- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Оо.. знаех.. Тоест имах представа, че ще плаче, но не и толкова сладко..
Милата ми.. Гледахме един леко странен филм.. Като й казах, че е един от любимите ми "драми", много е особен, леко дръпнат и далеч не е със щастлив край..
През целия филм, тя се държа супер мъжки.. На няколко пъти съвсем леко отвърна поглед, просто за да си задържи сълзите.. накрая настина много сладкото изчака последните думи и черният екран.. при което както седи по турски.. просто зарови лице в дланите и почна да плаче.. хлипайки..
Как да не му стане мило на човек и да не я гушка..
Голям е келеш...Толкова нежна и женствена е в момента, цялата подпухнала като мече и зачервена като рак, от толкова сълзички, които аз *бърша*.. Накрая няк'во в полу-смях полу-плач ми казва.. "Трябва ми хавлия". Уф.
Ся слушаме тъжни песнички и тя гледа глупаво, а аз влюбено.
Ем да.. добре ми е, определено!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Видях Чупакабра.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
LoadRunner, можеш ли да ми изработиш психо профил по снимка и четка за зъби?
Ще ти пратя на четката.
А на Тори снимката ще помогне ли за психо профилът ми?
Както разбра от по- горе при мене няма средно
Значи няма нужда да ми показваш четката си, аз ще предположа че е изтъркана на половина значи не си я сменял половин година което те прави немърлив. В случай че се бъркам и ми пратиш сравнително нова на външен вид ще ти кажа че не си миеш зъбите което те прави немърлив.
Иначе трябва да има и рицари дори и да изкачат в неподходящ момент или на надписите.
Тия четки за зъби са пари хвърлени на вятъра, аз ям кучешки солети/бисквити, те точно за това са направени
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
рънърчо съмнителинов, проявяваш симптоми на злетина ;/ препоръчвам ти антизлетин или злетингон
и аз се дразня на хора, дето съсипват величината на подобни думички, разхвърляйки ги повърхностно и с фалш, дори аз съм била от тея хора и мисля, че и теб именно тва те ядосва, ама го поглеждаш доста крайно и плямпаш -.-
Естествено, че закъснявам пак.Спи ви се ужасно и искам почивка вече оффф. Да идват тея почивни дни вече! :/
Снощи, се проявих като пълен педал, ту мени емоции. А на него пък му харесвашеМного ми е миличък и прекрасен.
Аз пък се чувствам сравнително спокойна и наспана.
Сутринта се поглезих с филийка крема сирене на Филаделфия с Милка, който е, и малко къпини. Вкусно ми е!![]()
Изглежда всичко се подрежда, но за жалост все още ме човъркат много въпроси отвътре, които не ми дават мира, но пък за сметка на това ще разбера отговорите им съвсем скоро. Въпросът сега обаче е, че ме е страх от самите отговори и не знам какво да правя. Меех, майната му!![]()
Имам много важен изпит днес, на който ми трябва 1 като оценка, затова моля ви, стискайте палци! <3
Ако се справя, обещавам да черпя!![]()