- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
туй то"This photograph was probably taken on a phone camera and is very poorly exposed," Garg wrote. The colors people see are dependent on whether their retinas interpret this photo as overexposed or underexposed, according to Garg.
People who see black and blue are probably seeing the photo as overexposed, she said. And people who see the dress as white and gold, are probably seeing the photo as underexposed.![]()
// в случай, че някой е любопитен - тия от вас, които я виждат в бяло, не стават за фотографи хихихиихихих ;д шегувам се, разбира се
а и впрочем на Ива теорията за осветлението у дома има резон. Като мернах роклята в статията от ФБ, цитат от която ви линкнах сега, за част от секундата и аз я видях в някакво мръсно бяло. Предполагам поради факта, че фонът във ФБ е чисто бял, 5 часа сутринта е и тъкмо ставам, а монитора ми ще ми извади очите като отворя сайт с бял фон.
// и що сички се дразнят за тая рокля. Мен ми е толкова интересно
дори съм си харесал ей-това курсче https://www.edx.org/course/light-spi...n-mitx-9-01-1x да си го изгледам малко по малко като ми е скучно
Последно редактирано от Auriss : 02-28-2015 на 02:54
Едва се прибрах. Супер зле ми е, тея стълби ми дойдоха много.
С такова нетърпение очаквах днешния ден, а сега с още по-голямо искам той да свърши и да си легна и да се наспя, което е тъжно. Направо нямам думи.
Ядосана съм, много. Не знам как ще издържа нито през деня, нито довечера на концерта. Най-малкият звук ме дразни, а ще ходя на alternative. Оф.
След дъжд качулка малко, но да си кажа и аз, че виждам роклята в черно и синьо, без никакви други оттенъци :д
А като видях поста на Нела реших, че говори за балната и отдолу всички се ебават :д Не бях видяла оригиналния, хаха
Добро утро! Супер съм. След два часа съм на рожден ден! Ще прекарам поредния як ден. Офф тази коса не мога да я оправя, уж трябваше да се подстрижа, но фризьорката ми не е в града, а косата ми не се оправя, постоянно стърчи..![]()
Потресен от поредното политическо убийство в Москва.
Welcome to the Jungle...
Защото най-вероятно никога няма да мога да приема и осмисля варваризма на руските властимащи. Независимо дали се казват Иван Грозни, Ленин, Сталин или Путин.
Welcome to the Jungle...
@Дарки - врътни сега едно кръгче из бг новинарските сайтове и гледай сеира в коментарите
Как беше израза ? А, да - полезни идиоти.
Че политиката е 'тиняк, зараза, тор' -така си е. Но винаги е по-добре човек да е информиран.
Team virgin strikes again.
тъжната история на папагала e документирана дори - http://www.imdb.com/title/tt0405422/
Последно редактирано от Aeternal : 02-28-2015 на 09:16
Ето в такива моменти, разбирам колко си е заслужавало всичко. Всяка минута прекарана в тренировки, всяко едно лишение всяка капка пот и всичкия огромен труд. Момента когато се качиш на стълбичката и си горд от себе си.Остана още малко, ще се справя.
ами исках да излезна да пия некоя бира, но се оказа, че няма с кого
всичките ми другариме изоставиха
окаяна съдба
чувствам се предаден
;/
Ами да, гордейте се, че сте прости и не се интересувате от нищо. Както е казал шопът: "Най мразим да мислим."
Welcome to the Jungle...
Ти пък от какво се интересуваш, от някви досиета X ли ?
Не, но с удоволствие бих платил еднопосочните билети на теб и себеподобните ти до любимата ви Русия. С надеждата, че ще останете там завинаги.
Welcome to the Jungle...
Илия, не става, Русия си избира на кого да дава визи, това не включва олигофрени..
Там така или иначе си имат в излишък.
Welcome to the Jungle...