- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Eeee, не е с лошо
Ше ви стане ли по-леко на душата, ако ви кажа, че от 4-ти (да, с един ден закъснение) март ме хвана патриотична вълна някаква и си разцъквам национални "хитове", хаха. Сега под душа си пях "Райна Попгеоргиева", редувах с "Кога зашумят шумите..." :д
Не с лошо и хубава петъчна вечер на всички!
не е с лошо
просто в началото е забавно но след стотния път става досадно
подобно![]()
kakvoto trqbva da stava,stava
dr ne mi trqbva da stava
setih sa za:
koito ima rabota ....dobre
koito nqma rabota - da si 4uvstva rabotata
Тръгвам към ветеринаря тъкмо, на зверчето му предстои операция. Дано всичко мине добре, притеснено ми е. :/ Стискайте палци.
пипи чете дебели маркетингови тухли как да продава опели. ко я занимаваш с твоЙте прости химии, фишка.
всяка сесия зрението й се влошава с по един пункт/диоптър.
Някаква горда наследница на вечно търсещия отвратителни истории Карбовски. Според мен, ако искат да превъзпитат някак това според тях пропаднало поколение, тактиката и е грешна. Вместо да пишат постоянно колко са пропаднали всички и да успокояват по този начин съвестта на подобни индивиди показвайки им, че не са само те, не е ли по-добре да покажат добрия пример, да дадат правилната насока? Според мен една статия за някой постъпил човешки, протегнал ръка и помогнал на човек в нужда или подобно, би накарало хората да се замислят доста повече от статия обясняваща колко сме пропаднали, като нация.
Иначе, днес е ужасен ден, събота, работна, уж трябва да съм болничен да гледам малкия, а пак съм в офиса и чакам да ми дадат поредната "много спешна задача". Изчаквам до обяд и звъня на шефа да му кажа, че си тръгвам, за да си гледам безценното. Сори, ама не стига, че ще ми се платят тези дни болничен на по-малка надница, ами аз пак съм тук и вися и вися! Пффф, голям съм шаран![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
години си мълчах. днес й казах всичко. нараних я.
чувствам се отвратително. няма да си го простя.
милата ми майчица
ибаси якото време!!!
ходи ми се на планина!
жалко че съм ангажирана!
деееееееби!!!
удивителни!!
!!!
!!
!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
колкото и да затъпея, теб никога не мога да те стигна, щото си недостижимо смотан, заблуден, тесногръд и объркан. тезите ти са на ниво гласуващ за АТАКА или някоя ъндърграунд комунистическа партия.
сигурно живееш в някоя порутена панелка в льолин 5, обеля или мизерно предградие и мразиш всички с по-добър живот от твоя.
Welcome to the Jungle...
От кога не ме бяха вкарвали в някаква драма или интрига :д Не го бях очаквала от 33г. мъж, приятел.
Пък дойдох заради него тук, за да го уважа за уикенда/за рд-то му.
Вчера бях разтроена, но днес ми е все едно.
Не бях пила алкохол от около октомври ( последните месеци съм пила 2 или 3 пъти по чаша розе за обяд/вечеря, не мисля, че са били повече ), и изпих 3 чаши вино и си легнах в 2 :д
А преди 1-2г. не знам колко уиски наливах, но в 7:30 сутринта, след като сме затворили дискотеката, ходехме за чипс пред фантастикото :Д
Сигурно всеки човек, като се обърне назад, се чуди с кой акъл е вършил всичките простотии. Ама някак, като бях по-мъничка, се чувствах безсмъртна и недосегаема, и се страхувах от духове и извънземни.
Сега при лека болка в корема, минавам на щадящ режима корем, при всяка болежка - интернет и лекар, и като цяло никакви вредни неща тип джънк, алкохол и цигари. И пък вече не ме е страх от духове, а от истински хора, които могат да ме причакат пред входа или пред апартамента.
'Ма пък сега се наядох със шоколад.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
DarkTemplar не е прасе. Защо го обиждаш, рибар?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.