- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Аз пък не разбирам що се вживяваш, че обич е някаква сакрана дума, която трябва да използваш само ако n на брой условия са изпълнени.
Всъщност любовта е доста просто нещо, проблемът е, че всички много се втеляваме в нея.
Какво толкова има да го мислиш, да го чакаш, да го планираш... като обичаш, обичаш. Независимо колко време е минало, независимо през какво (не) сте минали и прочие.
Пийс.
А дано!!!
LoadRunner, не си прав. :д Нямаше седмица откак сме заедно и вече знаех колко много го обичам. И колко много той обича мен, щото... щото да. Даже първи го каза, мен ме тресеше страх още. :д
ОН: Ох, бе! Колко много я обичам значи! Тва нашето готвене е епично за гледане просто, направо нямаме равни като сме заедно. :д Пък и въобще, де. Не само като бъркаме манджурляци от всякакъв тип. Опитвам се да пресметна и май си се обичаме от около петнайсет години, кажи-речи. Ибаси! Звучи тооооооолкова много, а лично аз не го усетих. Май нямам спомен от момент, в който не съм я познавала. Искам да живеем заедно.
Ми сакрална дума е много ясно, само доказваш че си куха лейка
То значи за теб няма нищо специално, държиш се еднаквао към всеки (скучно, миловидно и безинтересно и се съгласяваш със всичко само и само да не си сама) и ти самата не си специална. Затова ти казвам че си куха. Аз пък неща някви случайни стружки да ме обичат.
Ти май бъркаш любов с нещо друго, искаш да кажеш че секса и несамотата са доста просто нещо стига да се правиш винаги на щастлива и любваобвилна, това те прави лицемерка, немъж, неставаща за истински приятел. За теб специални неща няма ти си 6+ за всеки и всички и излизаш с всеки който ти свирне.
Последно редактирано от LoadRunner : 03-23-2015 на 19:39
И аз си поциврих днес, смачкано ми е много. Смятам да заложа на развеселяваща музика, шоколад и козец, тази вечер го оставям за айляк, че много ми се насъбра.
Ще мине.
Куха си ми, казах ти че не искам да те обиждам лично защото за пръв път те виждам май, не ми се заяжда с още хора :д
Самия факт че го каза по тоя начин те причислява автоматично към определен тип прослойка хора, затова важи и другото което казах иначе въобще не те знам ква си аз знам само фимейлайс и още 5 човека
Последно редактирано от LoadRunner : 03-23-2015 на 19:47
Мхм. Възможно е. Сигурно е много сложно да различа кога имам симпатии и кога съм готова да си дам и най-милото за някого. Сигурно ти знаеш по-добре. Сигурно човека, с когото съм, не знае каква съм, коя съм... Ние сме заедно едва от четири месеца, то нали времето всичко определя? Възможно е да се бъркам, да. Правилно.
Извинения. Наистина трябва да си върна думите назад.
Еми не е грешка, то не е и кой знае кво. Дори е много практично. То е вярно че глупавите хора са по- щастливи (сега не ти казвам че си глупава а че тая поговорка е вярна, защото ако не мислиш по- принцип за сложни неща се заспива по- лесно- като пример)
Тя джаун все едно каза, "тии луууд ли си с тая сакрална думичка, знаеш ли колко е лесно и хубаво- ядене, пиене и е*ане"
Еми съгласен съм ама тва не е обич. Съответно я причислявам към тоя типаж хора.