- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg
една от любимите ми нови песни. напоследък като я чуя, все се сещам за Ivaaa.
Welcome to the Jungle...
готините хора не се
нещо като комплимент ще ти направя но ти не се
Много анализатори, много нещо. Дейба тез пациенти, дейба. Тръгнали да се доказват в тийн форуми.
зависи от гледната точка
аз виждам само някви хора да си прехвърлят топката
братлеее, айде стига. малко искреност вкарай. заяждаш се под път и над път и после ,,що се вземаш насериозно,,
плиииийссссссс
хич не се вземам насериозно аз, искам да си изкарвам готино и приятно и нищо повече
и да, влияя се от форуМи, дразня се щото не виждам смисъл от излишни конфронтации, но не мога да си мълча
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
'ми, с какво съм се самоизтъкнала, направила съм го два пъти в цялото си пребиваване в последните месеци ( преди нямам идея, вероятно пак не съм, не ми е навик ) , един път в конфронтация с блаб, друг път - в конфронтация с краен анти-феминист в съседен раздел, поради самоизтъкване направено от тяхна гледна точка - ако има някой, който има достатъчно нерви да се занимава и да ми скролва мненията, нека да потърси - а пък конкретно при теб е всяко второ мнение, и на хората им е направило впечатление, и е нормално да ти реагират.
И после - било агресия, ах, моля ти се. От кога да си казваш директно какво мислиш е агресия.
Също, не разбирам защо очакваш някакво специално отношение, тип да не си прави никой майтапи със същността ти, или галакси да не ти казва, че си зле :д
Последно редактирано от NomNomNom : 03-26-2015 на 20:47
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
jghgh, абсолютно приятелски съвет от моя милост. Щото го научих по трудния начин. 102 има черен хумУр, както се забелязва. Той пуска кофти провокации, от които можеш да извадиш като поука това, че не трябва да се връзваш на лигавщините на човек, който едва ли ще видиш някога. И вероятно той е човека, от когото трябва да се научиш на самоирония.
С това искам да кажа, че ако гледаш в правилната посока, дори и в лайната може да видиш по нещо хубаво.
ОН: Реших проблема по много добър начин - хем него ще си видя, хем ще отделя повече време на семейството и аверката. Когато проявя малко креативност и гъвкавост, определено нещата се нареждат супер. МНОГО съм щастлива, че ще го видя. Ама много! Две седмици са тва, а имам чувството, че са минали два месеца.
Последно редактирано от tori : 03-26-2015 на 20:52
този аргумент го срещам твърде често във форума и всеки път се сещам за думите на един мой преподавател:
"мнението е като гъза, всеки го има, но не всеки е длъжен да си го показва."
Миро е веселяк, макар на моменти да попрекалява с черния хумор. Някои негови мнения искрено са ме забавлявали, други са ме поздразвали, но знам, че всичко е за ташака.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-26-2015 на 20:49
Welcome to the Jungle...
номче, знаеш кви са нюансите. казваш каквото мислиш е едно, да обиждаш друго, обаче винаги може после да кажеш "ее аз се майтапих". точно нюанси са това
може па и да се изтъквам и да не го забелязвам, но пак ми е необоснавано тва преследване по темите, откакто съм имала някъв 'диалог' с галакси или не знам и аз. просто е нелепо
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...