.
Затворена тема
Страница 257 от 367 ПървиПърви ... 157207247253254255256257258259260261267307357 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 401 до 6 425 от общо 9154
    Мега фен
    Втори ден без сън.

https://www.youtube.com/watch?v=KfsABX3S5Ss

Human nature, eat a bag of dicks.

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    @пацо - не, защо?
    очаквах откъде знаеш
    просто питам, не знам, curious съм относно такива взаимоотношения (на хора от форума или покрай хора, които познавам оттам)
    а и бяхте cuties

Скучно ми е, ама не е като да няма какво да правя, просто ме и мързи. Искам да си намеря някакъв хубав филм, ама май няма, та ще се задоволя с Mockingjay за n-ти път вече, а може просто да взема да си прочета книгите, че са ми се натрупали 5-6 вече, които все си мисля да ги започвам и все нещо друго ми се появява и не мога.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бях крайно разочарована да чуя алармата си тази сутрин, така приятно си мислех,че ще си спя отново поне до 9-10...ама то било работен ден.
    ИСКАМ СЪЪННН!
    А съм приготвила и малко подаръче на мама, дано я зарадва

Кафе+кола преди да е минал 1 работен час,мда...тежко ми е, но пък ми плащат...so I got that going on for me
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не помня кога последно спах нормално и спокойно...
    Закуска- бирен фъстък. Да живее здравословното хранене.
    Лягам и умирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Бях крайно разочарована да чуя алармата си тази сутрин, така приятно си мислех,че ще си спя отново поне до 9-10...ама то било работен ден.
    ИСКАМ СЪЪННН!
    Същото!! :д
    Ще се утешавам с чай, бисквити и П.И.Ф. на работа.

Хубаво ми е иначе, но усещам, че това се случва, защото не го мисля толкова и съм се 'оставила по течението'. Имам си някакви вътрешни чуденки, но съвсем съзнателно бягам от тях в последните дни.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    оф, тори и антракс, разчувствахте ме :д
    Извинявам се от името на двама ни!

Иначе, покемона ми продължава да ме радва дори и от разстояние.
    Хубавото й на тая седмица е, че е само три дни и вдругиден пак отлитам.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Надула съм си музиката и не ме греят съседите, кафето ми се разлюлява даже ..
    Единственото лошо е, че довечера съм на работа, пф.
    Нооо отпуската вече чука на вратата, а коооолко неща имам планувани.
    Започвайки с рожден ден в събота, тоя път ще се разбия, досега все не го правех, щот вечно бях на работа на другия ден ..
    А след това май се очертава пътуване, за което още не съм решила, но май ще го направя, пък каквото стане, поне ще си видя любимия град и любимото място .
    Ох, дано майка е добре, ще видим после..
    То и аз де, ама моя лекар е далечко оставен във времето, не ща да ходя пак по кабинетите в тоя Пирогов, последния път беше ужасно преживяването, майка им мръсна..
    Карай, днес ще ми е хубав деееен ..

Супер фен
    За пореден път спах до 11:30... и днес е работен ден... Е, да, ама аз съм в отпуск и днес, и утре, и в Петък - мога да си позволя да бъда мързелив.
    Влизам във форума - гледам - радвам се на специално отношение (: Бях сам сред тълпата, заедно безчинствахме всички, накрая само двама виновни (в т.ч. аз)... Поне днес научих нещо ново - този форум потъпква Конституцията на Република България, където черно на бяло е записано, че съдебната система в нашата страна е три инстанционна. Ам, тук властва диктат... Хубаво, ще се съобразявам с Диктатора, щото не искам да си имам проблеми. (:
    Последно редактирано от M**** : 03-04-2015 на 10:02

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Събудих се накриво.. Всичко и всеки са ми криви.. Не ми се занимава с нищо..
    Свалих си филмец, чудя се дали да го гледам..
    Слушам музика, пия чай.. Днес е ден за почивка.. Душевен оргазъм..

