.
Затворена тема
Страница 262 от 367 ПървиПърви ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 526 до 6 550 от общо 9154
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    хаха представям си сега колко хора са проверили дали elderproblem.net съществува

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Толкова е скучно. Вече дори чатовете с нея са скучни. Всичко е скучно. Живота също е скучен. Дори скучаенето е скучно.. Днес така се държи, все едно е напушена.. дано да не е така, защото вече напълно ще се отчаям от нея.. не че преди това не се бях отчаял, ама просто сега си чатя с нея просто ей така..
    Хах, викам и "да не си напушена" и ми вика "да, ебах та".. Дори да е било на шега, не смятам че е уместно, май ще и тегля една майна и да прави к'вото си иска..

Пфф всичко било един голям майтап. Направо ще я убия!!
    Последно редактирано от Rafa7a : 03-06-2015 на 18:30

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Нда, предала си ми болката си телепатично. :д Лошотия.
    О, лошо. :/
    Ето ти панди за извинение ^^

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Еми да ти се не знае тъпия сняг...

Супер фен Аватара на Deadlock
    Освен да вървя напред напред напред, да не мисля, да не чувствам, да не се разсейвам, да не спирам...няма друг начин. Трябва да проработи

Супер фен
    Хм, тази вечер мисля коментара ми да бъде поднесен в нов стил:

Навън вали сняг...
    В град София точно в този момент вали сняг... Има хубав снеговалеж...
    ...
    Мисля да лягам...
    Аз спя само по боксерки...
    Прозорецът на спалнята ми вече шести ден е отворен...
    Шести ден прозорецът на спалнята ми не е затварян... Няма ден, няма нощ - седи леко отворен.
    Мисля да лягам...
    На хладно се спи спокойно...
    Аз спя спокойно, защото имам...

гореща кръв! (:

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Имам интервю след няколко часа, а ето ме будувайки цяла нощ...

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Добро утро. След два часа съм на клуб. За жалост, е последния клуб, а е толкова интересно там..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    СЧУПИХ СИ ОЧИЛАТА, МАМА МУ ДЕЙБА
    :@
    :@

Град
    BG
    Снягснягсняг!!!
    Излизам да строя снежни човеци ^^

Мега фен Аватара на Dagichka
    хаха сладурана :д честит рожден ден на майка ти ^^

харесва ми, че е толкова бяло и сладко в момента, но не мисля да си показвам носа навън и все пак мисля, че е крайно време пак да си стане топло, липсата на слънце ме депресира :д сънувах шашави работи, той не ми е писал.. вредният навик да си държа тела под възглавницата за да мога всеки момент през нощта когато се разбудя да видя дали ми е писал трябва да спра.. чакам тати да се събуди и да ядеем :д
    Последно редактирано от Dagichka : 03-07-2015 на 07:19

Град
    BG
    ^благодаря, честито и на баща ти!

няям лопата вкъщи да си изрина терасата, че е пълна със сняг. не ми харесва бе, не ми харесва.

иначе времето е симпатично, няма спор,
    гледаш и ти става мило, само не трябва да излизаш навън

аз днес цял ден тряя работя, ама познайте дали ми се работи..баси..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Имам интервю след няколко часа, а ето ме будувайки цяла нощ...
    Успех!
    Аз съм доволна от вчерашното запознанство. Тия дни отиваме с момичето навън, да видим ще си паснем ли и в реално време ;п.
    А колко много имам да учаа... Стягам се, наложително е.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Колко е хубаво да се наспи човек. Напоследък започвам да ценя съня си все повече.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Колко е хубаво да се наспи човек. Напоследък започвам да ценя съня си все повече.
    Т'ва е от ЕГН-то

//При мен тече обратния процес, почти не спя и нещо почвам да не го уважавам тоя сън.. за слабаци е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес пак заваля сняг.Вчера чистих в двора,а днес явно пак ще трябва да чистиме.
    А трябва и да се ходи още по на-високо и студено днес,защото е 39ти ден от смъртта на дядо ми и гроба му трябва да се изравнява.Как ще стане това в този студ,мокрота и сняг много не знам.Нашите след малко трябва да ходят и да пазаруват,че утре стават 40 дни и си има определен ритуал.

Като Ива спомена очила...те и моите отдавна са за смяна,защото са вече музеен експонат и почти всичко им е сменено,а баба ми от половин година напира да взимаме нови,но...все не се намира време,а и сега е много студено да се ходи до София.Освен това излизат около 200лева поръчкови са и трябва да се чака една седмица.

