- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
//off-topic:
Edit:Всички Порови, с изключение на морската видра, притежават анални жлези, отделящи миризлив секрет, с който маркират територията си или привличат партньори.
heartshapedbox е споделяла, че има порче за домашен любимец, та предполагам това животинче е било подложено на операция.
Последно редактирано от M**** : 03-21-2015 на 18:28
дам и аз така :д и не се беше прибрала и си викам намразила ме е, щото са я измъчвали, заради решението ми :д
аз и си говоря с тях, смисъл всичко си им обяснявам, бях и обяснила, че е за нейно добро и ко що и като цяло си им споделям неща от ежедневието, на нея главно, щото ми е най-близкото животинче :д
И аз винаги си говорех с кучо, най-редовно учихме по нещо заедно :д
според мен си ме разбират :д
а пък знаете ли какво последно стана, значи аз и на сестра ми и на нея им викам шуши понякога, та и двете в стаята и нещо викам на котката шуши и сестра ми пита ко и аз викам на котката говоря и тя изревнува и се поешгува, че ще я изхвърли :д
Аз, да чукна на дърво, никога не съм имала проблеми с домашните любимци. Един-единствен път единия костенур от домашното блато ме уплаши като изпадна в летаргия и натам вече близо десет години никакви такива работи. Само не ми е ясно като отида след няколко месеца да уча някъде, как ще свикна без тях...
И аз си говорех с моята котка, която умря само на 4 годинки преди 13 години, но все още ми е мъчно.
По принцип смятам, че всички животни са по- добри от хората, но пък има такива, които драскат, хапят, пикаят в обувки за отмъщение, не казвам, че са зли, но са по- лоши от моето- такова кротко и добро животно не бях виждала, честно.
Сега като ви чета за тия животинки се сетих колко много искам лабрадорче, пясъчно ако може.
Сетих се и, че не харесвам котки. Като бях малка, вкъщи отглеждахме едно бебе врабче. Беше с наранено крило и не можеше да се научи да лети. Дълго беше вкъщи и като взе да се пооправя го изведохме на двора и то взе да хвърчи по мъничко :д Беше много сладко, хвръкна на оградата и тогава изведнъж, и аз не знам откъде, се появи една котка и го глътна цялото. :/ От тогава ги мразя, освен малките котенца.
А, още нещо се сетих :д
Пак като малка имах хамстер, ама той вече беше голям и нз какво му стана и докато го галех доста яко ме ухапа :д Не знаех как да спра кръвта и отидох при баба, и тя като попита къде съм се ударила, най- тъпо и отговорих, че в стената (което няма как да стане на пръста :д). И всичко това, за да не се ядоса баба ми на хамстера и да не го хвърли :ддд
мдъ и аз искам куче, ама като се сетя че ще трябва да ставам в 6 сутринта да го разхождам на -10 градуса и ми става гадничко такова. А и 100% ще го разглезя и ще ми се качва на главата -.-
Обмислях и една ангорска котка, но ме притеснява какво ще се случи с компютър, монитори, телевизори етц ;д А и котките са доста крийпи
нашият котарак е много разглезен и сега се държим по-строго за да го вкараме в ред :д
вземете си куче :Д:Д
Аз искам хъски. И котка. И таралежче. И тарантула. И рибки.
имаме си и куче :д той е риж старец и леко недочува, един път беше заспал много дълбоко и не се събуждаше като го виках и си помислих, че е умрял от старост и се разплаках :д
Женките говорят за домашните си любимци, мъжете си мълчим, не искаме да говорим за жените си
нз странни са, психопатски поглед вадят и се държат като напушени
Не си ли срещала някви бавни такива равнодушни хорица дето не мигат като говорят и не си отместват погледа изобщо ? Е на такива ми напомнят
^^^^^
И аз на почивки ревях за животинки, докато хамстерите ми не се самоизядоха, и две котки, спасени от улицата, не ми даваха да спя от мяу мяу.
Животно вкъщи повече не. Не обичам дългосрочни ангажименти, носещи повече негативи.
А майка ми как се тормози, съседите й натровиха с антифриз дечицата ( котанчета ), на системи стояха по цяла седмица, и от 6, 4 умряха, мисле
Последно редактирано от NomNomNom : 03-21-2015 на 20:17
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
:д ами то както от хорицата има различни видове, така и при котките
а дано и през вас мине
На село направо ги бесят котките, като изядат някое пиле. Ама и те са проклетии, прегризват гърлото на птицата и я зарязват, дори не я ядат.
мхм, пълно е с олигофрени, в гимназията едно прасе от класа ми се хвалеше, че измъчвала котките, щото не и харесват ;д
сетих се как след като сложих ваксина на една котка ме одраска, а бях толкова внимателна и мила с нея...а пък днес един далматинец в парка скачаше около мен и ми се радваше, докато си закачах мартеничката на дървото. и след това си играхме. и не искаше да си тръгва, като стопанина му го извика. кучета>котки
тва блек лож бате
колкот беше тъпо
10 пъти по-тъпо е станало
КУР
е тука вкъщи ше си пием до зори
ЕЖ МИ КУРО СИМИТЛИ
Като стана дума за насилие над котки, ето един тематичен клип:
https://www.youtube.com/watch?v=AqUKf2sqjd0#t=0m52s
П.С. Тва в клипа е зайче иначе, не е коте.