И се заяждам очевадно.. И то без да се усетя.. Студен съм си, задник съм си.. Нормално е..
    А и как няма да съм? С толкова неща на главата. Не знам за кое първо да мисля..
    Искам да си подредя приоритетите, но е наистина много трудно.. Объркано ми е..
    Поне тя е прекрасна, а и тренировките вървят добре, та не всичко е пълен шит.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Аз успях да спя криво-ляво, даже ей сега пак се мятам в леглото. Изяла съм повече храна, отколкото ям обикновено, но не ми е чак много сложна цялата работа. Странното е, че ми се пуши в носа и не се раздразних особено, но виж като се прибрах в нас, малко сложно се удържах. Имам странното чувство, че тоя път ще го бъде и а дано вече, че тва ми е сигурно милионния път, в който пробвам да спра да пуша. Довечера ще се разходя самичка малко, ще ми се да мръдна нанякъде, че така ми е по-лесно да се удържа. Някак си съм свикнала да пуша като нямам кво да правя в нас.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ох, толкова мило ми стана като ми звънна в 12 точно, защото знае, че тогава съм почивка, а аз бях изперкала вече защо не е във фб като би трябвало да е на работа, а той си взел болничен ден за да боядисва новото място.. :д и започвам да си фантазирам някви неща мм :д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    За пореден път спах до 11:30... и днес е работен ден... Е, да, ама аз съм в отпуск и днес, и утре, и в Петък - мога да си позволя да бъда мързелив.
    Влизам във форума - гледам - радвам се на специално отношение (: Бях сам сред тълпата, заедно безчинствахме всички, накрая само двама виновни (в т.ч. аз)... Поне днес научих нещо ново - този форум потъпква Конституцията на Република България, където черно на бяло е записано, че съдебната система в нашата страна е три инстанционна. Ам, тук властва диктат... Хубаво, ще се съобразявам с Диктатора, щото не искам да си имам проблеми. (:
    You're funny, dude.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пострелях малко, доста съм доволна, макар и някои от изстрелите да не бяха особено успешни. Не бях стреляла от...миналата Нова година? Нещо от сорта. Харесва ми, че прекарвам известно време с баща ми така. ;3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Чувствам се... безцелна. И след разговор, се оказа, че възрастта не е предпоставка за решение, освен, ако не си лекар. Не искам да се лутам между всичко и да не мога да избера своето поприще. Не знам как успяват хората да се чувстват удовлетворени. Но е хубаво, че го проведохме този разговор, беше труден и за двете ни, но смятам че беше много полезен. И трябва да се замислям по-често какво правя и защо.

//И да си кажа, че съм очарована от masterchef. Съдиите са повече от прекрасни, обожавам ги всичките и надеждата ми Андрейчо да е там се оправда. Няма българщина засега, дано няма и занапред. Доближава се доста американското (всъщност даже прекалено на моменти, но пак е по-добре от българските продукции :Д).

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Втори ден без сън.
    На 2ри level ли си е
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен
    Цветна картина...
    Ще използвам тези две думи: "цветна картина". С тях ще опиша наслаждението, което изпитаха очите ми, при вида на измитите зеленчуци, които чинно изчакваха своя ред да бъдат нарязани на малки парченца, за да станат част от нещо по-значимо... наречено "зеленчукова супа".
    Дори след претърпяната механична обработка по надробяване те продължаваха да радват окото. Цветна картина от ярко наситена зелена чушка капия, оранжев морков, жълт картоф, бяло-сиво-кафеникави гъби печурки, червена чушка капия и лук - лук, който се научих да запръжвам предварително (без каквато и да е миризма) в микровълновата печка...
    Сега тази ферия от цветове и витамини се вари... След час ще бъде готова. Да ми е сладко и приятно! (:
    //който иска - да заповяда

бтв: брей, гледам радост съм донесъл на поне трима човека с моя предишен коментар ;)

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    So crucify the ego before it's far too late
    To leave behind this place so negative and blind and cynical
    And you will come to find that we are all one mind
    Capable of all that"s imagined and all conceivable.
    Just let the light touch you and let the words spill through
    Just let them pass right through, bringing out our hope and reason.

Before we pine away..

Не мога да и се наслушам!
    https://www.youtube.com/watch?v=vIm6yJGjgEM
    Последно редактирано от heartshapedbox : 03-04-2015 на 17:20

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    //И да си кажа, че съм очарована от masterchef. Съдиите са повече от прекрасни, обожавам ги всичките и надеждата ми Андрейчо да е там се оправда. Няма българщина засега, дано няма и занапред. Доближава се доста американското (всъщност даже прекалено на моменти, но пак е по-добре от българските продукции :Д).
    Я кажи, ще те видя ли тази вечер, или да не си правя труда да пускам телевизора?

anonymous708973
    Guest
    Мъж ти участва в предаването ли или аз съм спряла?

Мега фен Аватара на 102
    като цяло си си спряла

Мега фен Аватара на 102
    но да казва да пускаме ако има наши ора

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не виждам светлина в тунела,което доста ме натъжава и ме кара да се замисля...
    Накъде отивам изобщо ?Сама ли ще продължа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си