.
Затворена тема
Страница 256 от 367 ПървиПърви ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 376 до 6 400 от общо 9154
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Когато си кръчмар в realm-а, свикваш с качеството и количеството на музиката, нали така?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    ООооооооофф, кой ме кара да го обличам това кошмарно горнище, това сбъркано подобие на дреха?! Няма да казвам колко ми отне да го сваля от себе си... Няма такъв упорит цип, заклевам се, заклееевам се . Чупките и стойките бяха на ниво, обикалянето из всички стаи - също. Въобще гледката трябва да е била уникална. Мега много се радвам, че бях сама в апартамента ;d.
    Последно редактирано от paradosou : 03-03-2015 на 17:06

Супер фен
    Леко ми е замаяно, ама съвсем леко. :)
    Преди малко вечерях нещо, което скалъпих с подръчни средства и без особени усилия.
    Пийнах и чаша винце - реших да си направя букет от половин чаша "Мавруд" и половин чаша "Мускат". Май зат'ва сега ми е съвсем леко замаяно. (: Но поне съм спокоен, че приех доза антиоксиданти и ще по-пречистя малко организма. :) Докторите са го казали - до една чаша вино, не повече - спазвам и изпълнявам. :)

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Взеха ми фастум гел и сега ще поръчам и някакви хапчета :д Иначе благодаря, пробвах някои пози от нета в леглото, и са комфортни //за съжаление йога пози
    ако имаш котка, помага като ти легне на кръста, като компрес е, ако ти тъпче с лапички става и за масажор :д
    мойта понякога сама си усеща и ляга, друг път я намествам, даже ей сега си ми е легнала и ми мърка :д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ако имаш котка, помага като ти легне на кръста, като компрес е, ако ти тъпче с лапички става и за масажор :д
    мойта понякога сама си усеща и ляга, друг път я намествам, даже ей сега си ми е легнала и ми мърка :д
    Трябва да си вземе горещ душ - ама като говоря за горещ - горещ да е. И не за минута-две, а за повечко. Аз като го правя тоя номер издържам по около 15 мин. - 20 мин., през което време нищо не правя - просто си седя мирно под душа, а топлата вода се лее по мен. Кожата ми става червеникава като на Рак, ама аз съм си такъв, така че тогава всичко си иде на мястото. След това почвам да се усуквам и да усещам как цялото ми тяло изпуква тук и там. После си продължавам с хладка вода - толкова вече съм напарен, че може и със студена вода да се доизкъпя.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    най-после си намерих интригуваща книга. снощи я започнах и четох... до сутринта. не можах да спя много след това. неспокойният ми сън този път беше примесен с неща от нея, което беше за предпочитане естествено. и досадната ми майка: 'очите ти са червени'. верно ли бе, айнщайн, не съм забелязала. тази жена много ме смущава ;д. дори, когато не казва нищо, усещам укора й, знам какво си мисли. иска от мен да съм .. това, което иска ;д. няколко дни с нея и сякаш духът ми започва да се пречупва. нейните правила, нейните рамки, нейният ограничен светоглед. прекалено различни сме. понякога се питам как е възможно да ми е майка. и не, не защото не ме обича, а защото е... тя. имам нужда от свободата си, от усамотението. имам нужда да чувствам ... себе си, хах. странно е.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    най-после си намерих интригуваща книга. снощи я започнах и четох... до сутринта. не можах да спя много след това. неспокойният ми сън този път беше примесен с неща от нея, което беше за предпочитане естествено. и досадната ми майка: 'очите ти са червени'. верно ли бе, айнщайн, не съм забелязала. тази жена много ме смущава ;д. дори, когато не казва нищо, усещам укора й, знам какво си мисли. иска от мен да съм .. това, което иска ;д. няколко дни с нея и сякаш духът ми започва да се пречупва. нейните правила, нейните рамки, нейният ограничен светоглед. прекалено различни сме. понякога се питам как е възможно да ми е майка. и не, не защото не ме обича, а защото е... тя. имам нужда от свободата си, от усамотението. имам нужда да чувствам ... себе си, хах. странно е.
    Коя е книгата?
    П.П. Знам една книга, която може и да ти хареса. Пиши ми съобщение, ако проявяваш интерес.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на tireheb
    earthly blood speaking in the stone
    СЕ ТАА
    си сипа ена

Повече от фен
    Защо ми трябваше да го гледам този клип взех да дишам тежко.

Супер фен Аватара на Jaune
    Айдееее, кой си има радио предаване, аввв, а страничката ни е толкова сладка, че ще я изям. :>

А пък днес си видях първата любов и така се шашнах... случиха се толкова неща оттогава и пак. Не знам. Може би никога не забравяме нищо. :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^оой, ще се похвалиш ли кое е, може и на лични, че мойто човече и той води предаване към фмкж-то май се води :дд

^верно ли, светът е мега малък, а аз теб защо те нямам във фейсбук.. лично :Д

имам некои вдъхновения, не е като да нямам.

чувствам се добре
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    тази вечер си лягам ранo пък just me, my bed and I ^^ снощи легнах в 1 и после цял ден пълен парцал, няма нужда, не искам!
    пожелавам си/ви сладки сънища и по-малко форумни дразги ;д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

габи, искам и аз да знам
    мел и за твоя

девилинми, лека и на теб ^^

Мега фен Аватара на tori
    Ндааа, и аз отивам да го лягам. Стискайте ми палци да успея да заспя без гадта, че наистина ми звучи като нещо адски сложно. Лека ви нощ и да сънувате еднорози, от чиито задници излизат дъги. ^^

Мега фен Аватара на Blab
    ох, ох, вятърът ПАК ме разболя, но пък съм и влюбена, така че всичко (ще бъд)е наред!)))
    //о, о, а Рейгън Дери е подписала договор и аз съм)))))))))))
    колко малко ми трябва, да)))

тори и на теб {p}

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Полу- ново скандинавско кино http://zamunda.net/details.php?id=435565&hit=1
    Нападайте

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Все повече хора и привичките/темите им за разговор/забавленията им/държанието и възприятията им ми се струват повърхностни, плоски и, хм, кифленски. Дразня се как влагат потенциала си (защото всеки има такъв) в някакви ненужни и маловажни неща.

@Jaune още ли ходиш с Илья

пс убу мий, почива ми се още

@пацо - не, защо?

много обичам като почна да предъвквам стари истории.. not cool
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на an7raks
    Нда, добре ни се отразиха последните няколко дни заедно... Доста добре бих казал... Иска ми се да е така за винаги... И ще бъде, ама след 3-4 месеца.
    Още ми е гузно за меко казано отвратителното ми държание на моменти, но след последния ни разговор по темата смятам въпросът за решен и наистина вярвам в нея, въпреки че тя самата не може да си повярва. Все пак тя си е моето момиче и знам, че го може!

оф, тори и антракс, разчувствахте ме :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си