.
Затворена тема
Страница 260 от 367 ПървиПърви ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 476 до 6 500 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Jaune
    мм, не беше с нея май :Д мързи ме да го чуя пак, но съм почти 100% сигурна
    мерси :>

он:
    Бясна съм, само се чудя кой ще го отнесе. Толкова ме изнервят всички с тъпите им простотии, що не тегля една майна, ще съм мила и добра аз, ооооо... никой не си направи труда дори да ме пита как е минало, всички знаят да плямпат само за себе си, но после аз съм егоистка.
    _|_

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Май имаш нужда от по-алтруистични приятели.
    Welcome to the Jungle...

Не ми се говори направо, май съм в тоя пост-гимназиален период, в който осъзнаваш, че с някои хора си бил приятел само защото сте били по цял ден заедно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подозирам омега-3 и селена като виновници за подпухването.... Ш ги спирам май.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мъникът днес има рожден ден и мама е купила торта хаха. Едвам изядох едно парче и то малко, а по принцип ям поне 2. ;с Изгубила съм тренинг! Вчера ме бъзикаха, че съм била като клечка и пак съм яла малко, пък аз просто нямам апетит. Пък и не съм като клечка, едвам се гледам и макар, че "тренирам", все още не съм доволна от резултатите. ;с

Питаха ме къде в България съм обикаляла и осъзнах, че списъка е толкова дълъг, че сигурно дори половината места съм ги пропуснала. :Д А искам на повечето да отида пак. ;с А нямам времето и компанията, с която да го направя. ;с Уф..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ще занеса подарък на приятеля ми утре:
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...a02c77854a28c5

:Д знам, че е дебилно, но и двамата обичаме пушиин :Д

ох и мартеници трябва да търся, пфу, дано има.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Не ми се говори направо, май съм в тоя пост-гимназиален период, в който осъзнаваш, че с някои хора си бил приятел само защото сте били по цял ден заедно.
    Ще направиш необходимата пресявка, въпрос на време е.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ще занеса подарък на приятеля ми утре:
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...a02c77854a28c5

:Д знам, че е дебилно, но и двамата обичаме пушиин :Д

ох и мартеници трябва да търся, пфу, дано има.
    ебати яката чаша
    откъде е?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ебати яката чаша
    откъде е?
    картинката си я извадих от на пушиин блога/гуугъл, едитнах си я малко на фотошоп и им я пратих, а мога да ти пратя сайта, 2 дни отне изработка + доставка ( от нова загора ) , и безумно евтино :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да минава и днес и следват 2 дни почивка.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Абе тоя сняг се побърка бе! Пфффф!
    Днес ми е студено, сънено, а трябва да ходя на инструктаж.... ОМГ... Утре мислех да ходим до Джъмбо, ама с тоя сняг, ако не се стопи май ще си останем вкъщи, мада фака....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен
    Форума ми доскуча ;/
    Педофила и латентния се изнесоха и нямам забавления.
    Ебал съм го ученето, чудя се дали да не си нашия цялата заплата в нова видеокарта и да си сцепя гъза от новите фаркрай и деад айланд.

Супер фен Аватара на chupachups
    Как може толкова жестоко да ме боли корема... пффф. Дано да се оправя до следобед.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Какъв тоя сняг ве, т'ва време откачи ли ве, ейй чшшш алооооо...
    Тренировките ще ги преживея, ама днес мислех да карам ве..
    Еби му майката и снега гнусен.. Да се маха по-бързо
    Беше скучна вечер, епично глуповата сутрин..
    Сега като си припомням к'ви неща говорех..
    Дават го включително и събота да вали. Уж беше направо пролетно време и вчера запука сняг, неска пак, утре пак ще има. Тамън мислех да прибирам зимното яке в гардероба.

