- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Тоооочнооооо! Е, и съм най-доброто, де... :дд
Извън ебавката: МНОГО ми е щастливо, приповдигнато и някак си летя. Деня е хубав, топличко, слънчево, прекрасно. :3 Скоро ще си видя човека, но преди това да стане, имам работа за вършене, съответно се залавям след малко. Първо мисля да хапна обаче, че нещо ми стърже. Като цяло - ползотворен ден, усмихнат, прекрасен. Нетърпелив.
Жун/Джун/Джинстоник, много форонни двойки сме в последно време, нда.
:д И така да е - сравнително новите сме двечки май за сега. Пак си е много.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Главата ме боли ужасяващо много... пих аналгинче, пък да видим :/ трябва да се стягам, състезание ме чака![]()
Утре пак контролно, стига вече. Почти всеки ден контролно, оляха се тия хора.![]()
искам да знам и аз пък.
глупава и некадърна се чувствам. ама буквално - не разсеяна, мързелива и нз си кво, глупава баш в смисъла на "липсващо сиво вещество". разкатават ми фамилията, а аз не мога да си повярвам, че мога да се справя. давя се направо, лутам се между дива амбиция и панически страх на удавник без пояс (виждащ акула - да е съвсем драматично така...).
Завърнах се, видях си личните и се усмихнах до уши. :Д
Извън форумната еуфория /утф, Лино о.о/ съм болна...отново. Втори антибиотик пия вече, а странното е, че след всичките лекарства, пак след всеки изминал ден ставам все по-зле. На 4-ти очаквам и посрещането хаха. Май ще са ми две за този месец. Чакам го да се прибере, да се чуем малко и започвам с изучването. :Д
Писна ми. Стихотворения, тестове, подготовка за матури..
Едно по едно си приключвам задълженията и ми е много доволно. Навън грее слънчице, хвърлих дебелото яке, само да не ме мъчеше тази кашлица... А утре се омитаме с него за уикенда и ще се запозная с част от родителското тяло. :Д Нямам търпение да си отдъхна за няколко дни, преди лудницата от курсови отново да ме връхлети.
Влюбено ми е. Мхмм. И ползотворно в университета.
Седя и си мисля.
И естествено слушам
Малко ми е лошо, но ме глези.
Пълна нирвана на душата.
Dr. Gregory House
50 мили денс, само за да го слушам как говори за "горката Прешъс" Не мога да го разбера този негов интерес към социалното класово разпределение и представянето на финансовото равенство като нещо позитивно и крайно наложително. Ами не ми е жал за Прешъс, нито за Мили от докумнталният филм, който гледахме. Трябвало да и се помогне, горката тя живеела във форгон с 4те си 16+ годишни, безработни сина, чийто бащИ сигурно дори тя не ги знае къде/кои са и работела в Бъргър Кинг на минимална заплата. Да е мислила. А в есето си не можело да пиша, че циганите са "необразовани" понеже не било правилно да се пише така за хората...много интересно. Писна ми от това постоянно мислене да не обидя някого, да не нараня нечий чувства и т.н. А после да ми говорят за свобода на словото
Дали пък да не взема да не ида?
Ползотворна седмица, дано и краят ѝ да е хубав.
Welcome to the Jungle...
Взех я най-накрая! Сега съм спокойна, уморена и гладна като идиот. Дори нямам сили за нетърпение за утре... :д И най-важния човек, който трябваше да ме хареса, ме хареса! Много ми е щастливо просто.