.
Затворена тема
Страница 284 от 367 ПървиПърви ... 184234274280281282283284285286287288294334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 076 до 7 100 от общо 9154
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ами никога дори не би ми минало през акъла, имам предвид - имаш изисквания за университет, не ги прокриваш - не те приемат.
    Мда о.О
    Като искаш, търси си късмета другаде, какво си седнал да пишеш саркастични имейли на преподавателите. Гроздето е кисело.
    Не че отговорът на професора е много подходящ, де, ама...

Супер фен Аватара на paradosou
    Чак пък...На мен по-скоро ми изглежда, че има известна доза журналистическо преекспониране на държанието на университетските лица. Ти ми говориш, че нямало приемен изпит и все едно е влязъл ей така, обаче пропускаш частта с постиженията му, поместена в края на статията. За едно си права обаче - безсмислено и дори тъпо е да се пращат такива писма (и за двамата участващи става въпрос).

Мега фен
    Добре де, прекалили са разбира се, ама той какво очаква. И от какъв зор да им пише, все едно ако някой не е купил твоя продукт, а на конкуренцията, ти да ходиш да им търсиш сметка. ( на клиентите )
    Прекалили :Д ? Как да го кажа ... и аз изсипвам помия във форума, но ще ме е срам да се подпиша с името си под нея и го правя ей-така, да си сверя часовника с другите.
    Това обаче дори с най-грандиозните глупости, които съм писал, не може да се мери

Радвам се за Вас, г-н Златев, Великобритания е велика страна, именно защото може да си позволи лукса да приеме и посредствените хора от цял свят, вкл. и желаещите да мият чинии. В България е доста по-тесничко, има места наистина само за най-добрите. Дано и на Велика Британия да не й се налага да прокопса, както за жалост България, с кадри като Вас. Наистина сте си намерили добре мястото.
    Замисли се данданията защо е. И на мен така да ми отговорят, и аз ще се подразня. Предните 3 пъти като са го рязали не се е обръщал към медиите май.
    Приемът в Оксфорд е черешката

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Предните три пъти са го рязали на приемен. Той се отказал, приели го в Кеймбриджския и той веднага, накърненото его, да им пише.
    Както казах, като не ти купят продукта или не те вземат на работа, ти не пишеш на хората да ги храниш. Той си ги е нахранил.
    И те са написали простотия, но що някой не обърне внимание на тъпата му детинска постъпка да им напише такова нещо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

А, да. Щях да добавя: някак е нелепо да му сипва професор от СУ (че не отговаря на интелектуалното ниво на учебното заведение или нещо такова, избледняха ми конкретните думи), когато именно същият този университет първо го е приел на едно от първите места преди време, след което му издава отличната диплома.
    Последно редактирано от paradosou : 03-20-2015 на 10:06

Мега фен Аватара на Blab
    Пиша заради изказването на НомНом.
    У нас изобщо не се приемат лесно докторанти; Единствено приближени на някой от професорите. Лично приближени;
    Не дочетох материала в Труд, но го разбирам момчето. Разбирам и, че не сте минали през академичната среда, но тогава какви са тези категорични неподплатени изказвания? "Не си се справил на изпит, не са те приели";Д или както беше формулирано там. Това издава, че не сте се сблъсквали с университетската (и не само) система у нас. Това е добре за вас!))

Мега фен
    Предните три пъти са го рязали на приемен. Той се отказал, приели го в Кеймбриджския и той веднага, накърненото его, да им пише.
    Както казах, като не ти купят продукта или не те вземат на работа, ти не пишеш на хората да ги храниш. Той си ги е нахранил.
    И те са написали простотия, но що някой не обърне внимание на тъпата му детинска постъпка да им напише такова нещо.
    а, да, Кеймбридж ;д
    Не мога да се съглася с теб - презумпцията в Б-я като опре до институциите е виновен до доказване на противното. Няма как да знам дали наистина не са го цакали, в който случай просто им е натрил носовете, а за капак и скандалче стана сега.
    Пък ако наистина с право са го рязали на изпити (което много ме съмнява предвид биографията му) - права си - детинска постъпка, но това не извинява простащината на комуст-професора ни по право. Хвърлих му един гугъл сърч и само от снимките ми мирише на лайна от него.

Мега фен Аватара на 102
    то и младежа има кравешка физиономия
    често пъти хората се карат със себеподобни

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    пак заваля сняг, йеййй, жалко само, че е мокър и малко и съвсем скоро няма да има и следа от него... ;д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Имам работа и не мога много да се включа,
    Разбирам и, че не сте минали през академичната среда, но тогава какви са тези категорични неподплатени изказвания?
    :Д Все едно колегите ми не са докторанти ( 4-ма в СУ, един Варна мисля ), хайде моля ти се.
    Може да набутват 1-2-5, но не са толкова голям процент, и със самото им съшествуване, се започват и спекулациите, които създават лъжливото усещане, че едва ли не всички са с връзки.

