.
Затворена тема
Страница 279 от 367 ПървиПърви ... 179229269275276277278279280281282283289329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 951 до 6 975 от общо 9154
    Мега фен Аватара на 102
    ма кво се извиняваш
    да го духа

Супер фен Аватара на paradosou
    неадекватна ми е вечерта и конкретно в тоя случай съм много склонна да приема, че говоря излишно\зле

Мега фен Аватара на 102
    ще си пишеш каквото искаш
    а културно ли е да си забележковка както тя прави

Супер фен Аватара на leadyflame
    добрее ми е, айляшка работа ахахаха

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Just realised it...

Всъщност в онзи момент в който изгарях от несподелена любов, си казах, че ще спра да изпитвам любов...аз успях. Аз не изпитвам любов, просто се нагаждам от случая...Това всъщност ме плаши, по някакъв начин ми се иска да вярвам, че има момиче което би ме накарало да мисля само за нея и която да ми е достатъчна, но вътрешно знам, че няма да се случи...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    понапих се

надявам се да успея да стана в 6;30 да се изкъпя и да ходя на упрж

Мега фен Аватара на Dagichka
    "I’m so fucking sick of saying I’m sorry when I’m the one collapsed on the ground."

"добро утро", хах. поне днес момчетата ще ми донесат шоколади и имам среща с улето да му обяснявам задачите, дано се разсея малко :д

Град
    Плевен
    Станааах
    Не ми е яко :д

Голям фен Аватара на bubaduc
    и аз се събудих, сега мисля да ям
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Град
    Плевен
    Ам ам аммм, и аз искааам, ама закъснявах и нямаше как :д

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Абе тоя Фейсбук е много смотан! Опитвам се да си направя нов профил, обаче стигам до стъпката с кода, дето уж ще ми го пращат на СМС и край... Въвеждам си номера и никой нищо не ми праща! Смотаняци, колко време да ги чакам!?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    хах, добро утро и от мен ;д
    Циклично ми е и спешно се нуждая от нещо сладко и прегръдка, но ще получа само първото... нъц
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Трябва да си лягам по-рано, че напоследък сънят хич не ми достига.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Jaune

идеално си кореспондира с времето навън
    и с времето в мен някак.

Супер фен
    Добро утро и от мен! (:
    Денят започна със... снежинки. Сега поне вече е някаква разкъсана облачност.
    И вече съм... на работа, та чак до 18:00 ч. ... Ем, трябва си - де парите да растяха по клоните на дърветата - а дано, но надали... :D

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Абе тоя Фейсбук е много смотан! Опитвам се да си направя нов профил, обаче стигам до стъпката с кода, дето уж ще ми го пращат на СМС и край... Въвеждам си номера и никой нищо не ми праща! Смотаняци, колко време да ги чакам!?
    Може ли да полюбопитствам какво се е случило със стария? (:
    /може и на личен - все още не съм деактивирал ЛС-те отново... :D

Едит: шалтерът на ЛС-ите вече е дръпнат (((:
    Последно редактирано от M**** : 03-18-2015 на 07:37

Град
    Отказвам се, или ще си връщам стария фейсбук, или тотално го зарязвам тоя сайт! Дали пък няма да ми е по-спокоен живота без него? Май да! Няколко дни почивка от тая тъпотия ще ми се отразят добре
    Мислех да попътувам малко уикенда, то пък се работи в събота, дейба!
    Много ми липсва половинката. От събота го няма, а си идва чак в неделя... Повече от седмица е това.....
    Вечерта говорих за кратко с най-добрата му приятелка, която пък много се притеснявала, че ще ревнувам от нея. Пределно ми е ясно, че са отраснали заедно, познават се от около 20 години, защо ми е да ревнувам, аз също имам много близки приятели, които са мъже. Иска да се запознаем някой ден, надявам се да се случи и аз искам, я аз да отида, я тя да дойде... Е, на нея ще й е трудно да дойде, както е малко бременна
    Както и да е, нямам търпение да се върне и да сме си пак заедно, времето да се пооправи, че да може да изкарам барбекюто на двора, а и да започнем да си пием кафето след работа на беседката
    Планирала съм да купя от джъмбо една пързалка за безценното, около 200 кинта струва, но ми се вижда прилична, ще може да се забавлява. Ако му измисля и някакъв пясъчник, смятам ще има забавления вкъщи за през лятото
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Град
    брей, двоен пост стана

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    сериозно ли така изглежда? извинявам се тогава. наистина.
    реално си доста тъпо парче, ама сме ти виждали картата и ти прощаваме;

он: харесва ми, че въпреки всичко е слънчево. днес малко (много!) трябва да се мобилизирам, за да отметна всичко, но ще, да!))
    инак, всичко бих дала да ми се върне гласът или да си лежа цял ден на кълбенце, ама нали...
    хубав ден на всички!))))

