- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Цепи ме канчето...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мразя да ми поставят ултиматуми, мразя! Знам, че реагирах супер остро, но не мога да търпя това повече. Разбирам го, знам, че му е неприятно като му кажа "С Мирослав си писахме за това" или "Димитър през работата да ме види", но не може ли да разбере, че имам приятели и от мъжки пол и някои от тях наистина значат нещо за мен? Не знам какво да правя просто...Реве ми се. Бих спряла всякакви контакти с който и да е заради него, достатъчно ми е, че той е до мен, но казано по този начин е...ужасно.
Едно е да ти каже "Може ли да поговорим относно това? Не ми е приятно, че има толкова момчета около теб" /например/ и съвсем друго е "Настроението ми е отвратително, защото разни типове минават да те виждат, а ти се оправдаваш с това, че приятелят ти е на работа и не може да дойде при теб".
Последно редактирано от Lilanda : 08-12-2014 на 13:12
Кат' не те устойва, на палатка- т. е. сама.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Супер ми е кеф, че е такъв пич.. Това, което са си говорили с най-добрия ми фр и аверката му.. Т'аа жена е суха като сахара за всичко, що не съм аз.. Даже злобна.. ;д
Адския пич е ся ми се обади да ми съобщи, че е в нас и готви, като съм свършил работа да събирам народа и да хоим в нас да ядем и пием, само нз къв е повода.. ;д ма ще да е някоя простотия.. ;д
Снощи един приятел се прибра от Нова Зеландия и като ги запознах, той я пита дали е със силикон, после и мен пита..Много его буустващо! ;3
Нямам търпение да се прибера! АЕ да става 5 ВЕ.W!
Изтърка се, но все още се цепим.. ;
"-Алоо...
-Къде сте?
-С Рали сме на една маса..
-срали сте на една маса? Брат до ю ивън тойлет?
-Хуахауахауа не бе, С РАЛИ съм, оф тра ви запозная.. ае идвай
-...
мда уе, срали сме в леглото ;/
https://www.youtube.com/watch?v=o7MhpFF1vv0
http://www.listenonrepeat.com/watch/?v=LKZWZtRUPVY
>3
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-12-2014 на 13:27
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Най-малкото щях да му покажа, че няма от какво да ревнува. Не съм сигурна как щеше да се развие разговора, но определено нямаше да се скараме. А дори и да беше казал, че не иска да се виждам/чувам с някои/всички от тях, нямаше да е от кой знае какво значение, при положение че разговорът е започнал нормално, а не с нападане /силно казано/.
И няма проблем, даже ми олеква малко.![]()
Dr. Gregory House
Освен, че беше страхотна вечерта, изгрева беше още по-красив.. каква романтика какво чудо, какво ли си мисли ангелчето, доста се е забляла// ама важното е, че няколко пъти я щракнах в точния момент, ставам за папарак<3
![]()
И как щеше да му го покажеш това ? Вие жените изобщо не знаете, защо мъжете не харесват когато се мотаете с мъжките ви "приятели". Мъжете не го харесваме, защото много добре знаем как мисли един мъж. От тия всички приятели мъже я си помисли колко не биха те изчукали ако им се предложиш ? Не бързай да ми отговаряш, а си помисли хубаво. Не ми обяснявай, че дори те да имат нещо, ти нямаш и значи сте приятели. Мъж с хубава, забавна, etc. жена може да бъде много трудно приятел, не че е невъзможно, но се среща рядко. Повечето дебнат от кьоше. Да не говорим чак през работата ти да минават да се виждате. В действителност един мъж може да е приятел с жена, само ако не проявява какъвто и да е интерес тя за него, ама в тоя случай и малко ще се навият да се занимават.
Прекарах колата на преглед най-накрая. Пуснах корени да чакам.
Трябва всъщност да ти кажа, че много добре знаем защо не харесвате да се мотаем с мъжките си приятели. Всяка жена го съзнава. Въпросът тук е в играта на "кой ще надделее". Колкото и тъпо да звучи.
Лина, извинявай, че не ти вярвам, но "компромис" за теб е да го убедиш, че няма от какво да ревнува, което е също толкова неприятно за него, колкото поставеният ултиматум - за теб. Не че си длъжна да се съобразяваш с исканията му, но пък всеки си прави сметката какво е готов да пожертва за другия. Явно това са вижданията му и ясно, че на теб не ти харесват, но поне недей да твърдиш, че заради него си готова да се откажеш от всичко и всички, стига само да ти го каже по "правилния" начин. Няма правилен начин, когато не искаш нещо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не мога да повярвам че не освободиха до края на деня ..
Ще си пусна хубав филм и ще се наплача .