- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Кой го е писал това на английски? Има още хляб да изяде докато стигне Бареков, ама все пак...
Добре ми е, полека-лека си връщам мотивацията. Нямам право на грешки.
Вероятно ми предстои решение, което няма да взема, а ще оставя нещата да се развият от само себе си. Дали защото ми е изключително некомфортно да водя подобен разговор или защото не е необходимо да съм крайна, не знам, но при всички положения сега му е времето да наложа определена дистанция... И да го направя плавно, защото каквато съм джаста-праста, ще избухна в неподходящ момент. Излишни нерви са, пък и нямам желание да се карам с никого, просто не искам да се боря с недостатъци, които отсрещната страна дори не приема за такива и в отговор слушам само оправдания и адски нелогични обяснения, изсмукани от пръстите.
^ Звучи толкова мъдр. това с дистанция, а при мен не става, good luck
Защо не става?
Можеш и на лично да пишеш, бих използвала малко чужд опит, понеже собствен нямам, за съжаление.
Трябваше да дойдеш одеве да правиш алпийската дисциплина почистване на двор от сняг и то мокър с лопата снегорин да видим колко ще си доволна от снега след това.Иначе и аз попринцип като цяло не е да не обичам снега.
Когато го ринеха други,а не аз, като бях малък исках всяка година да натрупа толкова,че да си правиме пещери под снега за да стигнем до дадено място.
Така винаги е най-лесно,но пък от една страна те разбирам.Обаче не бива да се сърдиш ако някога някой се дистанцира от теб заради определени твои недостатъци.Защото бъди сигурно хора без недостатъци просто няма.Вероятно...не,а със сигурност и ти не си от изключенията.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
оф, останах без дори е-д-н-а стотинка :с ама си заслужава де, имам си билет за мос деф аааа <33 и нямаше как да не го отпразнувам със старбъкс :д и си видях човечето, което макар и депресирано ми е супер прекрасно ии наистина усещам, че се прехвърлихме на друго ниво. утре баща ми има рожден ден, което значи тортаа <33 имам куп задачи за унито да свършва през почивните дни, с него няма да можем да се видим, ама тва е положението :с
Писна ми от малоумщините на някои хора в работа, направо ме изкарват извън нерви ...
maDamn
И мамето има рожден ден утре :д
Честит билетаз все още съм раздвоена между него и dub fx, не мога да реша и това е. Апф :д
Главата ми мина, пуснала съм си весела музичка и ми е хубаво. След час свършвам работа и искам айляшка вечер с него, филмче и чай, дано така да стане.
Далеч съм от подобна мисъл, пожелавам си просто този някой да ми даде шанс да се поправя. Както и аз дадох - просто това са недостатъци, които ми бъркат в мозъка, не желая да се прехвърлят върху мен, а аз имам притеснителния навик да усвоявам качествата на най-близкото ми обкръжение. Отсрещната страна обаче все си намира подходяща причина за егоизма/премълчаването/адската нелогичност и ми разтяга половин час локуми, за да излезе права. Мерси съм.
Един от моментите, в които се усмихвам на монитора повече от час, без да спра...
чуствааамммм, че ми се излиза на някъде :д
най-обичам когато вали....цял ден не съм станал от леглото
Ей много го мраза т'ва гнусно време... Или ще вали като хората или не...
Новият мотор трябва да се изпробва пак..
Нещо и аз не знам как се чувствам.. Ама си намерих яка песничка..
Което е радващо..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ох, аз първо разбрах, че дъб фх ще идва и бях ААА <33, после видях, че и мос деф ще идва и бях ААА <33, после се усетих, че и двата ивента са на една и съща дата и саднах хаха но все пак на мос му е за първи и вероятно последен път тук, не ми се ще да го изпускам.. и дъбчо е магичен де, но да се надяваме, че пак ще ни посети ^^
сдухах се. вече разбирам защо днес ми каза това, явно повлиян от снимката на ** от вчера, явно иска да приличам на нея.. хах
Понякога е прекалееееено самокритичен. Казах му, че си мисли простотии, ама той пак не, та не. Прекарахме си страхотно, той също го потвърди, но си е друго да знам, че има такива комплекси /???/. Нещо ми подсказва, че другата седмица филмът ще се спре на 10-тата минута и ще си говорим до последно. Мда, Нострадамус е тук. :Д Всъщност съм убедена, че така ще стане и съм убедена, че няма само аз да съм причината.И все пак няма смисъл да гадая какво ще става напред във времето. Днес беше невероятно, с тези 5 часа си наваксахме за 11-те дни изтървано време. :Д Имам чувството, че никога няма да ми е достатъчно времето с него. Пък помня Т. колко ми се караше преди няколко месеца, като му написах това изречение, последвано от още няколко. Сега го чувствам много по-силно.
Мразя неблагодарността. Това държание не е на човек, който можеш да наречеш приятел. Не помня да е имало случай да ми е помогнала и да съм ѝ казала "Ми помощта ти не беше достатъчна, трябваше повече да направиш". Ама нали, едно е да ти направят 4 от 5 упражнения, защо не бяха 5? И това, че съм ѝ казала още снощи "Чети по история, че утре ще ни изпита" и после ѝ казах каквото можах, нищо не значи. Трябвало да ѝ продиктувам урока, та тя да го каже на господина. Нищо, че той седеше над главата ми, нали...За испанския пък въобще не ми се говори. Ама нали, аз не съм истинска приятелка, ква приятелка съм като не я поставям пред себе си? Все пак за мен трябва да е по-важно тя какви оценки има /без да е учила!!!/, а не аз. Три предмета имаме, и по трите ѝ помогнах колкото можах и накрая получавам "АМА ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПОВЕЧЕ, ТИ КВА ПРИЯТЕЛКА СИ, ТА ДА НАПРАВИШ САМО ТОВА?" Прекалено много важност ѝ отдавам, знам, просто ми е болно.
Мама и тя се е разстроила за глупости, но я разбирам, и на 4-мата ни е така по това време на годината. Ще мине и ще замине всичко.
Времето ме депресира.
Не знам в северните страни как оцеляват изобщо.
И не знам защо четох тая статия ама, мислех че най- много самоубийства има в северна Норвегия а те били в Литва 42/100 000 ми се струва малко обаче
Последно редактирано от LoadRunner : 03-06-2015 на 17:43
Времето е идеално.
П.П. Lilanda, кой клас си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ела да решаваме задачи
Довърших си цялата 3-та седмица май точно за крайните срокове ;д та съм доволен.
Дойде ми това в пощата : https://www.edx.org/course/computati...-mitx-6-004-1x
и макар да имам тъкмо 0-еви познания мисля да му отделя час-два тази вечер - току-виж се оказало интересно ;д и реша да го довърша.
// дриймуолкър е крийпи ;д