Повече от фен
    Стоя си тук и се възмущавам колко буквално и грешно google преводачът превежда страниците,кой изобщо ги превежда на български

Супер фен Аватара на RiB
    Като най-големият глупак на този свят

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И, след изпита другата седмица, ми остават още 2 ..
    С повече желание, още 2, освен тези 2 = 4.
    И, след тези 4 изпита вече следва истината, или т.е. нещо като 8ч. практически ( лабораторен ) изпит в дълбочина върху всичко в избрана материя, струващ около 2к долара, + престой в белгия ... и първият път (почти винаги) те късат , та тук си броиш поне две ходения, познавам човек с 4 ходения, а съм чувала за човек с 8 ходения :Д Но зависи от направлението, тези двамата са в най-трудното ( за мен, защото не ми е в скоупа ) направление, пък има много хора с по 1-2 ходения да го вземат. Масово 2.
    Но, евентуално ще започна да се подготвям есента и да ходя догодина лятото ... живи и здрави. То, всъщност, подготовката съм я започнала още сега.

Междувременно не искам да седна да чета за проклетите листовки, не ми харесва, че трябва да ме изпитват върху тях, а в идните две седмици трябва да се явя и на кормуване, и на листовки И много се замотах.
    И трябва да си планирам отпуската и да резервирам от сега, а хич не искам да си правя дългосрочни планове за такива неща, и нещо днес съм станала с гъза нагоре ( защото 3 поредни дни не мога да стана навреме за работа и хващам такси в последните минути, защото не мога да заспя, и заспивам чак към 8, като стане време за ставане , защото се притеснявам в останалото време, че няма да се събудя навреме в 8 ... )
    А преди 12 не мога да си легна :/ Заради това мразя нормалното работно време, нямам търпение 2 седмици да съм на US-ко. ( следобедни смени )
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-18-2015 на 09:13
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на bubaduc
    досега готвих и ще излизам , времето при мен е прекрасно, нали уж щяло да вали ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    досега готвих и ще излизам , времето при мен е прекрасно, нали уж щяло да вали ?
    И в майна сити е прекрасно и невероятно и нда хубаво ми е днес
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И, след изпита другата седмица, ми остават още 2 ..
    С повече желание, още 2, освен тези 2 = 4.
    И, след тези 4 изпита вече следва истината, или т.е. нещо като 8ч. практически ( лабораторен ) изпит в дълбочина върху всичко в избрана материя, струващ около 2к долара, + престой в белгия ... и първият път (почти винаги) те късат , та тук си броиш поне две ходения, познавам човек с 4 ходения, а съм чувала за човек с 8 ходения :Д Но зависи от направлението, тези двамата са в най-трудното ( за мен, защото не ми е в скоупа ) направление, пък има много хора с по 1-2 ходения да го вземат. Масово 2.
    Но, евентуално ще започна да се подготвям есента и да ходя догодина лятото ... живи и здрави. То, всъщност, подготовката съм я започнала още сега.

Междувременно не искам да седна да чета за проклетите листовки, не ми харесва, че трябва да ме изпитват върху тях, а в идните две седмици трябва да се явя и на кормуване, и на листовки И много се замотах.
    И трябва да си планирам отпуската и да резервирам от сега, а хич не искам да си правя дългосрочни планове за такива неща, и нещо днес съм станала с гъза нагоре ( защото 3 поредни дни не мога да стана навреме за работа и хващам такси в последните минути, защото не мога да заспя, и заспивам чак към 8, като стане време за ставане , защото се притеснявам в останалото време, че няма да се събудя навреме в 8 ... )
    А преди 12 не мога да си легна :/ Заради това мразя нормалното работно време, нямам търпение 2 седмици да съм на US-ко. ( следобедни смени )
    За какъв изпит се подготвяш, Номи?

Ох, много хубава и слабичка се чувствам днес, което си е цяло чудо, предвид факта, че не съм тренирала трагичните 3 дни. Хах, ако се бях чула преди година, щях да се спукам от смях. та, по тоя повод закусих 3 филийки с Нутела и 2 банана. И се чувствам чудесно от тоя факт^^
    Днес последно здраво учене и след това два дена само ще се разхождам и ще си рецитирам слайдовете.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    реално си доста тъпо парче

хубав ден на всички!))))
    фък лоджик
    /и не че искам да защитавам някого но не си ли завършила натфиз и точно за тва парадозо те споменава до имитациите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си