Иначе вчера попаднах на това:
    http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyu...stvoto-6032673
    Добре замислено като идея имайки предвид колко са издръжливи хлебарките,но...мини говорители и камери,мини платчици като ранички,дистанционен контрол за завиване на ляво и дясно като електронни играчки че даже и контролер за каране на хлебарките да тичат,та...човек рязко може да се запита,ами ако и нас днес по подобен начин ни контролират високоразвити извънземни същества,за които сме като хлебарки по интелект да правим каквото искат без дори и ние да подозираме?...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Освен да вървя напред напред напред, да не мисля, да не чувствам, да не се разсейвам, да не спирам...няма друг начин. Трябва да проработи
    Мхм...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като Ива спомена очила...те и моите отдавна са за смяна,защото са вече музеен експонат и почти всичко им е сменено,а баба ми от половин година напира да взимаме нови,но...все не се намира време,а и сега е много студено да се ходи до София.Освен това излизат около 200лева поръчкови са и трябва да се чака една седмица.
    о, може и за два-три дена да ти ги направят.
    много ме е яд. очила не се задържат при мен. или почват да ме дразнят рамките, или стъклата ми стават неподходящи след време... повече няма да инвестирам в скъпи рамки. тва ше са ми третите за .. колко.. 4-5 мес.
    от сутринта очите ми не спират да сълзят и са червени, и.. мътни, и ми е размазано.
    ъх. нз как ще изтрая още няколко дена така.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Снежен, приказен Пловдиввв, аххххх *въздиш* Влюбено ми е и много много доволно и приятно.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    о, може и за два-три дена да ти ги направят.
    много ме е яд. очила не се задържат при мен. или почват да ме дразнят рамките, или стъклата ми стават неподходящи след време... повече няма да инвестирам в скъпи рамки. тва ше са ми третите за .. колко.. 4-5 мес.
    от сутринта очите ми не спират да сълзят и са червени, и.. мътни, и ми е размазано.
    ъх. нз как ще изтрая още няколко дена така.
    Попринцип стават и за един ден,но моите имат някакви си там цилиндри и са поръчкови.Стъклата не ги държат по оптиките специално в София и поръчката и доставката отнема около седмица.Плюс това се добавя и факта,че поради допълнителни желания трябва да са антирефлексни и фотосоларни затъмняващи се в кафяво,защото не съм бил със затъмняващи се в сиво и може би ще ми трябва време да привиквам.Иначе на мен в общи линии няма промяна.Каквото такова.Иначе ти явно си рекордьорка по чупене на очила подобно на баща ми дето си ги сменя през месец, два,но пък той си взима за по 18 лева. Моите лично са вече на 10тина години,но както казах са вече музеен експонат.Сменяни са им дръжките,болчетата на дръжките,стъклата,тия силиконовите дето стоят на носа по няколко пъти,и болчетата им по толкова.Сега едното е кръстато,а другото право,лепена ми е рамката отгоре над едното стъкло в ъгъла до съединението,отгоре над другото стъкло до съединението,съединението между стъклата от едната страна в резултат,на което средното съединение между стъклата е леко безформена,поосукани са целите,на места боята се е поизтрила,но за сега си живуркат и си карам с тях.Поръчахме още преди няколко месеца една от тия фешън рамките дето били модерни в днешно време полуметал полупластмаса с широки дръжки,но нещо още не може да им дойде ред.Преди време искахме да правим вариант да вземем само нова рамка и да сложим стъглата,на нея обаче тоя варинат отпадна,защото такива рамки с толкова малки отвори за стъкла като моята така и не успяхме да намерим.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на chupachups
    Просто трябва да повярвам в себе си, мога го, ама защо толкова не си вярвам...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Просто трябва да повярвам в себе си, мога го, ама защо толкова не си вярвам...
    +
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И не е реално колко сме бозави, сутринта му подарявам чашата и той вади подарък за мен и какво да видя - пушиин плюшка, толкова е прекрасен :Д
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...ca0259241d1366

Иначе, най-прекрасното ми пътуване досега ...

2 часа преди полета отварям линка да си принтирам бординг картата - опа, не мога ..
    Отивам на летището и ми казват - сорЕ, 35 евро за бординг карта

И, отивам към гейта - час закъснение...

Стигам в барселона, и тичам бясно към метрото - изпуснах го за 1 минута...
    Тичам към такситата ( 35 евро и за такси ) , за да стига на време до гарата - изпускам влака за 1 минута точно, той щеше да ме закара за час и половина до сарагоса, а следващия - за 5 часа, т.е. ще пристигна в 3 през нощта.

И се почна един рев. Писна ми. Всичко изтървах. Смърдях на пот ужасно от търчане - търчане с тясна черна пола, нагласенка, среден ток, коса и лице със старание правени.
    Саднах много , ама трябваше да се купя билет , 30 евро, и ето как ме одрусаха 100 евро заради шибаните закъснения, което не е драмата, драмата е, че всичко напоследък ми е толкова трудно и тежко, и само се затварят врати, не се отварят, а ми писна да блъскам толкова много ( явно в неправилната посока ), та уж работя smart за сметка на hard, но напоследък ми е твърде хард, което означава, че не съм смарт достатъчно.

Та, ръмбих се във влака 5 часа, мразеща целия сваят, дремнах малко, стигнах на гарата.
    Някакъв полицай започна да ми говори на испански, не го разбрах, ама ме заведе на майната си и с моя се разминахме не знам колко пъти, накрая той си зарязал телефона в колата от притеснение, и слава богу му намерих колата и в един момент го чух да тича и всичко забравих, това беше един прекрасен момент, светът изведнъж стана прекрасен, толкова прекрасен, и всичко е толкова прекрасно, обожавам го. И тичаше към мен притеснен милия, и той също беше толкова щастлив :Д Обичам го, обичам всичко това.

В момента е на работа, ще се прибере към 22:30 и ми липсва

А трябва а продължа да си действам нещата и ... майната му на останалото, ще намеря начин.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    При вас заваля, то и при мен заваля ама се разтопи два часа по късно
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN