- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Харесах си едно комерсиално парче и го слушам постоянно. Вечната ми болест по отношениe на музиката. Иначе съм далеч по-малко напрегната, отколкото очаквах. Ще видим дали няма набързо да живна де... съвсем скоро
.
Какво ти дреме за добавката?
По-важното е че от след най-много две седмици пускат лъча от Цариградско шосе до Летището, а след най-много месец след това пускат и лъча от Младост 1 до Бизнес Парк-а
Откога го чакам това откриване.Особено на първия лъч.Въпреки,че като цяло съм от друг град и не е да кажеш,че ще го позлвам постоянно,но пък все си е някак готино метростанцията да ти се намира на около 5 минути път от вратата макар и на не особено често обитавано от теб място и да знаеш,че ако се наложи вместо с например 3-4 превозни средства можеш да минеш и само с един рейс и едно метро.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мислите ли, че пилотът е искал да се самоубие наистина ( тук има ъпдейти на живо )![]()
http://www.theguardian.com/world/liv...updates-4u9525
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля, че ако е искал да го направи, е имало и по-подходящи начини.
Welcome to the Jungle...
Не знам дали умишленото удряне все още е само спекулация, но нещата изглеждат сякаш това е причината.. ( все пак са чули блъскането по пилотната кабина + всеки пилот можел да влезе, въвеждайки кода, освен ако някой вътре не натискал някакъв бутон, което сочи, че кабината е била умишлено заключена )![]()
Вече, евентуалните мотиви .. самоубийство, аллах акбар, отмъщение, уж отхвърлят да е терористичен акт.
Ама е просто ужасно![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля,че ако някой реши да се самоубива без значение пилот или не,може да го направи по всеки един начин и без да взима спътници камо ли пък 150 човека със себе си на онзи свят.Пък всеки от тях сам ще си решава евентуално докога му се живее.Това малко като преди време когато един шофьор се беше врязал челно с колата си в рейс на пътя за Калотина отивайки в насрещното движение,защото му бил писнал живота и решил да се самоубива.Е,май се беше самоубил,колата му ставаше само за старо желязо, рейса изгоря като факла,но за щастие всички пътници и шофьора му оцеляха.Ако някой е решил да се самоубива това не е начина.Най-малко е твърде егоистично спрямо хората,които още им се живее...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"pohr said that it appears the captain punched in the emergency number into the cockpit door to gain entry, but the co-pilot deployed the five-minute over-ride. He said that, irrespective of all the sophisticated safety devices, “you can never exclude such an individual event”, adding “no system in the world could manage to do that”.
Asked about the theory that the co-pilot killed himself, he demurred. “We can only speculate what might have been the motivation of the co-pilot. In a company that prides itself on its safety record, this is a shock. We select cockpit personnel carefully.”
Ще е добре да се замислят относно вкарването на втори човек в кабината, докато някой от пилотите е до тоалетната ( както, очевидно, е в щатите )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За съжаление има и такива хора...По дискавъри даваха за катастрофата на самолета от Малайзия от преди 1 година и почти доказаха,че там също става въпрос за самоубийство от страна на главния пилот.
Е те на тия пилоти не им ли правят редовни психо тестове преди всеки полет,защото то това си е чиста психарщина?
Edit: Тая скапана реклама коя "умна" глава я сложи да се пльоска на целия екран на всеки клик.Е няма пък да и обърна внимание.Да го духат...
Последно редактирано от Niakoitam : 03-26-2015 на 13:42
Правят им вероятно, но и психолозите са хора, и психо-тестовете са правени от хора.
Нямам никаква информация, единствено знам от един колега, който е бил в някакви спец-служби някога ( нищо общо със самолети ) , ни е разказвал, че не са нищо особено тестовете при тях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А трябва да са много сериозни.Хубаво е на психопатите да не им се дава повече от колело за превозно средство.
Като разказваха скоро по новините за някакъв май в САЩ дето убил и ранил сумата и велосипедистки с камиона си,защото бил се възбуждал,когато ги отърквал отзад с ламарините на кабината на камиона си...
Точно и аз щях да пускам материал по темата тук. Честно казано нищо не разбирам от летене, нито от разследвания, нито от техническа поддръжка, та не знам какво да мисля. Трагедия. Сигурно не мога да си представя как се чувстват близките на загиналите, обаче...на тези на двамата пилоти вероятно ще им е поне няколко пъти по зле. Още по-кофти, че е има голяма възможност никога да не се разбере какво точно е станало... поне като става въпрос за информация, предоставена на широк кръг хора.