Вероятно си зависи и от факултет до факултет, но щом ще говорим генерално за СУ ..

И не започвайте с тънки намеци от типа на " не сте минали през академичната среда", и " не се се сблъсквали с университетската среда", защото не искам да ви надцаквам с гадни неща тип, че съм се сблъсквала и от студентска, и от преподавателска гледна точка, както приятели, познати, близки, не толкова близки и колеги.

И, като заключение, отново ще повторя, че това, срещу което скачам, е писмото на момчето. И то единствено скачам, защото тази гледна точка не е отразена, и пак всичко се гледа едностранчиво. Съгласна съм с някои от нещата казани нагоре, но няма да се съглася, че момчето е постъпило коректно, правилно, умно и разбираемо, като им е писал подобно нещо.
    Съжалявам.

И то, защото - каква е целта му, като го пише? Иска да го приемат? , или по-скоро е обиден и иска да си удовлетвори там потребностите.
    И, това е точно случай, в който провокираш и чакаш предварително набедената страна ( тип държавни институции, университети, бла бла ) да се издъни.

Глупаво е.

И бтв, блаб, напоследък от мненията ти личи една тънка самодоволност, на какво се дължи, ако не е тайна ? Похвали се, да ти се зарадваме поне.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    тънка ли била

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    а, да, Кеймбридж ;д
    Не мога да се съглася с теб - презумпцията в Б-я като опре до институциите е виновен до доказване на противното. Няма как да знам дали наистина не са го цакали, в който случай просто им е натрил носовете, а за капак и скандалче стана сега.
    Пък ако наистина с право са го рязали на изпити (което много ме съмнява предвид биографията му) - права си - детинска постъпка, но това не извинява простащината на комуст-професора ни по право. Хвърлих му един гугъл сърч и само от снимките ми мирише на лайна от него.
    Ох, няма и да се учудя, ама явно аз не се изказвам правилно, просто ми мирише на настъпено его.
    Разбирам, хайде да кажем, връзкарство или подобни долни неща са факт, момчето е право да смята, че са го рязали нечестно.

Ама дори не е ясно защо точно са го отрязали, и на негово място бих вдигнала шум за да разбера, а не да се правя на обидена госпожица, защото първото е продуктивно, второто е тъпо.

Това е.

Никъде не видях официален доклад, видях само обещание от някакво лице там да потърсят изпитните работи и статистиките, но можеше чисто и просто да се изтъкнат неговите качества и медиите да съдействат за разкриването на истината, без да е нужно от провокации от негова страна.
    И без провокациите пак щеше да се разчуе, защото българите се възхищаваме на подобни успехи и по принцип си скачаме срещу образователната система, със или без спомената изцепка.

Просто, много грозно изиграно и от двете страни.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-20-2015 на 10:26
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

НомНом, неглижираш го въпросния Златин Златев и тук не мога въобще да се съглася, но иначе да, както казах и аз, писмото не е оптималният вариант; би било ок без него, пък вече ако примерно иска да променя неуредици (НЕ лични, а по приницп) начинът е друг. Довечера ще хвърля пак поглед на темата... ако още се коментира, естествено.

anonymous708973
    Guest

И бтв, блаб, напоследък от мненията ти личи една тънка самодоволност, на какво се дължи, ако не е тайна ? Похвали се, да ти се зарадваме поне.
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    тънка ли била
    А, не съм само аз значи. Сега ще се включи да ви каже "как говорите колкото да не заспите" или каквото там беше.

В смисъл, всички знаем, че в НАТФИЗ или където там учи, нещата не са чисти и верно набутват приближени, но далеч не смятам, че това се отнася за цялата ни образователна система.

Мега фен Аватара на galaxy29
    офф, пак сънувах, че искат да ме убият и бягах и видях полицейско управление, шмугнах се там, обаче никаква защита не получих (както и ирл сиг нямаше да), после някаква жена ме скри в дома си и излизах с кола със затъмнени стъкла, която тръгваше от нейния гараж, минаваше през подземния тунел на тая жена и чак като се отдалечи от къщата, излизаше на бял свят, за да не разбере убиеца къде е домът на тая кола със затъмнени стъкла и да не се усъмни, обаче той се оказа хитър и влязъл в ролята на чистач, който минава по домовете с негов приятел и мина и през нашата къща и се криех или по-скоро щеше да мине и си правех сценарий как ще се крия и имах чувството в съня, че и др път ми се е скучвало или че и др път съм го сънувала ;//////////
    и съм много кисела и ме боли коремчето, щото ще ми идва, ама ми закъснява, щото пих витамин ц заради настинката и времето ме дразни и почти всичко ме дразни -.-

Мега фен Аватара на 102
    какво лошо има в тва да пишеш за да не заспиш ;/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо съм понастинал тия дни,но според личната ми лекарка не сериозно въпреки,че преди няколко дни вдигнах и температура,ама ще видим.

