- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Great O face...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако не бях зает да мразя човечеството в момента, щях да съм почти впечатлен.
Честит 8-ми март, момичета и жени!
Да сте ни живи и здрави - продължавайте все така да красите тази планета, наречена Земя! (:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:Д
абе М******** ти вярно ли си на 29 изглеждаш на пет ;/
иначе мерси
Мухахахаахахаааа!
![]()
Аааа, не знам - може да съм сериозен, може и да се лигавя, може и двете да правя, но ще спра дотук, че модераторките ме дебнат да сгафя някъде и да ме пратят в... Путинска Русия.
galaxy29, иначе отново - Честит празник! (: А горното ми съобщение е в знак на уважение към вас - а дали е по детски написано - не ме брига... (:
оф, много крипита станахте ;/
иначе благодаря и честит и от мен на женската част (:
Аз щях да чакам да се наспя преди да го направя, ама честит празник на нехората.
Чувствам се като О'Брайън.
Ще трябва да си намеря някой хапчета за сън. Не е нормално да заспивам в 5-6 и да ставам в 2... Най-малкото лекции пропускам заради прищевките на организма ми.. То верно, че ще ходя на бригада, ама още ми е рано да свиквам с тамошното време![]()
>>DjBelev<<
Честит празник на всички представителки на нежния пол!
Бъдете все така мили, чаровни и добри!
Последно редактирано от Rafa7a : 03-08-2015 на 04:39 Причина: правописна грешка
след като се събудих видях прекрасното му съобщение на телефона иии просто ми стана уникално мило и влюбено, иска и да си купя нещичко специално хихи ^_^
След малко ще излезна да купя цветенце на мамето, милата ми тя ;*
Честит празник и на вас мили дами(галакси и торище извиняват мъжете ви, но съм влюбена във вас! ;д )
Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-08-2015 на 05:27
cuz I swear, I don't care ... ;]]