- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
-,-
не искам/х да казвам какво сънувам. то не е само една темата всъщност. но да, и тва го има. само ще добавя, че по едно време много се бях зарибила да гледам дисекцийки/аутопсии. спирам да спамя и мисля за това, че довечера пак трябва да се спи.
ако не знаеш какъв ти е проблемът, тълкуването на сънищата помага, те са като подсказка, ама не трябва да се приемат буквално :д
аз обичам да тълкувам, ако имаш нужда![]()
С мама виждаме роклята в бяло и златисто, пък сестра ми в черно и синьо :д
И бтв сравнително често ми се случва да осъзнавам, че сънувам, даже снощи - сънувах някакви неща, но бях на самолет и ми предстоеше 18 часов полет, което не ме изкефи, но усетих как си мисля "е, добре че сънувам" и не съм се будила. На сутринта вимаги ми е мега странно.
И също така се случва да се събудя и да искам да си продължа същия сън, съответно и се получава. :д
Ох, и много говоря докато спя, искам да мога да го контролирам, щото е неприятно за окошните. Преди 2-3 седмици бях рецитирала Шекспир. :д
Накупих си най-хиляди неща и съм доволна. 6 декоративни възглавнички, само пълнеж; мелничка за сол и пипер, такава двойна; центрофуга(???) за зелена салата :д; две чаши за вино и една поставка за веро и гъби, която сама по себе си звучи като не-толкова вълнуваща покупка, но всъщност си е много важна и животопроменяща.
Като добавим двата гъзарски оливерника и престилката, с които се похвалих по-рано, се изчерпва подаръкът ми за рд-то.
По темата със сънищата да си кажа, че аз всеки ден си помня сънищата и са едни от други по-чудати. Бяха ме посъветвали да си ги записвам и дори започнах, но не ми се занимава :д
'центрофуга за зелена салата' хД за гевгир ли говориш :д
https://www.aiko-bg.com/index.php?sh...=164&pid=75531 ей такова
въртиш го и зелената салата се суши :Д
отдавна си мечтаех за него, мн мразя половин час да тръскам 5 листа
Заради това мразя да оставам за дълго със себе си, мислите, колкото и да се опитвам да прокудя, все са там и ме дебнат. Опитвам се да се препдограмирам, искам го..... Поне деня ми беше започнал с приповдигнатост, за която бера пешкира сега :Д
Енергична, потърчах добре.
1 седмица остана , йей :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Днес я виждах бяла, ся я виждам синя.. УАТ ДА ФАК?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чувствам се пропаднала сатанистка, която отива след малко да си премери силите по пиене с момчетата и да слуша тъпа музика. Само да си изсуша косата и се махам от бърлогата.
Изморен съм, много алкохол изпихме тези дни.Стига толкова
А сега останах сам в квартирата във Варна няколко дена, защото реших да не се прибирам
Ако иска някой да ми прави компания да заповяда, хааххах
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Самотно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а я угасете, защото аз вече я виждам бяло-златиста о.О