- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
или как едно портфолио като това http://www.aladzhov.com може да предизвика възбуда :д ама преди време май беше по-яко ;/
нелинда, искам да я видя, ако е готова и ако не е тайна, и ако има нещо ново по нея може да споделиш :д
трябва да почна да гледам новите филми, чувствам се като ретард с тая анимация. :Д
Да, бе, готова... още не съм ходила на първа проба дори, което е ужасно. :д Аз вече искам да си купя обувки и клъч, но изчаквам първата проба уж, както и за бижутата. :Д
Странно ми е и не е по хубавия начин :/ Искам нещата да се променят, но не правя нищо по въпроса и вече започвам да се ядосвам на себе си и ми е многомногомного самотно, има дни, в които усещам липсата му с всяка частица, но поне малкото човече ми носи толкова голяма радост, най-голямата даже и любовта му е толкова искрена, че се разтапям чак. А като си легна след малко отново ще си потъна в мислите... мдааа
Последно редактирано от TheDevilInMe : 02-27-2015 на 20:23
cuz I swear, I don't care ... ;]]
ох, милата :/
от колко време не сте се виждали
бтв, мога да ви споделя с каква кола ще съм, цялата история, но на лично, ако някой иска :Д тва е новото
^мерси много, момичета![]()
гледай от положителната страна
като на един вид малко препятствие, което ви сплотява и закалява, както и малко разнообразие, после все ще сте си заедно :д
дам, просто се дръж и си поплачи, ако имаш нужда
и чуй един виц, дето си измислих и надувам главите на хората с него: влиза един гей в магазин за велосипедски части и пита продавача 'имате ли педали', продавача поглежда в склада, връща се и вика 'не, ама гледай от положителната страна - ти си си жив педал'
дано те разсмее ;/
:Д:Д:Д Галаксчи, ти си опасна, усмихна ме *blush*
Боже, пак се депресирах, ще умра вече.
А има ли как да се преситя от витамини? Трябва ли да си правя почивка от пиенето на капсули.
Последно редактирано от Naive : 02-27-2015 на 21:37
нели, антидепресни се де, пийно едно етанолово фрешче :д
едит: ако витамините са мастноразтворими - да, ако са водноразтворими, ги изпишкваш, но пак недей един тон :д
не пия алкохол вече
а бтв форумни хора, да ви кажа, че виждам роклята вече в ЛИЛАВО и КАФЯВО
Аз не бях писал в тази тема... Ами как да се чувствам в тая насока любов, не много добре.. Имах си приятелка, с която бяхме заедно 1г и 2 месеца, но нещата приключиха и сега гледам да я преодолявам по всякакви начиниДолу горе се справям
Не, мисълта ми беше друга, ако си пия всеки ден конкретната доза витамини (хапчета), дали трябва да правя почивки или мога да си ги пия цял живот като добавка.
според мен е хубаво да разнообразиш и да си даваш почивка или да ги разменяш с други :д