И тая непринудена диетка с лекото намаляване на храната и вафлите май действа.Ако се вярва на леко счупеният ни кантар, откакто го карам така съм свалил около 2 и нещо килограма.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес ми е някакво "все тая". Скоро не ми е случвало. Има си предимства.
    Радвам се, че проектът надмина първоначалния замисъл. И колкото и нескромно да звучи, още повече се радвам, като знам, че моите идеи бяха по- добри и се оцениха.
    Много се дразня, когато хората са несъобразителни.
    Много мило ми стана, като ми казаха тези неща.
    Днес А. ми липсваше.

Супер фен Аватара на Jaune
    Защо коментирате, че Блаб е самодоволна, като вие говорите със същия маниер?
    Изказването за сесията в БГ, Пантера - дъ фак? Генерализираш доста смело за човек, който не учи висше в България. Ти във всеки университет и всяка специалност ли влезе? Или само в чужбина хората учат? Ама иначе Блаб генерализирала за докторантите... плс.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Много нямам настроение, не знам. Направо не мога да се понасям. Трябва да променя нещо и знам какво. Ама е баси сложното.
    Освен, че нямам никакво настроение, нещо ме е хванал беса и си излизах цялата стая. Направих хаоса по-подреден според очакванията на майка ми. Има още малко работа по чистенето, както и още някои неща, които не съм подхващала цяла седмица, щото защо не. Ей сега се захващам да довърша, че наистина има какво да се променя по начина ми на живот като цяло. Може би наистина успя да ме надъха да си внеса ред в живота, но не разбирам защо ми е нужно да бъда подбутвана едва ли не, за да направя нещо като хората. И да - не каза, че съм мекотело, но аз го мисля за себе си, което значи, че наистина има какво да се променя и поправя.

Мега фен
    излизах цялата стая
    Това сериозно ли е лаф :Д:Д ?

Не се заяждам, просто наистина звучи олигофренско хаха :Д:Д

Мега фен Аватара на tori
    Облизах/излизах си е лафче, нда. Смисъл не съм само аз тази, която го ползва. Знам ли, така ми дойде да го кажа.

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Защо коментирате, че Блаб е самодоволна, като вие говорите със същия маниер?
    Изказването за сесията в БГ, Пантера - дъ фак? Генерализираш доста смело за човек, който не учи висше в България. Ти във всеки университет и всяка специалност ли влезе? Или само в чужбина хората учат? Ама иначе Блаб генерализирала за докторантите... плс.
    "Разбирам и, че не сте минали през академичната среда, но тогава какви са тези категорични неподплатени изказвания?"
    Все едно да сипя на 70% от хората нещо от типа на -
    " Разбирам, че не сте минали през корпоративната среда и че сте били в университетите само като студенти, но тогава какви са тези .... "

Разбирам да го беше казала нормално и човешки. Всеки има различно образование, различен опит,на различни места и ако го споделяме, можем да се учим един от друг.

Ако има някаква конкретна и коректна информация да стреля, не с недомлъвки и подобни тънки намеци да опитва да си бууства тежеста на мнението.

В случая пак казвам, говорим и за самоизтъкването на онзи младеж в статията, вече ситуацията по университетите че не е цвете, не е, ама не е и толкова зле.

@paradosou - изглежда ти, че го неглижирам, и може би го правя, защото докато масата скача и се възмущава в настроението на статията ( и статията изпълнява точно идеята си и създава това настроение, за което е написана - всички да защитят горкото момче и да му се радват, пък фък всичко останало, в България всичко е зле и т.н. ),
    предпочитам да обърна внимание на аспект, който не е засегнат, и пак казвам, не е лично, и всеки, който ме е засичал по темите, знае, че е вероятно да скоча за аспекти, които не се засягат или в които има малцинство, и ако статията беше с обратна насоченост, щях да подкрепя.

С две думи - според мен той е с настъпено его и получилата се ситуация е грозна, и това, че образователната ни система е с много недостатъци, не го оправдава.

Толкоз.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Това сериозно ли е лаф :Д:Д ?