- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
"Остър съм като шило"
Да вземем тогава освен да премахнем законите и да си го караме по законите на джунглата пък току виж престъпленията свършили изобщо? Защо ли пък тогава например германците са чисти и подредени пък разни германци идват тук и пикаят по плажа ни.Защо ли там не можеш да намериш боклуче,защото ще следва солена глоба ако някой бъде хванат, а тук хората си изхвърлят боклука през терасите? Защо ли там ако на някой домашното куче се изака собственика е длъжен да му го вземе в найлонче и да го хвърли в кофата иначе следва солена глоба,а тук е пълно с кучешки лайна къде ли не ? Защо ли там ти свалят два пъти кожата ако караш по пътя с мръсни гуми или ти потече някоя и друга капка нафта,а тук си правят дирички?Последното го е усетил на гърба си и един приятел на баща ми. Ама да,то в Германия те наказанията са много по малки от в България та сигурно от благодарност хората там избягват да правят мизерии.![]()
Абе те и в любимата ти Русия разни живеят според това ти твърдение в света на фантазииите ама на...
Не е лошо и ти да се запознаеш с някоя и друга фантастична книжка от миналото като например не си спомням на кой беше за кораба дето плувал не по,а под водата ма видиш ли над 100тина години преди да се изобрети подводницата. Пък хората ако са се водели по акъла на тези нефантазиращите най-вероятно още щеше да живееш в пещера и да ядеш корени.
А иначе по темата.
Как се чувствам.Чувствам се като някакъв придатък,но не и като пълноценен човек.Стандартните скандали.И като цяло смотан ,скапан и тъп живот.Сефте.
И тая нощ да съм спал няколко часа.За сметка пък на това какви сънища сънувах.
За първи път ги сънувам и нея и съученичката в един и същ сън.Или поне ако не един и същ то поне в два един след друг,а обстановката беше някаква такава напрегната,хем готина хем нещо не както трябва.Нещо мазохистично омесено ала оная тема Аз си имам гадже обаче съм се хванал с една милфка с дете и мъж някакво такова странно усещане.
Първо я сънувах нея.Бяхме някъде с много хора.Беше ми много готино заради присъствието и,но сякаш...аз се опитвах да скъся дистанцията възможно най-близо,а тя поради някакви причини все се опитваше да изгради стена между нас.По едно време някакъв нейн приятел или приятелка ме видя и ми сподели да и кажа,че някакъв нейн близък приятел е катастрофирал и попринцип нямал такива проблеми,но от стреса му се отключили заболявания на бъбреците и на черният дроб и двамата нещо тръгнахме да го търсим.
После в този или в друг сън се появи съченичката.Тя нямаше деца и мъж.Имаше някакъв май нещо като гадже,с който и бяха по задълбочени отношенията.Впуснахме с нея в някакъв танц прегърнати и хванати за ръце и това продължи известно време.После даже легнахме в един креват и се завихме.По едно време се появи онзи споменатия и разправя:'Абеее ей вие какво правите?!? Да не сте бивши гаджета? а аз му отговарям нещо от сорта на: "Неее,ние никога не сме били гаджета,а сме си просто приятели.Всъщност даже и общи теми не сме имали." Като с това имах предвид,че не сме навлизали в такива отношения чак,че да си разкриваме дори вътрешният свят един на друг....(всъщност ние вече много рядко дори се и виждаме де средно веднъж годишно,но пък винаги ми се е струвало,че е имала желание да бъдем в малко по-близки приятелски отношения отколкото сме били винаги,а друго отказвам да мисля особено в ситуацията,в която се намира въпреки,че като много по-малка се е закачала с мен,но аз бях в такова душевно състояние тогава,че по-скоро на моменти ме плашеше с действията си въпреки,че и на мен много ми харесваше.)Но винаги съм осъзнавал,че няма как да се получи нещо между бедният срамежлив и комплексиран тип и много богата,отракана,вървежна девойка.Факта се допълва и че вече в реалността има мъж и деца,а аз не обичам да се заглеждам по обвързани камо ли пък по хора в такава ситуация.Нещо не ме кефят особено хората,които развалят семейства.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Планирахме си почивката за май и има вариант да спим в хотел/манастир, едно време е било манастир, и наоколо имало много водопади, гори, цветчета :Д Другата опция е спа хотел, близо до някакво thermal lake ( не знам как им казваме на бг ) , голямо езеро за плуване с тюркоазена вода, ама и двете местности са много близко една до друга и каквото и да изберем, ще посетим и другото :д
По принцип никъде не ми се ходи и спа почивките ги прекарвам така
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...685f7c6f4427a8
Ама с него ми се ходи навсякъде и ми се прави всичко :д
Иначе, работната седмица започва, мързи ме да стана от леглото, а от 4 съм на работа, и съм качила 3-4кг3 седмици твърде много храна, и никакъв спорт, и заради това мразя да си развалям режима, защото не съм флексибъл за хранене и спорт :/
И херпес ми е избил, и лимфен възел се е подул, и косата нещо не ми се получи, и се чувствам като пълен клошар
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^
Иначе по темата:![]()
![]()
![]()
Кефи ме как тати всеки път като прекара 10-ина минутки с него /понякога и повече/, ми казва колко добро момче е и как за първи път от много време насам правя добър избор.
