- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Мислех да пиша, ма т'ва ескалира.. Не ми се занимава.
Илия само ще кажа, че няма смисъл да се възмущаваш (особено тук), няма кой да те разбере..
По темата единствено ще кажа, че България е толкова малка и незначителна, че на фона на глобалната политика, ние сме без право на глас.
А папугайчо няма ли кой да го репортне на некоа служба да си го приберат, педофилството е забранено от закона май. ;о
Па и на всичкото отгоре е с дименция умрелтака.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тоооолкова да обичам да оставам сама и още толкова да мразя.
Ако ще ми го връща, поне да ми каже, че това ѝ е целта. Много ми е гадно така. Ще го преживея де, но няма какво да се сърдя.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Под 14 е напълно незаконно и ако се разбере, държавата ще го осъди... След получен сигнал
От 14 до 16 години, ако се разбере, родителите имат право да го осъдят, но не е задължително.
След 16 никой освен жертвата няма право и то вече обвинението май се превръща в изнасилване (не съм сигурен) или е педофилия, а след 18 става изнасилване.. както и да е.. за другите точки съм сигурен..
Dr. Gregory House
Приличаш ми на Нидялко от ПИК.
Welcome to the Jungle...
Отклоняваш въпроса, май финансите ти се изчерпват с продажбата на някой от семейството.
http://clubz.bg/15311-gari_kasparov_...voto_na_nemcov
аз ей така да го пусна
нали, сигурно и световният шампион по шах е идиот
Фишка, двамата с папагала сте типичен пример за това докъде стига човек, когато не се интересува от нищо.
(или айде в твоя случай - от почти нищо)
Auriss, ако питаш русофило-педофила и другите дементи, вероятно и Каспаров нищо не разбира.![]()
Welcome to the Jungle...
Давай Фишка, инквизирай я, накажи тази блудница с цялата строгост на религията.
Със сигурност мога да се похваля с доста повече реални житейски постижения от теб (което не е много трудно, защото твоите са минимални). Тук има достатъчно хора, които ме познават и могат да го потвърдят.
А ти си прекалено спрял, за да ти се доказвам.
Welcome to the Jungle...