- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
fucking great..искам да живея вечно (няма сарказъм:ДД)
НомНом, много се радвам, че сте заедно. Като ти прочетох миналия пост и ми стана много миличко.
Уж ми е хубаво, но не съвсем. Знам какво/кой ми липсва, но не правя нищо по въпроса. Защо? И аз не знам.
Денят ми, настрани от всичките тези размисли, е прекрасен. Снежна разходка (направих си снежно човече^^), след това топло чайче и Incubus пред каминката. Ех <3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Писна ми вече,искам да идва пролетта,да мога да усещам мириса на разцъфналите дървета.
тоя терминал <3
//он:
https://www.youtube.com/watch?v=QczgvUDskk0
не бе, сериозно..
аз забравих вчера да се похваля - научих (по-конкретно 'разбрах' , щото знаех отпреди, ама не обяснено) какво е ентропия в информационната теория и защо алгоритмът на Хъфман е какъвто е.
До другата седмица ще съм го забравил, ама нищо ;д поне действително е интересен курса. Ама ми идва нанагорно![]()
В процес на забравяне съм на онзи гаден боклук. Времето и температурата навън кореспондират с настроенията,които се струят от мен.![]()
Лошо ми е направо.
Това есе ще ми извади душата. Още 2000 думи да мисля, изобщо не могат да ми се подредят нещата в главата, камо ли да ги подредя аз самата в написан вид. Имам още толкова много да уча, че и аз не знам как ще откарам следващите два месеца. Изобщо не ми се занимава. Искам ваканция. Тъпото е, че след 3 седмици ще имаме такава и аз ще трябва да я прекарам над учебниците от сутрин до вечер. Много изостанах с материала пак, голям съм лентяй, направо искам някой да ме нашамари, току виж ми дошъл някакъв акъл в кратунката.
Нямам време за нищо, а същевременно имам желанието да го губя в правене на нищо. Пълна трагедия съм.
Чувствам се прецакан :/
https://www.youtube.com/watch?v=VyiodSMNv4E
Eat, sleep, kill all humans, repeat.
Понеже знам че си вегетарианка (Добре)
https://www.youtube.com/watch?v=ChVS00Uf5E0
Едит: Имам подозрения че Пинкото и Монк са един и същи човек, и ако на изпънатото и легло сутрин открие вълничка взема 2 дози Прозак
Последно редактирано от LoadRunner : 03-07-2015 на 20:59
Ах, такава прекрасна вечер! Просто ей така да излезем и да се поразходим из града напълно безцелно и да се порадваме на хубавото време. Междувременно ми подари тренировъчна тениска и ме накара да си купя спортен сутиен, та ще си снобея с Адидас сега, че да ми се радвалИ хапнахме суши, пием вино и чоплим семки. Съвсем уютничко^^
Eдит: Load Runner, вегетарИАнка се пише.
Сарказма е силен.
Пиша съвсем сериозно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Отивам да оплача разбитите ми надежди.
Превръщам се в много безчувствена на тези тема,никога не ми е било така.
Липсва ми тръпката.
И нормалните ми отношения и комфортните моменти .
Честит празник и от мен.
Днес, вече вчера, си купих подаръче от мен за мен.Много съм доволна. Вече трима човека ми честитиха, а не съм сигурна дали въобще заслужавам честитка. >.< Убедена съм, че и той ще ми честити утре сутринта.
Нямам търпение да разбера дали ще ѝ хареса подаръка...