- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Защо? Кое според теб е по-добре?
Да живееш до 80-90 години примерно гърбастейки се цял живот за да изкараш насъщният с кръв и пот на челото и живота все да е срещу теб трябвайки да полагаш за съществуването си постоянно неимоверни усилия и някрая да те сполети някоя тежка болест,която ще те мъчи с години и може и да се наложи роднините ти да те хранят,препбличат изпикават,да те поят с хапчета и да ти бършат посраното дупе или
да живеш около 50-60 години в щастие,живота ти да тече така както на теб ти се иска,съдбата да излълнява всяка твоя прищявка правейки така,че от теб да се изисква ако не никакви то съвсем минимални усилия и накрая в най-лошият случай да загинеш от куршум в главата.
Не знам за теб,но аз лично ако ме пита някой от който зависи как да протече живота ми предпочитам по втория описан начин.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
обещал съм си да не те обиждам така че няма да ти отговоря
решавам задачите на един колега, в замяна той ще ми купи 2 шоколада нях нях :д почвам пак да въртя бизнесите, защото съм безпарична и без това, а билета за лорин хил няма сам да се купи.. поне този за мос дефчо си е при мен, а понеделник ще си взема от офиса им и спечелиния билет за оникссс :33
той тоолкова ме дразни. хем се опитвам да не го мисля и премислям, нито да го съдя, нали такъв си е, такъв съм си го харесала явно, не искам да го променям, ама поне да се усеща братче. и да осъзнава какво правя за него, щото ако не.. скоро ще усети истината на поговорката "осъзнаваш какво имаш чак след като го загубиш".
^е тва да се чува
аз си ям "сутрешното" киви, сънувах прекрасен сън, довечера съм на рд и май ще имам хубав ден![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
най-после се наспах. 14 часа <3. а мога и повече. опитах този път да не е по корем, защото не искам да си направя бръчки и да си изкривя гръбначния стълб, който и без това е леко прегърбен, но се събудих точно в тази поза.
имам да уча. усещам как ще го оставя за неделя вечерта. трябва да запомня ено нещо, което да направя в понеделник. усещам, че и това ще забравя. малко започна да ми става досадно да ме използват. достатъчно съм мързелива за себе си, но стане ли въпрос за друг, не мога да откажа и... и е тъжно, че всеки път осъзнавам, че хората усещат тази моя слабост и стават все по нагли в молбите си. иска ми се да изкарам на бял свят лошото човече в мен. нямам нищо против да помагам. дори това ми носи удовлетворение. НО да помагам, а не да бърша задниците им само, щото знаят, че наивната глупачка е винаги насреща.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ти пък ако слушаш пинкпан7хер значи пулужението никък не е дубро
Много романтична вечер. Разходихме се до супера, купихме си храна, направиХ вечеря, хапнахме, гушкахме се на дивана, напълних ваната и той винаги много миличко и грижливо ме гали/търка с гъбата му ( а тя е някаква стара и си е точно сякаш с нещо негово те гали, и ти дава част от себе си ).
Обожавам го. Последен ден тук/там. Утре летя и ... хич не ми е нян.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...