- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Бях забравил какво е приятно усещането първите дни след като си направиш татус. Мускулна треска имам вече да внимавам да не се подпирам на масата и бюрото![]()
>>DjBelev<<
Чувствам се страхотно днес! Снощи ме огря два пъти, хехех, въпреки, че бях супер уморена и мислех, че щом се приберем след вечеря ще умрем на леглотоБеше страхотно, да си го гушкам цяла нощ, излезе за работа в 6 и се оказа, че няма да бачкат днес, изчака ме да пием по кафе преди аз да ида на работа, толкова мило ми стана
Разбрахме се да обядваме заедно с двамата му колеги, ще е весело, пичове са. Може би след като приключа работа ще го водя да ме бие на билярд, после вечеря, "любоф" и за съжаление ще трябва да го изпращам да си ходи за една седмицаЩе е дълга, тъпа и самотна седмица, но ще го изненадам с промените , които смятам да нанеса вкъщи през това време.
Ииииии, събирам предложения за подарък за годишнина, какво да му взема или да измисля, за да го зарадвам? Трябва да е нещо УАААУ! Помагайте!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
охх, и аз искам пак да си правя, а няма и месец от първата
пфф, тая мацка даскалка вчера ни изтощи с тренировката, в момента едвам ходя и не ми се мисли как ще катеря стълбите :д
не мога да спра да мисля за него и държанието му.. да, вярно, че се сети да ми звънне на втория ден, но все пак.. още преди да си станем толкова близки като беше пак на фест можеше да ми пише неадекватни смси през нощта, че съм му липсвала, а сега не нали.. както и да е, оф трябва да се науча да не overthink-вам всичко!!
500 мл Редбул за събуждане- така се чувствам.
До обяд съм на работа, а после тичам на най-гадния курс лекции този семестър. Повръща ми се само при мисълта.
maDamn
много чил и само си припявам сеенд ми а посткард даарлинг ям си мюслито и след 2 часа чак тръгвам за Враждебна, където имам само 1 упражнение; достатъчно време да си заредя айпода, а довечера съм на дедли хънта и да ного яко като циауо
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Сърби ме кожата за татус направо и мен, ще видим дали няма да реша да си профукам парите и да се похваля с някоя нова придобивка :д
Сънувах много тази вечер, но за жалост някакви неща, които ме карат да се чувствам кофти. Дано всичко да е наред.
Иначе се влюбих в тази мацка
This website is dedicated to this struggle of the Macedonian nation and its documented 25 centuries of history. We are Macedonians, not Greeks, not Serbs, not Bulgarians, not Slavs. We are Macedonians just like our Macedonian forefathers who more then 100 years ago fought for free and independent Macedonia, and struggled against the Greek, Serbian, andBulgarian propaganda, and we are Macedonians just like our ancestors who conquered the Persian Empire and ruled the known world for centuries before Rome was even a power. We proudly present you, the reader, with our rich history beginning with its roots in Ancient Macedonia. The Macedonians are the oldest European nation who had continuously existed for more the 2,500 years, and "Macedonia was the first large territorial state with an effective centralized political, military and administrative structure to come into being on the continent of Europe". We hope that you will find this website informative and enjoyable. Thank you for visiting.
бътхърт ту мъч?
http://www.historyofmacedonia.org/Whoarewe.html
Целият сайт е вълшебен.
![]()
;p
хубаво ми е. отивам да се подстригвам след малко, данo не съжалявам много![]()
Ей така много обичам - да се хвана, да си събера нещата за норматив и да бързам като муле пред майка си. Ама тепърва ще си правя за ядене нещо в нас, ще пазарувам и ще се обличам. Пет минути отдих и отивам пак по задачи. Само да не е станал някакъв фал със практиката, че не ми се занимава с училищните глупости. Иначе цял ден съм слънчева, енергична и прекрасна.
Обичам си го, пък!!!![]()
Щастие е да храниш приятеля си с кекс със ром, какао и дебел слой нутела, докато ти гризкаш авокадо с царевица и лимон :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
<3
Опитвам се да набутам голямо количество текст в стринг, след това да набутам стринга в масив, като елементите да са разделени с точка ( и в последствие да броя думите в новополучилите се стрингове и буквите. ).
Получава се това :д
"Добре замислено като идея имайки предвид колко са издръжливи хлебарките,но
колко са издръжливи хлебарките,но
� хлебарките,но
�те,но"
Всяко изречение ми се цепи по този начин :Д
( ако някой си познае писанията, то използвам текст от форума, защото всекидневно се изписва много така или иначе :Д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нищо не си видяла още: http://973-eht-namuh-973.com/
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
И на мен ми е хубаво пък! ^^
За разлика от предният петък 13-ти, този е dkajdsad.Отдавам се на заслужена почивка, с много (нездравословна) храна, музика и приятна компания... Има нещо правилно в твърдението, че животът си е такъв, какъвто си го направиш. Или поне така го чувствам в момента. Хубаво ми е. Липсваше ми това чувство
![]()
Днес официално сложих край на токсичните ми осеммесечни отношения с човека, който пет пари не даваше за мен. Гордея се със себе си, честно! Няма такова чувство да се откъснеш от нещо, което ти е коствало само и единствено болка и да започнеш наново, много по-мотивиран и амбициран от преди!
прекрасеееен ден , купих си фъстъчено масло и просто бях забравила колко влюбена съм в него и сега си хапвам с ябълка и кисело мляко, по-хубаво, плс
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
да си четеш стари мнения и теми - безценно.
а просто трябва да обичаме себе си))<3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride