.
Затворена тема
Страница 292 от 367 ПървиПърви ... 192242282288289290291292293294295296302342 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 276 до 7 300 от общо 9154
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Помня че имах един случай с една недодялана треска като теб, може би сме ходили 1,2 месеца и тя почна да казва че ме обичала му хубу. Като я зарязвах почна да плаче адски много и аз просто стоях и недоумявах защо :д само и казах че тя не е виновна ама я излъгах
    Не се прави така, чукаш и бягаш, спестява много време и не ти се сърди толкова

Супер фен Аватара на Jaune
    Аз пък не разбирам що се вживяваш, че обич е някаква сакрана дума, която трябва да използваш само ако n на брой условия са изпълнени.
    Всъщност любовта е доста просто нещо, проблемът е, че всички много се втеляваме в нея.
    Какво толкова има да го мислиш, да го чакаш, да го планираш... като обичаш, обичаш. Независимо колко време е минало, независимо през какво (не) сте минали и прочие.
    Пийс.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Хахахах, пожелавам си някой ден да се копираме с - писна ми от него, 7 дни в седмицата го гледам :Д
    А дано!!!

LoadRunner, не си прав. :д Нямаше седмица откак сме заедно и вече знаех колко много го обичам. И колко много той обича мен, щото... щото да. Даже първи го каза, мен ме тресеше страх още. :д

ОН: Ох, бе! Колко много я обичам значи! Тва нашето готвене е епично за гледане просто, направо нямаме равни като сме заедно. :д Пък и въобще, де. Не само като бъркаме манджурляци от всякакъв тип. Опитвам се да пресметна и май си се обичаме от около петнайсет години, кажи-речи. Ибаси! Звучи тооооооолкова много, а лично аз не го усетих. Май нямам спомен от момент, в който не съм я познавала. Искам да живеем заедно.

Аз обичам да ям и знам, че е взаимно

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Аз обичам да ям и знам, че е взаимно
    и аз така ахах

в момента вися във форума и се опитвам да се разсейвам, спрях да цивря, така че имаме подобрение ;д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    в момента вися във форума и се опитвам да се разсейвам, спрях да цивря
    зако

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ми сакрална дума е много ясно, само доказваш че си куха лейка
    То значи за теб няма нищо специално, държиш се еднаквао към всеки (скучно, миловидно и безинтересно и се съгласяваш със всичко само и само да не си сама) и ти самата не си специална. Затова ти казвам че си куха. Аз пък неща някви случайни стружки да ме обичат.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Всъщност любовта е доста просто нещо, проблемът е, че всички много се втеляваме в нея.
    Какво толкова има да го мислиш, да го чакаш, да го планираш... като обичаш, обичаш. Независимо колко време е минало, независимо през какво (не) сте минали и прочие.
    Пийс.
    всъщност като те накара да му изпереш чорапите на ръчна и само ти да миеш чиниите е възможно любовта ти е да се разсее

Ти май бъркаш любов с нещо друго, искаш да кажеш че секса и несамотата са доста просто нещо стига да се правиш винаги на щастлива и любваобвилна, това те прави лицемерка, немъж, неставаща за истински приятел. За теб специални неща няма ти си 6+ за всеки и всички и излизаш с всеки който ти свирне.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А дано!!!

LoadRunner, не си прав. :д Нямаше седмица откак сме заедно и вече знаех колко много го обичам. И колко много той обича мен, щото... щото да. Даже първи го каза, мен ме тресеше страх още. :д
    Ами заменила си силната симпатия със сакралната думичка просто.

Ти май бъркаш любов с нещо друго, искаш да кажеш че секса и несамотата са доста просто нещо стига да се правиш винаги на щастлива и любваобвилна, това те прави лицемерка, немъж, неставаща за истински приятел. За теб специални неща няма ти си 6+ за всеки и всички и излизаш с всеки който ти свирне.

О, анализаторе! Прекланям се пред твоята комплексна преценка за цялата ми личност, базирана на едно мое мнение във форума. Зряло, да.
    //трябваше да цитирам онова, в което пишеш, че съм куха, но нейсе

О, анализаторе! Прекланям се пред твоята комплексна преценка за цялата ми личност, базирана на едно мое мнение във форума. Зряло, да.
    Всъщност не исках да те обиждам лично, по- скоро цялостно/ събирателно на тип жени. Аз само казвам, има си такъв тип жени които са над 50% от всички, просто го знам тоя тип и са ми нелогични. Иначе нищо против да ги има, срещам ги най- често в дискотеките.
    Последно редактирано от LoadRunner : 03-23-2015 на 19:39

Още по-зле.

//трябваше да цитирам онова, в което пишеш, че съм куха, но нейсе
    Много сте интересни жените, а ако беше написал, че си пълна с нещо, щеше ли да ти хареса ?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    това прави ли ги МАНЯЦИ
    Прави ги манячки и столкърки, даващи мило и драго хората да ги виждат по центъра с някой под ръка а не сами. И са готови на всичко за това и с всеки.

Не се прави така, чукаш и бягаш, спестява много време и не ти се сърди толкова
    Така е да, ама пък това е най- сигурния път към самотата.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз си поциврих днес, смачкано ми е много. Смятам да заложа на развеселяваща музика, шоколад и козец, тази вечер го оставям за айляк, че много ми се насъбра.
    Ще мине.

Куха си ми, казах ти че не искам да те обиждам лично защото за пръв път те виждам май, не ми се заяжда с още хора :д
    Самия факт че го каза по тоя начин те причислява автоматично към определен тип прослойка хора, затова важи и другото което казах иначе въобще не те знам ква си аз знам само фимейлайс и още 5 човека
    Последно редактирано от LoadRunner : 03-23-2015 на 19:47

Мега фен Аватара на 102
    куха си ми ама неискам да те убиждам е такоа

Мега фен Аватара на tori
    Ами заменила си силната симпатия със сакралната думичка просто.
    Мхм. Възможно е. Сигурно е много сложно да различа кога имам симпатии и кога съм готова да си дам и най-милото за някого. Сигурно ти знаеш по-добре. Сигурно човека, с когото съм, не знае каква съм, коя съм... Ние сме заедно едва от четири месеца, то нали времето всичко определя? Възможно е да се бъркам, да. Правилно.
    Извинения. Наистина трябва да си върна думите назад.

Мега фен Аватара на 102
    то най-милото ви е най-лесното

Най-милото може да и е телефона, няма да е нещо ново

Много сте интересни жените, а ако беше написал, че си пълна с нещо, щеше ли да ти хареса ?
    Гениално.

Гениално.
    Благодаря, от теб не съм очаквал комплименти, но ми харесва, че си честна

Мега фен Аватара на 102
    гениално разбира се
    той да не е жена

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    то най-милото ви е най-лесното
    Еми не е грешка, то не е и кой знае кво. Дори е много практично. То е вярно че глупавите хора са по- щастливи (сега не ти казвам че си глупава а че тая поговорка е вярна, защото ако не мислиш по- принцип за сложни неща се заспива по- лесно- като пример)
    Тя джаун все едно каза, "тии луууд ли си с тая сакрална думичка, знаеш ли колко е лесно и хубаво- ядене, пиене и е*ане"
    Еми съгласен съм ама тва не е обич. Съответно я причислявам към тоя типаж хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си