П.П Неска дано ми е як ден, искам спокойствие не някой да ми дига нервите още от обяд със ставането. Да се маха тоя сняг че откачам, дано в Неделя се затопли и да няма повече сняг.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Май някакво главоболие се опитва да ме хване отново :/

Мега фен Аватара на tori
    Нда, и тука запука гаден сняг. Ама все тая, в душичката ми е по-топло, отколкото можете да си представите. Довечера ще си го намачкам пак, защо да ми е криво?! Намерих си едни стари записки на разсъждения из телефона, когато не съм знаела какво ще последва и съм се чувствала самотна. Колко е хубаво, че той е до мен! От три месеца (без един ден!) се чувствам точно като детенце в сладкарница без продавачка - мога да си вземам от всички сладкиши, нищо не е забранено, а онова извън пределите на магазинчето, не ме интересува по никакъв начин.

Спеше ми се, ама хапнах и малко живнах. Сега ще си направя едно кафенце и ще си намеря нещо приятно за гледане.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    вали дъжд, обичам дъжда, кара ме да потъна в мисли и да съм невидима ;д или да се радвам на някой филм в компанията на чай <3
    Он: толкова е груб баща ми понякога, изобщо не се усеща колко много ме наранява, държи се като задник с извинение... Ноо аз съм над тези неща пък, напук ще се усмихвам, животът е инересно нещо...
    П.П Искам и сняг, но знам, че в Пloveдив едва ли ще ме огрее ;/ ;д Защо го мразите толкова, на мен ми създава усещането за приказна обстановка
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    вали дъжд, обичам дъжда, кара ме да потъна в мисли и да съм невидима ;д или да се радвам на някой филм в компанията на чай <3
    Он: толкова е груб баща ми понякога, изобщо не се усеща колко много ме наранява, държи се като задник с извинение... Ноо аз съм над тези неща пък, напук ще се усмихвам, животът е инересно нещо...
    П.П Искам и сняг, но знам, че в Пloveдив едва ли ще ме огрее ;/ ;д Защо го мразите толкова, на мен ми създава усещането за приказна обстановка
    Защото вместо да съм виснал в нас и да пия чай, можех да карам мотора по улиците? Примерно..
    А и тренирам отвън и не е много комфортно като е мокро и студено.. ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цецо, няма да вали винаги, ще си подновиш тренировките, споко, винаги можеш за 2-3 дена да си намериш друго занимание, сещам се за едно, което определено подържа тялото във форма
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Не се бях гримирала от 20 дни. И то големият грим днес де, спирала и гланц.
    Кихам нещо.
    Останах home office и днес, без да предупредя, дано не ме хейтне шефката, ама е клинч навън, а кръстът още не ми е минал.
    И късно писах, че ще си тръгна 3 часа по-рано ( да ми го вземат от overtime, който имам ) в последния момент, ама го правя, защото ми е неудобно да питам за подобни неща супер неудобно ми е и отпуска да взимам, а най-неудобно ми е с болничния - ако ще да ми е много зле, се чувства все едно бягам от отговорност, и ми се наложи 2 пъти да взимам май тези месеци и ми беше супер тъпо.
    Но пък имам цяла събота и неделя, и после цяла седмица, да си правя разни работи, ще взема да направя и нещо по работа.

Иииииии летя, след няколко часа, и ако не се ударя някъде, ще гушкам прекрасника ми в 11:30pm CET
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цецо, няма да вали винаги, ще си подновиш тренировките, споко, винаги можеш за 2-3 дена да си намериш друго занимание, сещам се за едно, което определено подържа тялото във форма
    Идейно..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    да не съм чула нищо против снега! най-после зима, в която нямаше такъв отвратителен дефицит. може ли в контиолахти да бъде толкова топло, бе?! а е мисля най-близо до северния полюс от традиционните ски дестинации. неска нема нищо интересно освен скоковете и тренировката на алпийците, което зяпам сега, ма се пак... тренировка. тегавко. утре като почна в 12 със спускането на жените, чак в 9 ще се отделя от тв-то след ски джъмпинга ;д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз, и аз искам приказен пловдивски сняг, ПЪК!

Зарадваха ме с чудесна новина, а бях започнала да се притеснявам вече. Ако всичко върви по план, следващата седмица ще е доста тежка, но пък ще си заслужава.

Събота и Неделя си ги заплювам за почивка от всичко и всички, ако може. : )

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Я, то боляло о.О.о
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си