Взех му криспело ей така без повод, понеже знам колко ги обича, и реакцията му беше много сладичка. ;3 Отидохме на кафенце, после с тати го закарахме до БТУ и тримата си говорихме в колата. Много ме зарадва, че се спогаждат. И също така как тати ме хвали пред него.За 15 минути сигурно 15 хвалби по мой адрес чух.
В момента в другата стая са третата ми братовчедка и съпругът ѝ и са много сладки. ;3 2 години брак, а изглежда сякаш са заедно от цяла вечност. Дори не знаех за съществуването му всъщност и като ми каза "Това е съпругът ми, С." се изненадах много. :Д
Иначе кроя някакви планове за ваканцията /съвсем независимо от пътуването до Враца/ и ако се изпълнят, ще е страхотно. ;3
Инче, и аз имам чувството, че е продължение на изминалите няколко седмици, но в последно време не е нещо ново сякаш.
Последно редактирано от Lilanda : 03-23-2015 на 11:49
Отивам да поцъкам малко билярд и се пребирам да спа,че тва мрачно време за нищо друго не става
Днес цял ден дрънкам глупости.
С А. си обещахме нещо и нямам търпение да го изпълним.
Но преди това има още много, много неща за вършене.
Не си намирам подходяща риза :/
Утре ще трябва пак да презентирам, а така ме мързи да подготвя слайдовете :с
И много ме е яд, че днес си премълчах.
А стига, де - все се копираме една-друга. Баси. Прекаляваме вече.
Херпеса още ми минава, последните няколко дни даже не е херпес, а откровена цепнатина на тъпата джука (не е голям, устата ти е малка). А пък лимфния възел ми е подут от няколко дни, значително по-подут от обикновено като ми се подуе врата, боли и ме дърпа. Днес ходих до личните ма нещо неква почивка, тва-онова, та утре ще мина пак.
А говедото ми липсва, дейба...
Йес, бее, обичам го баща миОфициално това е първия ми хубав ден от много време насам : ))) Само остава да ми мине днес изпита, предавам утре двете курсови и стягам багажаааа
Дано само той не се опита да ми развали кефа, въпреки че ще му е трудно
![]()
Налииии? И аз това казах!![]()
Иначе братовчедката ми разказа как ѝ е предложил С. и ми стана хем мило, хем малко странно. Оказа се, че са били приятели дълги години и той ѝ е предложил брак на "първата" им среща /или поне първата "официална"/. Предложението е било леко клиширано всъщност /пръстен в десерта/, но пък е било адски мило и предполагам малко изненадващо за нея. Аз лично бих гледала ей така О_О. Така де, тя разказваше доста ентусиазирано, а и като гледам са щастливи заедно, да чукам на дърво да си остане така!
И преди съм се хвалила в тази тема колко сладки са мама и тати, но ще го направя пак.Днес сутринта, понеже се успах малко, събудих тати да ми направи салата за училище и събудих и мама без да искам. Баща ми я целуна по челото, каза, че той ще се оправи и ѝ каза да заспива. ;3 Невероятно начало на деня за мен, а предполагам и за тях, макар и за тях да не е точно начало. ;3
Абе хора как се влюбвате бе?
Направо ми е непонятно това дето го говорите, имам чувството че сте адските кифли- лицемерки (макар и да сте минали далече покрай кифлата която е винаги в топ форма и външност)
Аз един път само и това беше.. и то беше преди няколко години, оттогава нищо
Вие кви сте такива сбъркани? Как може да ходиш с някой от 1 месец и да казваш че го обичаш. Ми тъпи сте майна
Ми аз конкретни имена визирал ли съм, да не кажа че въобще незнам за какво криспело пишеш
Ама то и аз не визирам имена, казах "в темата".
Иначе се намирам на работа, скучно ми е. ;с Не ми обръщай внимание. :Д
Не успях да покарам, колкото ми се караше, ама пак едно кръгче на района направих... Другия път - повече. Ама поне се радвам, че има такива хубави закътани паркингчета...
Иначе, чакам пак да свърши проклетата седмица, за да си видя гадта.
лелел, скапана съм. приятно преебана, ахаха ;д
обожавам да чувам ритмичното спокойно дишане <3
Трябва да превеждам нещо, а хич не ми се занимава. Утре за н-ти пореден ден ще се става рано и пак ще имам дефицит на сън. Но пък после идва сряда и едно твърде интересно събитие.
и нещо се зарибих по тоя сайдер
Welcome to the Jungle...
Помня че имах един случай с една недодялана треска като теб, може би сме ходили 1,2 месеца и тя почна да казва че ме обичаламу хубу. Като я зарязвах почна да плаче адски много и аз просто стоях и недоумявах защо :д само и казах че тя не е виновна ама я излъгах
Чудя се как може да богохулстваш с тая дума, разбирам да обичаш майка си, баща си без които не можеш или гаджето си с което си от 2 години и сте преживели радост и тъга ама някой непознат който познаваш от 2 месеца просто е нелепо.
Ти и такива като тебе бъркате обич с мания.