичко дете, че не се застъпвам за себе си повече.
но тва момиче просто адски ме дразни, нон стоп слуша някакви депресии и се оплаква в соматични болки. е тва е да живееш с хистерик. наистина жалка и тъжна хартинка как хората не се осъзнават, че 99% от проблемите им са причинени от самите тях.
нямам търпение, нямам толерантност. ще се наложи да отида сега в др стая и да й кажа да си намали тъпотиите, независимо колко нетолерантно и докачливо е от моя страна.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох, тя имала рожден ден.)
Честит рожден ден, Калпазанке! Да си все толкова всеотдайна и прекрасна, да си жива и здрава, наистина много щастлива, много влюбена, годеж:Д) И на себе си пожелавам да се върнеш в Бг. :Д
Ууу, то имало и Before Midnight :Д
бебе? :Д
За пореден път сънувах същият сън, само че този път и Той беше с мен и не беше чак толкова плашещо! Въпреки това се събудих с неприятно чувство.
Утре сутрин трябва да стана рано-рано, за да се прибера в София навреме за лекциите. Дано не си изгубя деня, защото иначе ще пребивам някого.
maDamn
Честито на рождениците, че не мога да им хвана спатиите вече. :д
ОН: Ного ми е добре, натиснах малко и всичко се получи. Нямам търпение, наистина. Няколко дни с него, това сън ли е?! Мечта?! Много ми е доволно и щастливо, обичливо, миличко и прекрасно. Нищо не може да ми развали настроението.
честит рожден ден на каплазанка със закъснение и от мен, пожеланието на Naive ми хареса, затова ти пожелавам същото (:
Аз се прибрах вкъщи, тръгнах си, а той не ме спря, дори ми помогна да си стегна багажа. Вече ни разделят 1000 км. Какъв е смисъла сега да ми пише, след като казах, че всичко приключи?!
Беше пълен хаос днес, а тя е толкова soft'n'hot![]()
"Стига сте... вземайте... и започвайте..."от приятелка на майка ми, направо ме умори...
Имаше всичко.. осмифки, пипируди, бибитки, свирки... Настроението ни беше перфектно макар лошото време и ситуацията около нас, а и как няма да е? Мисля, че се влюбих в таа раница или т'ва под неа де... После бяха ред ебавки ред смях... Захапали сме плувката сериозно...
Определено искам да повторим в деня на състезанието, само дано има пара... че лошо.. Мисли позитивно, ще има пара..
Ако нема, ще измисля нещо, както винаги ;О
Дупе чуи, дупе гъз, задник, секси, дупе, чуба.. чуи чуби... ебати телетъбиса.. Като таласъм ама едно такоа по-перверзно. ;О
Мисля, че съм добре.
Почивам малко, което си е чисто постижение, направо не мога да повярвам колко почивка ми предстой..
Свикнала съм да ми бръмчи главата и сега ми е чак.. не знам, ненормално се чувствам, щот дишам с нормален ритъм, а не тичам из летището..
Сега ще видим какво ще става, интересно ми е, доста време май ще е така..
ходих на таебо днес, почервенях като домат и утре чакам треска :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Днес беше добър ден.
Апък в понеделник пропуснах танци и чак сега ги почерпих и явно си имат "традиция" който има рожден ден или е имал да застава с центъра на кръга (обикновено се нареждаме в кръг) и го "крадат" хаха :Д Беше мн яко и ме танцуваха на таз' песничка https://www.youtube.com/watch?v=mUh68f9wEOQ, а аз винаги на нея се радвам най-много като я пуснат и не знам как я уцели, но ми хареса много
И този път се поизтощих от танцуване, за първи път.
Да се похваля, че мъжо, анти мейдж.. ;д ги мачка яко на дота, трябва да прави нещо детето докато ме няма все пак:*
//още 15 пъти да се поправя...![]()
Последно редактирано от chupachups : 02-25-2015 на 20:55