.
Затворена тема
Страница 294 от 367 ПървиПърви ... 194244284290291292293294295296297298304344 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 326 до 7 350 от общо 9154
    Мега фен Аватара на tori
    Оооооооофффффф, пак лиии?! Защо пак?! От три-четири месеца все съм болна... Сега - с инфекция, що да не?! Взема да ми втръсва, щото верно не се чувствам зле, нищо ми няма, ама иначе тъпча антибиотици за красота... Отидох, защото имам надут лимфен възел, а лекувам инфекция. ИНФЕКЦИЯ! Оф, втръсна ми, измръзна ми! Повече лекар и хапчета, спрейчета, капки за нос, кърпички и други работи НЕ ИСКАМ да виждам. П.ИС.Н.А М.И!
    Освен тва той ного ми липсва, искам си го тук за гушкане и да ми напомня да си набивам дрогите. И искам масаж, определено. Мхм.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    Аз пък се чувствам сравнително спокойна и наспана.
    Сутринта се поглезих с филийка крема сирене на Филаделфия с Милка, който е, и малко къпини. Вкусно ми е!
    Изглежда всичко се подрежда, но за жалост все още ме човъркат много въпроси отвътре, които не ми дават мира, но пък за сметка на това ще разбера отговорите им съвсем скоро. Въпросът сега обаче е, че ме е страх от самите отговори и не знам какво да правя. Меех, майната му!

Имам много важен изпит днес, на който ми трябва 1 като оценка, затова моля ви, стискайте палци! <3
    Ако се справя, обещавам да черпя!
    И аз искам такава филийка

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Както разбра от по- горе при мене няма средно
    Значи няма нужда да ми показваш четката си, аз ще предположа че е изтъркана на половина значи не си я сменял половин година което те прави немърлив. В случай че се бъркам и ми пратиш сравнително нова на външен вид ще ти кажа че не си миеш зъбите което те прави немърлив.
    Иначе трябва да има и рицари дори и да изкачат в неподходящ момент или на надписите.
    НемЪрлив предполагам идва от мъркам, което значи, че си прав. Аз не мъркам. Не разбрах само как го изчисли по четката за зъби.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    НемЪрлив
    Не изисквай твърде много от хората, не всеки знае думата „немара“ все пак.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Днес пътувам до Софето, преди с влак до там стигах за 2 20 мин, сега се стига за минимум 3 часа, поне билетът е евтин, това е единственото успокоение и мотивация за търпение, на сичкото отгоре е и с 25 мин закъснение пффф, добре, че съм тръгнала по-рано и имам екстра време, иначе определено щях да закъснея за лекцията и нямаше да си предам курсовата,а днес е последният ми шанс... иначе ми е добре, поне ще си видя момичетата, мда очакват ме и хубави неща : )))
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Оо.. знаех.. Тоест имах представа, че ще плаче, но не и толкова сладко..
    Милата ми.. Гледахме един леко странен филм.. Като й казах, че е един от любимите ми "драми", много е особен, леко дръпнат и далеч не е със щастлив край..
    През целия филм, тя се държа супер мъжки.. На няколко пъти съвсем леко отвърна поглед, просто за да си задържи сълзите.. накрая настина много сладкото изчака последните думи и черният екран.. при което както седи по турски.. просто зарови лице в дланите и почна да плаче.. хлипайки..
    Как да не му стане мило на човек и да не я гушка..
    Голям е келеш... Толкова нежна и женствена е в момента, цялата подпухнала като мече и зачервена като рак, от толкова сълзички, които аз *бърша*.. Накрая няк'во в полу-смях полу-плач ми казва.. "Трябва ми хавлия". Уф.
    Ся слушаме тъжни песнички и тя гледа глупаво, а аз влюбено.
    Ем да.. добре ми е, определено!
    Кой филм това?

Ох, храна. Аз и храна <3 Пирамидата на Маслоу, първо ниво. Дотук съм, повече не ми трябва <3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Срам ме е да кажа...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кой филм това?

