.
Затворена тема
Страница 274 от 367 ПървиПърви ... 174224264270271272273274275276277278284324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 826 до 6 850 от общо 9154
    Мега фен Аватара на 102
    до книжарницъта за книга ли ште ходиш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Е, айде сега, само ти си водила спорове с него в тоя форум и само ти си му наливала акъл в главата. :Д
    Е, не, ама в случая аз написах нещо и 102 написа "за хубаво ти се говори"

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, не, ама в случая аз написах нещо и 102 написа "за хубаво ти се говори"
    Той Миро понякога и сам не може да се разбере какво има предвид. :Д Като вложиш малко мисъл, става ясно.

ПТ, че много спамя днес: Ще си дочета книжлето за половин час и после няма какво да правя до 18, а нещо и филми/сериали не ми се гледат...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Хората като се напият се обаждат на бившите си, аз се обаждам да пея на бъдещите Хаха, и за мен има надежда.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Хората като се напият се обаждат на бившите си, аз се обаждам да пея на бъдещите
    Това е супееер сладко! Евала

А по темата... Чувствам се прекрасно! ^^
    Днес осъзнах колко богата съм действително със семейство като моето и колко много си ги обичам всички до един И осъзнах, че съм взела най-доброто решение в живота си досега и се надявам, че всичко ще тече по мед и масло близките месеци/години.

Отделно стана ясно, че след петнадесетина дена официално ме чака двуседмичен престой в България и нямам търпение да гушна брата и приятелите <3 Чака ме най-най-бруталната пролетна ваканция, която се очертава с многоо, много смях, „глупостарски“ работи, събирания и банкети с приятели и роднини

Щастливо ми е.
    Отивам да си подредя гардероба и да си поизчистя стаята и се мятам да празнуваме рождения ден на чичо *о*

Хубава и ползотворна събота на всички!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Той Миро понякога и сам не може да се разбере какво има предвид. :Д Като вложиш малко мисъл, става ясно.
    за моите рими требват речници

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Отварям вратата на колата и се удрям под окото :д щото се бях качила на тротоар и ми дойде малко неточно :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Много добре се чувствам, имайки предвид факта, че една седмица нямахме ток заради проклетото време, понеже нито имах контакт с важни за мен хора, които не са от моя град, нито можех да излизам навън с приятели от моя град, защото, както казах, времето беше шибано, сняг 1 метър, валежи, студено и няма къде да се отиде, заради липсата на електрозахранване... >,< но пък хубавото беше, че се опознах с комшиите сега всичко е добре, карам го айляк

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    за моите рими требват речници
    И аз това казах. :Д

който пил, пил, който танцувал, танцувал

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    отново кошмар. много, много гнусен. щом станах в неделя в осем - смятаааай. този път ми се драйфаше буквално ) :
    ъъъх, какво ми става ))) :

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Свежа кат краставица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Хората като се напият се обаждат на бившите си, аз се обаждам да пея на бъдещите Хаха, и за мен има надежда.
    Ахахахаха, говори ми, говори ми.

Мега фен Аватара на pandabear
    хич не успях да спя тази нощ, но пак съм си свежичка. хапнахме гофретки и обиколихме езерото. и малката е много сладка. радвам се, че я взе. хубаво е да чуваш детски смях и да гледаш усмихнато детско личице. не знам защо се критикува така. не бил добър баща не знам си к'во си...глупости. чудесен е. половината му приятели и колеги все още не знаят какво значи тази отговорност. млад е и въпреки това се справя перфектно с отглеждането на детето си и грижите за болната си съпруга. писна ми да слушам от неговата уста, че това не било достатъчно. не познавам по-добър човек от него. да се стяга малко, че ме нервира. очертава се дъъъълга седмица, а мен ме мързи още от сега. май ще отида до клиниката следобед, за да си направя графика за този семестър. седя си сега сама в апартамента и ми хрумват чуднички неща за освежаващ ремонт. кофти ми е, че седи така празен. пък и малко самостоятелност няма да е излишна. дам, ще трябва да споделя идеята.

also

:}}
    Последно редактирано от pandabear : 03-15-2015 на 09:18

тряя спра да си лягам в 3 и да ставам все по 1 и също време, ама.. на.
    добре иСкарах на рдто

днес мисля да почистя малко и ако остане време да поуча, остане,ако не - не
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

искам!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Dagichka
    нещо не съм в най-добрите си периоди ;д намусена съм, мълчалива и инатлива, а той не прави особени опити да го промени, ами просто не ме отразява.. ем хуу.
    утре поне ще се видя с тия пичове, ще пийнем по една бира в офиса им сигурно ;3 после отивам на лекцийки и стискам зъби за да издържа до 6ч., тва е положението :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    днес мисля да почистя малко и ако остане време да поуча, остане,ако не - не
    При мен не остана /ни време, ни желание/

Б@си, колко бързо се изниза неделята...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Момичетата ще ме убият като им кажа :/
    Чувствам обаче, че всичко е правилно. Вътрешният ми глас не ме е лъгал, защо да го прави точно сега. Точно, когато желая нещо толкова силно. Искам всичко да е ОК.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Днес, за пръв от месеци, се чувствам с изцяло оптимистична нагласа. Може да звучи тъпо и несериозно, но активното ми участие тук във форума, ми помага изключително много да се боря с депресията, която ме мори от месеци. Искам да благодаря на хора като dreamwalker, galaxy29, skate, Vin Diesel, CupcakeKitty, сигурно забравям някой. Страхотни сте. Навсякъде се говори, че в нета има само хейтъри, но това далеч не е така. Също искам да се извиня, ако някой се е почувствал обиден от мен. Единствените хора, на които няма да се извиня, защото си го заслужават, или по-скоро един човек с два профила, са papugai и LoadRunner. И не, това не е сбогуване, мисля да остана още дълго .

Повече от фен

Red face

Не е зле,избръснах се.
    Не спря да се опитва да ми Хапе устната,малко ме боли главата,но като цяло засега ми е весело,дано и така си остане.
    Последно редактирано от Bomber : 03-15-2015 на 16:34

Много ме дразниииии. Не може просто така да прищпорва нещата. Имам чувството, че никакво доверие ми няма в подобни моменти.

Само 3 часа сън снощи, защо си го причинявам това всяка Неделя съм като пребита, ама той е виновен
    Сега имам доброто намерение да си прекарам денят в леглото и да изгледам цял сезон на The Challenge, само да си избера кой

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хммм, май ми е необходим draid или някой друг потребител със задълбочени познания по технически английски.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Днес, за пръв от месеци, се чувствам с изцяло оптимистична нагласа. Може да звучи тъпо и несериозно, но активното ми участие тук във форума, ми помага изключително много да се боря с депресията, която ме мори от месеци. Искам да благодаря на хора като dreamwalker, galaxy29, skate, Vin Diesel, CupcakeKitty, сигурно забравям някой. Страхотни сте. Навсякъде се говори, че в нета има само хейтъри, но това далеч не е така. Също искам да се извиня, ако някой се е почувствал обиден от мен. Единствените хора, на които няма да се извиня, защото си го заслужават, или по-скоро един човек с два профила, са papugai и LoadRunner. И не, това не е сбогуване, мисля да остана още дълго .
    Ах подмазвач.
    Що ми споменяаваш ника без разрешение ве? Кво ми се правиш на много чувствителен ;? натрапник, мазник, нахалник, смърф.
    Като го няма папугай ще се завъдят само рабалки като теб.
    Оставай
    лабилен ром.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си