Последно редактирано от paradosou : 03-26-2015 на 14:24
paradosou мисля че Naive ще ти даде акаунта си безплатно ако я помолиш
ще ти отива
ujasno e, silno se nadqwam da othwryrlqt vyzmojnostta da e bilo umishleno! syglasna sym, che chovek, ako iska da se samoubiva, ne ubiva 150 choveka sys sebe si, no tova vaji, ako razsyjdawa racionalno. pod vliqnie na silna momentna emociq chovek, sklonen kym samoubiistvo i/ili agresiq, moje da napravi kakwo li ne, koeto ne e planiral i iskal predwaritelno. naprimer; spekuliram..
ясно е че съвсем друго ще изкарат за пред обществото
още като чух за случая предвидих че това ще измислят
Най-'нормалните' и посредствени хора обикновено най им хлопат дъските и можеш всякакви гадости да очакваш от тях. Кой върши престъпленията в крайна сметка - някой с табела престъпник ли ?А трябва да са много сериозни.Хубаво е на психопатите да не им се дава повече от колело за превозно средство
И този е бил нормален, но по някаква причина явно са му се развили болтчетата. Има начин да остраниш плявата, но ще включва магнитен резонанс етц. , което го прави малко незаконно.
//сори за офф-а.
Май никой не разбра какво се опита да каже 102. Най-лесното (и удобно) нещо е всичко да се изкара човешка грешка, все пак последствията за компанията биха били големи, ако се окаже друго. Сякаш човешкият живот някога е имал значение.
Инак и Аурис е прав, най-изпечените убийци изглеждат напълно нормални хора, което им осигурява и лесен достъп до жертвите. Запитайте се колко пъти сте чували репликата: "Ама той изглеждаше толкова добър, винаги поздравяваше всички" от съседите на поредния изверг.
“I think about dying but I don't want to die. Not even close. In fact my problem is the complete opposite. I want to live, I want to escape. I feel trapped and bored and claustrophobic. There’s so much to see and so much to do but I somehow still find myself doing nothing at all. I’m still here in this metaphorical bubble of existence and I can’t quite figure out what the hell I’m doing or how to get out of it.” —Matty Healy тъй се чувствам ;д
но пък позитивното днес беше, че пих бира и ядох шоколад самичка на паметника докато гледах разни приятни за окото байкъри и скейтъри ;д
Не говорех за психопатите, ами баш за обикновените хора.
френски и испански прокурори лъжат обществото в интерес на германска компания. тенекиените каски си нахлузвайте най-добре ;/
Доколкото разбрах и от контролната кула са опитвали да разговарят с помощник-пилота, и се е чувало тропане по вратата. Или хората, които работят там, и те са част от конспирацията
102 викаш, да е лъжа записът в черната кутия в кабината?
Вярно е, че в противен случай ще са засегнати интересите и на луфтханза грууп ( в момента, ако не се лъжа, са най-голямата авиокомпания, след сливания и партньорства ), еърбъс, които .. произвеждат еърбъс 380, ако не се лъжа, най-големия пътнически самолет, но не вярвам боинг да са много разстроени, или поне ако бяха, нямаше да залагат капани по относително малките 320, които пък от друга страна са доста разпространени. Изключваме локалните тип в южна америка, щатите, украйна, или тези произвеждащи военни машини ( предимно )
http://www.planecrashinfo.com/cause.htm
Вярно, по-голям процент са приписани на пилотски грешки. Но, за да кажем дали лъжат, или не, не сме специалисти или пилоти, или авио инженери, а предполагам много такива са направили и публично достъпни, и лични анализи.
Та, пак остава въпрос да избор да вярваме ли или не
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мислиш ли, че хората ще спрат да летят с луфтханза, или, че ако някой реши да ги инвестигира и да ги съсипе, няма да го направи? Ако имат достатъчно кинти, то и да е тяхна грешка, и да не е, никой няма да ги засегне.
Германските крила, нискотарифна, от групата на луфтханза, тях ги изключваме.
Само задавам въпроси, не казвам нищо, не се заяждам.
За убийците, какъвто и психотест да направят, то човек, който не би имал проблем да убие, може да не показва други отклонения, че дори и косвени
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много философски подхождате на нещата и търсите дълбочина ... разни хора, разни диагнози, докато не полудееш няма да разбереш какво е в главата на лудия.
Отивам на публична лекция за социализЪма, очаквам да е пълно с филмирани червени боклуци, но все пак ще се опитам да извлека нужните позитиви от присъствието си.
Финансово есе wtf....
Корпоративните прасета не разсъждават като теб и мен. Те не поемат рискове и не се ръководят от чувства и емоции. Както и да е, на мен не ми пука особено, хората имат свойството да умират и да го правят по най-различни начини, и при най-различни обстоятелства. Аз отдавна изгубих способността да ми е мъчно за чужди хора.