Ох, храна. Аз и храна <3 Пирамидата на Маслоу, първо ниво. Дотук съм, повече не ми трябва <3
    хаха, оприделено! във влака съм и ми е скучно и вече опустоших половин зайо байо, мюсли бар и банан, на път съм да си изпия и кенчето кола зироу

Мега фен Аватара на 102
    скапани майни бе
    виж се бее

да са гледам, колко да са гледам, много си ми е доообре

Мега фен Аватара на 102
    ти ли паркира тира бе :@

тццц бил си ужастно оригЕнален

Мега фен Аватара на 102
    всъщност да

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    И аз си поциврих днес, смачкано ми е много. Смятам да заложа на развеселяваща музика, шоколад и козец, тази вечер го оставям за айляк, че много ми се насъбра.
    Ще мине.
    гуш

Миро, защото и на мен много ми се насъбра :д и някви хора само ми викат, аз от своя страна тайно си рева заради техните действия/бездействия спрямо мен, оттам пък агресирам и се дразня на някви малки нещица в ежедневието и тъй, затворен кръг е :д

Мега фен Аватара на 102
    не е ли защото ти се чука

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на Deadlock
    прочетох новината за разбилия се самолет на луфтханза и ми стана мъчно..

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Любовта се върна, вчера почти цял ден бяхме заедно, понеже му се падна почивка, а аз бях болничен... Беше, както винаги прекрасно, аз с всеки ден губя ума си все повече и повече Написала съм му една малка бележка с послание за усмивка, такива щуротии не ми бяха хрумвали от тийнейджърските ми години.... Надявам се да се усмихне и да му стане мило. Едвам ще изчакам 2 седмици, за да му подаря подаръка за годишнината, към запалката обмислям да прибавя и едно лигаво любовно писмо, на ръка ще го пиша. Хаххахаха! Или ще се зарадва и ще му хареса, или ще имаме повод да се смеем над наивността ми и детинското ми поведение напоследък С всеки изминал ден летя все по-високо и по-високо, надявам се да не ми се случи така, че неочаквано да падна. Все пак до скоро поддържах тезата, че много хубаво не е на хубаво, а аз в момента съм на много, много, много хубав етап!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Любовта се върна, вчера почти цял ден бяхме заедно, понеже му се падна почивка, а аз бях болничен... Беше, както винаги прекрасно, аз с всеки ден губя ума си все повече и повече Написала съм му една малка бележка с послание за усмивка, такива щуротии не ми бяха хрумвали от тийнейджърските ми години.... Надявам се да се усмихне и да му стане мило. Едвам ще изчакам 2 седмици, за да му подаря подаръка за годишнината, към запалката обмислям да прибавя и едно лигаво любовно писмо, на ръка ще го пиша. Хаххахаха! Или ще се зарадва и ще му хареса, или ще имаме повод да се смеем над наивността ми и детинското ми поведение напоследък С всеки изминал ден летя все по-високо и по-високо, надявам се да не ми се случи така, че неочаквано да падна. Все пак до скоро поддържах тезата, че много хубаво не е на хубаво, а аз в момента съм на много, много, много хубав етап!
    Оо тва с писмото е много сладко Много трагва...

Продължавам да искам да изям света, от къде тоя огромен апетит деба... а довечера ще ми се говори пак какво съм разочарование и как нищо не правя и не се старая, страхотно

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    не е ли защото ти се чука
    не мисля, че в скоро време ще бъда интимна с когото и да е било след като май (?) бях заебана без обяснения от онз )

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    прочетох новината за разбилия се самолет на луфтханза и ми стана мъчно..
    O.o
    Eгати.
    Пък аз летя на 2-ри. Яко.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-24-2015 на 12:48

Супер фен Аватара на skate
    Някво тъпо,саднато и носталгично ми е,а нямам идея защо...

От няколко дни ме е страх да си проверя оценката на есето, отварям, гледам 97% Как да не съм щастлива и доволна от себе си?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    O.o
    Eгати.
    Пък аз летя на 2-ри. Яко.
    късата клечка са изтеглили летелите днес..

Супер фен Аватара на skate
    Много кофти....Лека им пръст на горките хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си