- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^Вчера не беше ли достатъчно? Аз съм казала, че впечатлението от поста е криво и това е. Какъв смисъл да се раздухва повече?
хубу
просто ми дойде малко обидно
некво гледане от високо такова
хубухубу
такова си е, ама не се трогвам xD
хората всеки ден си казват, че са тъпи, умни, забавни, спрели... кво ли не xD
важно е ти да им казваш че са тъпи и спрели
така ти ставаш умен и забавен
Мрежарски, за един сертификат, те са 4 общо, един минах, другата седмица втори, и още 2 остават.
Иначе, трябва на листовки и кормуване отделно да се явя, ама отлагам :Д
Твойта презентация каква е + завиждам ти за чувството на слабост, но пък виждам какви усилия полагаш :д Може да ти искам съвет за протеин скоро.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имам още някакви 3-4 курсови работи да предам. След две седмици ми идва на гости и се отдавам на цял месец ваканция. Ще видим и с половинката къде ще пообиколим страната. Удовлетворено ми е.
едит: Еве, успехи и с шофьорските, и с изпитите![]()
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-18-2015 на 11:25
О, не съм аз човека за протеина, но можеш да кажеш какъв си гледала и да питам приятеля ми, той ни ги избира.
Не е презентация, 45-минутен изпит по HR Management e, в общи линии нямаш време да мислиш, а да възпроизвеждаш със скоростта на светлината. Ако нямаш спазми в ръката, не си достатъчно бързТа, седя и си разказвам урока на глас... все едно съм в детската градина :д
Твоите изпити звучат доста сериозно, успех ти пожелавам!
Не мога да повярвам, че някога съм била приятелка с това момиче...То бива бива селения, ама нейното много ми дойде. Да можеше да ми каже нещо в очите поне. Или на която и да е от нас. Г. ѝ казва "Ела да говорим след часа, щом ти е толкова важно", оная ѝ говори как не ѝ било работа какво прави. Ама никой не я е и питал. >.< Накрая като разбрах, че дори не пише тя, бях просто потресена. Значи не стига, че ми влиза в излишни спорове, не стига, че ѝ казвам, че съм достатъчно възпитана, че да знам кога да се оттегля, ами накрая излиза, че аз я занимавам. А на всичкото отгоре започва спор и с трети човек, виждайки, че аз няма да ѝ обърна особено внимание. Хайде, това мога и да го преодолея, но да ми говори на 'ма', 'батал' и да ми използва обиди тип 'куче на исляма' и накрая да твърди, че ние нея сме обиждали. :Д Не знам дали ми е забавно, или съм ядосана вече, честно. И когато в крайна сметка се изясни, че разговор очи в очи няма да има, вече забавата стана пълна. Ама нали, друго си е да пишеш на стената инициалите на хората и да ги определяш с думи като коч. Кой разговаря в днешно време? Кой има време за това? Имам чувството, че съм в детската градина...
Еми... обичам си го.
малка възрастова разлика е и 7-8-годишна такава
да, съмнявам се човек на 20+ да пише по подобен начин
хейтвам само ирл бейби
Пускайте си ФАРС - съфоронничка и моя позната от друг форон го водят.
Изморено ми, бързо мина деня. А колко криво ми беше, сега ми е криво, че и рано ще трябва да ставам![]()
Имам някакво супер кофти предчувствие и хич не ми е добре от този факт, свило ми се е коремчето ;/
cuz I swear, I don't care ... ;]]
По-добре не може да е
Доволна съм![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
вдигай се на крака, всичко ще се оправи рано или късноти си силно момиче
ставам ти мажоретка !
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*