- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
мм, не беше с нея май :Д мързи ме да го чуя пак, но съм почти 100% сигурна
мерси :>
он:
Бясна съм, само се чудя кой ще го отнесе. Толкова ме изнервят всички с тъпите им простотии, що не тегля една майна, ще съм мила и добра аз, ооооо... никой не си направи труда дори да ме пита как е минало, всички знаят да плямпат само за себе си, но после аз съм егоистка.
_|_
Май имаш нужда от по-алтруистични приятели.
Welcome to the Jungle...
Не ми се говори направо, май съм в тоя пост-гимназиален период, в който осъзнаваш, че с някои хора си бил приятел само защото сте били по цял ден заедно.
Подозирам омега-3 и селена като виновници за подпухването.... Ш ги спирам май.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мъникът днес има рожден ден и мама е купила торта хаха. Едвам изядох едно парче и то малко, а по принцип ям поне 2. ;с Изгубила съм тренинг! Вчера ме бъзикаха, че съм била като клечка и пак съм яла малко, пък аз просто нямам апетит. Пък и не съм като клечка, едвам се гледам и макар, че "тренирам", все още не съм доволна от резултатите. ;с
Питаха ме къде в България съм обикаляла и осъзнах, че списъка е толкова дълъг, че сигурно дори половината места съм ги пропуснала. :Д А искам на повечето да отида пак. ;с А нямам времето и компанията, с която да го направя. ;с Уф..
Ще занеса подарък на приятеля ми утре:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...a02c77854a28c5
:Д знам, че е дебилно, но и двамата обичаме пушиин :Д
ох и мартеници трябва да търся, пфу, дано има.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да минава и днес и следват 2 дни почивка.
Welcome to the Jungle...
Абе тоя сняг се побърка бе! Пфффф!
Днес ми е студено, сънено, а трябва да ходя на инструктаж.... ОМГ... Утре мислех да ходим до Джъмбо, ама с тоя сняг, ако не се стопи май ще си останем вкъщи, мада фака....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Форума ми доскуча ;/
Педофила и латентния се изнесоха и нямам забавления.
Ебал съм го ученето, чудя се дали да не си нашия цялата заплата в нова видеокарта и да си сцепя гъза от новите фаркрай и деад айланд.
Как може толкова жестоко да ме боли корема... пффф. Дано да се оправя до следобед.
Дават го включително и събота да вали. Уж беше направо пролетно време и вчера запука сняг, неска пак, утре пак ще има. Тамън мислех да прибирам зимното яке в гардероба.
П.П Неска дано ми е як ден, искам спокойствие не някой да ми дига нервите още от обяд със ставането. Да се маха тоя сняг че откачам, дано в Неделя се затопли и да няма повече сняг.
Май някакво главоболие се опитва да ме хване отново :/
Нда, и тука запука гаден сняг. Ама все тая, в душичката ми е по-топло, отколкото можете да си представите. Довечера ще си го намачкам пак, защо да ми е криво?! Намерих си едни стари записки на разсъждения из телефона, когато не съм знаела какво ще последва и съм се чувствала самотна. Колко е хубаво, че той е до мен! От три месеца (без един ден!) се чувствам точно като детенце в сладкарница без продавачка - мога да си вземам от всички сладкиши, нищо не е забранено, а онова извън пределите на магазинчето, не ме интересува по никакъв начин.
Спеше ми се, ама хапнах и малко живнах. Сега ще си направя едно кафенце и ще си намеря нещо приятно за гледане.
вали дъжд, обичам дъжда, кара ме да потъна в мисли и да съм невидима ;д или да се радвам на някой филм в компанията на чай <3
Он: толкова е груб баща ми понякога, изобщо не се усеща колко много ме наранява, държи се като задник с извинение... Ноо аз съм над тези неща пък, напук ще се усмихвам, животът е инересно нещо...
П.П Искам и сняг, но знам, че в Пloveдив едва ли ще ме огрее ;/ ;д Защо го мразите толкова, на мен ми създава усещането за приказна обстановка![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Цецо, няма да вали винаги, ще си подновиш тренировките, споко, винаги можеш за 2-3 дена да си намериш друго занимание, сещам се за едно, което определено подържа тялото във форма![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Не се бях гримирала от 20 дни. И то големият грим днес де, спирала и гланц.
Кихам нещо.
Останах home office и днес, без да предупредя, дано не ме хейтне шефката, ама е клинч навън, а кръстът още не ми е минал.
И късно писах, че ще си тръгна 3 часа по-рано ( да ми го вземат от overtime, който имам ) в последния момент, ама го правя, защото ми е неудобно да питам за подобни нещасупер неудобно ми е и отпуска да взимам, а най-неудобно ми е с болничния - ако ще да ми е много зле, се чувства все едно бягам от отговорност, и ми се наложи 2 пъти да взимам май тези месеци и ми беше супер тъпо.
Но пък имам цяла събота и неделя, и после цяла седмица, да си правя разни работи, ще взема да направя и нещо по работа.
Иииииии летя, след няколко часа, и ако не се ударя някъде, ще гушкам прекрасника ми в 11:30pm CET![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да не съм чула нищо против снега! най-после зима, в която нямаше такъв отвратителен дефицит. може ли в контиолахти да бъде толкова топло, бе?! а е мисля най-близо до северния полюс от традиционните ски дестинации. неска нема нищо интересно освен скоковете и тренировката на алпийците, което зяпам сега, ма се пак... тренировка. тегавко. утре като почна в 12 със спускането на жените, чак в 9 ще се отделя от тв-то след ски джъмпинга ;д
И аз, и аз искам приказен пловдивски сняг, ПЪК!
Зарадваха ме с чудесна новина, а бях започнала да се притеснявам вече. Ако всичко върви по план, следващата седмица ще е доста тежка, но пък ще си заслужава.
Събота и Неделя си ги заплювам за почивка от всичко и всички, ако може. : )