- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
poludqvai ei agresiram sa ..pisnami vs sedmica edni i su6ti kuponi v edni i su6ti ku6ti....ai da idva tupoto lqto
Един месец работих денонощно като роб и сега свиквам с друг режим. Затова ми е някак скапано.
и нещата вървят все по-надолу към мизерните състояния и чувства.. не знам на какво се дължи, сдухано и ядосано ми е много, не знам и аз какво очаквам всъщност, оставям се на автопилот. и си изяждам всички чувства буквално хах ще кача сигурно 2-3 кила, но не ми дреме в момента
Маааалко се поразсеях като я видях, не се бяхме виждали бая време. Тъй де, седмица и отгоре си е бая време за нас. Май ни трябва медал? И че сме се изтърпяли повече от година и половина, и че не сме се виждали десетина дни. :ддд Определено е по-забавно като има кво да говорим, мда. То трябва да се събира, за да има кво да обсъждаме и кого да храним, иначе доскучава. И си изпросих книгата от нея, май ще има кво да правя в следващите два-три часа. :ддд И кво да храним утре. Пък мойте книги, които съм подхванала или си чакат подхващането, може да почакат малко. Нали?
10 000 нюанса сиво горе долу има в мен...толкова да ми е смотан денят направо....дано утрешният е по-смислен...не че в живота става нещо смислено ...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Мдааа...
Както веднъж Ivaaaaa писа - центърът на София през вечерта се променя по коренно различен начин... Денем щъкат забързани хора, търсещи най-прекия път да стигнат до работа, а нощем - чужденци + някакви закъсали създания...
Прибирам се от нашите (ходих да ги видя) и в трамвая се качи едно момиче. Може би към 16-17 г. Нисичко и много слабо. Ама като пиша много слабо - верно си бе така - да е тежала най-много 35 кг. Нямам досег с наркомани, ама тя май си бе такава. Постоянно си проверяваше джобовете, току зацикляше за кратко, след това повтаряше действията си. Чоплеше си пръстите, верижката на китката на едната ръка. Аве, стори ми се жалка история... Зачудих се - ако наистина е наркоманка, то колко ли ще издържи на този свят... (think)
Та, Ivaaaaa, права си - нощем София се променя и нощни създания излизат и пъплят по улиците, "търсещи" своята цел в живота...
^
---
Вече не съм руса ! :д
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...e7641f10bc005b
Омръзна ми да се боядисвам, ще си пускам естествена, да видя цвят от 8г. насам..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ like (за косата)
//сори за офф-топика
^ В допълнение на картината ти ако се опиташ да се прибереш сам, пеша след 10ч през нощта и живееш в квартали като Разсадника, Красна поляна, Овча купел и други има голяма вероятност или да се прибереш останал без дъх от нощната гонка с кучетата, царете на нощта които са на всеки кош на всяка тъмна пряка или въобще да не се прибереш.
Така е, но за сметка на това събота и неделя си е чист рай и може да ходиш в средата на улицата и да си чоплиш безгрижно семки или да опознаваш райските местенца на необятния град в една спокойна неделна разходка.
^^
хаха стига бе, послуша ли ни ;?
резултата си е на лице
чувствам, че тая реклама ме драсни супер мн
знаеш ли, каня се от маса време да си я изтегля най накрая
сега е момента, да спра да се ядосвам с всякакви реклами и глупости
Мозъка ми работи и размишлява защото си чета нещица във форума и размишлявам на разни въпроси. (Като стана дума, тая тема не е ли на грешно място?) Но едновременно с това се чувствам малко уморена защото е 1:30 ч., но дори и да легна няма да заспя. Но все пак очите ми се затварят и почти всяка вечер гогато съм в това състояние минава половин-един час докато размишлявам дали да легна или да остана още малко и винаги оставам още малко защото намирам нещо ново и интересно да поразгледам/прочета.
Мамка му и глупав сън.. Много ме разтревожи.. Притесних се и всичко ми се сви,
хич не ми се спи.
Дойде ми в повече с тая драма, която се завъртя.. явно.
Ще пиша сутринта още,
ся излизам да се разтъпча.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чак приятни не. Както обикновено вече втори час се каня да лягам.